Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 10 tips för att krydda sexlivet - World Of Bliss

10 tips för att krydda sexlivet

spices, krydda, sexliv, sex

Varit ihop ett tag? Sexlivet gått i stå eller har ni bara inte sex lika ofta som tidigare? Har ni inte lika kul sex som tidigare eller gillar ni bara att ständigt utvecklas? Här kommer några handfasta tips på hur ni kan sätta fart på ert sexliv.

Förspela mera
Dra ut på förspelet, och låt det ta tid. Desto kåtare ni är, desto skönare kan sexstunden bli.

Tala är silver, tiga är guld… eller?
Dirtytalk kan vara otroligt upphetsande, om det görs på rätt sätt. Vill man inte använda ”grova” ord fungerar ”du är så skön”, ”ta mig hårdare” och ”jag älskar att känna dig i mig” lika bra. Men berätta inte bara när det är skönt – låt honom (eller henne) höra det också. Var inte rädd för att låta för mycket, de allra flesta tycker det är sexigt när ens sexpartner stönar – och egentligen, varför hålla igen?

Upptäck nya platser
Att ha sex i sängen må vara bekvämt, men det kan även bli lite enformigt. Ett enkelt sätt att krydda sexlivet är att flytta sig från sovrummet. Bilen, tvättstugan, skogen, stranden, havet, offentlig toalett eller hissen – för den som gillar att experimentera är det bara att börja beta av listan. För den något mer pryda kanske soffan, duschen eller köksbordet passar bättre. Oavsett vilket så innebär nya platser både nya ställningar och lite spänning.

Klä på er, klä ut er, klä av er!
Även om kläderna oftast hamnar i en hög på golvet, så betyder inte det att de är oviktiga innan dess. Tvärtom! Fantasier har väl de flesta, även om man är i ett förhållande, så varför inte förverkliga dessa med rollspel? Syndigt sex med en förbjuden präst, skolflickan som förför läraren (eller tvärtom), doktor och patient… ja, bara fantasin sätter gränser. För den som inte vill klä ut sig så fungerar det lika bra att bara klä på sig. För ärligt talat, även om kläderna ska hamna i en hög på golvet så är det väl ändå mer tändande med en person som ansträngt sig lite mer än bara tagit på (eller råkar ha) rena underkläder? Ta en lång dusch, fixa håret och ta på sexiga underkläder – din partner kommer garanterat uppskatta det.

Sätt dig på din partners ansikte
Första gången jag fick höra ”jag vill att du ska sitta på mitt ansikte” tyckte jag bara det lät konstigt. Jag hade aldrig kommit av oralsex och tyckte mest att det var lite obekvämt att ha någons ansikte där – att sitta på det vore ännu värre, tänkte jag. Killen ifråga tände oerhört på att ha en tjej sittandes gränsle över hans ansikte, men jag nappade aldrig på hans erbjudande. Förutom att det faktiskt är någonting som vissa tänder på, så är det också en perfekt ställning att bli slickad i för de som har svårt att komma, eller är otåliga. Man kan själv styra ganska mycket, och röra på sig på ett annat sätt än när man ligger ner. Vilket resulterar i att man kommer både lättare och ibland även bättre!

Långsamt
Börja med att sakta ner; rör varandra långsamt, kyss varandra ömt. Närma er de erogena zonerna sakta, stegvis och retsamt. Fortsätt retas med varandra så länge ni klarar det, tills ni inte kan vänta en sekund till!

Kåta upp varandra innan ni ses
När ni vet att ni kommer träffas samma kväll, efter jobbet eller om en timme – börja kåta upp varandra redan innan. Skicka sms och berätta vad du vill göra när ni ses. Lyckas ni kåta upp varandra redan innan, och längtar ännu mer, då kommer sexet bli fantastiskt!

Bite me
Tro det eller ej – att bitas kan vara väldigt upphetsande, både att göra och att bli. Börja försiktigt bara, och testa er fram. Kanske föredrar ni försiktigt naggande, eller hårdare bett.

Ta på dig själv
Den här punkten kan du använda på många sätt. För det första, lär känna dig själv och din kropp. Genom att smeka dig själv lär du dig otroligt mycket om din kropp och vad du gillar, vilket är viktigt även när du har sex med andra. Dessutom, för att göra din partner upphetsad – låt honom (eller henne) se. De flesta kan nog skriva under på att de tycker det är upphetsande att se sin partner onanera. Vill du ta det ett steg längre, överraska honom eller henne – ligg naken i sängen och ta på dig själv när han eller hon kommer hem. Slutligen, ta på dig själv medan ni har sex – eller låt din partner göra det!

BDSM light
Ifall ni inte är dedikerade BDSM utövare, kan det ger en extra krydda att testa lite BDSM light. Dra i håret, smiska rumpan och hålla fast sin partner. Att känna sig underlägsen ibland kan vara väldigt upphetsande. Vill ni ta det ett steg längre så plocka fram piskan och handbojorna. Nästa gång kan ni byta roller; du håller fast honom medan du rider, och han eller hon är underlägsen.


Leksak för par

Kolla även in härliga parleksaker hos MSHOP.SE


 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews