Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Sexleksaker 101 - World Of Bliss

Sexleksaker 101

dildo, sexleksak, vibrator, vagina

Dildo, vibrator, massagestav, fjärilsvibrator, bullets och ägg – vad är vad egentligen? Känner du dig pinsamt okunnig inom området eller har du aldrig ens funderat på vad det finns för olika sexleksaker? Tillåt oss att guida dig genom de mest grundläggande arterna i erotikdjungeln.

Vibratorer

Vanlig hederlig vibrator

Vibratorer är helt enkelt alla apparater med inbyggd vibrationsmotor. De kommer i olika storlekar och former, de har oftast med hjälp av några knapptryckningar olika hastigheter och varierande rörelsemönster. De kan röra sig gyrerande (runt sin axel), ändra rytm i vibrationerna och/eller  stegvis öka intensiteten. Vissa är vattentäta andra är det inte. Det tillverkas främst i plast och silikon och är den vanligaste sexleksaken.

Bullets

Bullet – vi förstår varför den heter så.

Bullets är sexleksak med vibratorer som är rundade i formen. De ger stimulans på en punkt och kan användas utanpå för att smeka klitoris och sägs ge intensiva orgasmer. Eftersom de är väldigt små är de diskreta och därmed lätta att ta med på resa eller andra äventyr. Bullets kan användas på alla erogena zoner på både honom och henne – så som lår, bröstvårtor, testiklar, klitoris med mera.

Vibratorägg

Ägg, en diskret sexleksak.

Vibratorägg är en oval vibrator som förs in i fittan (oftast i alla fall) för att stimulera g-punkten. Oftast försedda med fjärrkontroll så din partner kan styra din njutning under er nästa middagsbjudning – eller när ni är på tu man hand… Ägg är även till för att träna upp slidmuskulaturen och därmed bland annat ge dig förmågan att få starkare orgasmer.

G-punktsvibrator

Leksak för g-punkten.


Dessa sexleksaker är utformade så att en del stimulerar specifikt området kring g-punkten. G-punkts orgasmer sägs vara intensivare än enbart klitorisorgasm och kan ibland skapa härligt kladdiga fontänorgasmer.

Rabbit

Rabbit – En känd sexleksak

Så kalladeRabitvibratorer” är en av de populäraste sexleksakerna. Det finns många olika variants men det som gäller för alla är att den stimulerar både g-punkten och klitoris samtidigt. Den består av del. Rabbits är i regel också vibrerande med flera hastigheter och pulsprogram. En del är vattensäkra. De kommer i olika material och alla tänkbara former.

Fjärrilsvibrator

Fästs på hennes sköte med band runt låren. Kan bäras obemärkt under kläderna. styrs med trådlös fjärrkontroll. En del av fjärrilen är inne i slidan och stimulerar inuti, magen och antenner stimulerar från utsidan. En orgasm i offentlighet anyone?

Dildo

Dildo med sugproppp

Strap-on
Dildo för äventyrliga par

En dildo är en penisformad sexleksak (för det mesta väldigt penislik) med en ollonformad ände. Dildosar finns både med och utan vibration, som strap-on (sätts fast med ett sele i skrevet som en låtsas penis för kvinnor) och dubbelsidig (med ollon i bägge ändar). Vissa har en g-punkts stimulerande del och vissa har en klitorisstimulerande del, vissa har både och. Dildosar kommer i olika material, ytdesign, former och böjlighet och är en väldigt vanlig typ av sexleksak.

Erotiska bilder

Erotiska bilder är väl ingen sexleksak? Jo, skulle jag vilja säga. Kanske inte i traditionell mening, men det sägs ju att det största sexorganet är våra hjärnor, så varför inte testa att ge det lite stimuli ;). Vet att många gillar att fantisera, men låt oss bryta tabun kring att kolla på erotiska bilder för oss tjejer, det kan vara läckert bara man hittar sin grej.

Magic Wand

Lyxvariant av magic wand.

Magic Wand lanserades ursprungligen som en massageapparat för behandling av ömmande muskler och inte som sexleksak. Det tog inte lång tid förrän den även blev en av världens populäraste sexleksaker. Med sin otroligt kraftfulla vibrationer passar den perfekt för att ge användaren orgasm efter orgasm. Det är Magic Wand vi rekommenderar i vår artikel om multipla orgasmer. Dagens Magic Wand är mer anpassad till att passa sexuell njutning än att bara massera ömmande muskler. 

Du hittar många roliga leksaker på Sinful, dom skickar alltid med diskret avsändare och har säkra betallösningar. Alla leksaker på bilderna ovan hittar du på sinful.se

Porrfilmer

Käner du dig bekväm att onanera och kolla på erotiska bilder? Då är det dags att testa porrfilmer för kvinnor, lite mjukare och mera sensuella än de för män. Tro det eller ej, men det finns många bra producenter som bara gör porr för kvinnor.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews