Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Test av Magic Fugu - World Of Bliss

Test av Magic Fugu

En mångsidig vuxenleksak

Vuxen leksaker som går att styra med en app bli allt mera populära. Vårt testteam Lisa och Pelle, som har sin sexblogg här, har testat Magic Fugu, en appstyrd sexleksak som är ett vibratorägg. Denna magiska vuxenleksak skickades till redaktionen av Sinmatic.se för recension. Magic Fugu kan styras via en app och går utmärkt att använda vid både onani och parlekar.

Vårt testteam testade vuxenleksaken “Magic Fugu” under 2 veckor, vid 4 olika tillfällen för att få en bra känsla för sexleksaken.

Förpackning

Mycket fin förpackning, känns påkostade och lyxig. Det kommer även med en liten tygpåse att lagra vibratorägget i mellan omgångarna, så förpackningen i sig behöver inte sparas.


Unboxing av vibratorägg

1. Utseende design

Väldigt snygg och innovativ design. Utformad som en liten Fugu – blåsfisk. Jättesnygg färg, fantastiskt len och härlig yta. Den har små knottror på ovansida som både är en snygg designdetalj och funktionella. Magic Fugu får höga designpoäng. Man blir glad när man ser den, ännu gladare när man känner dess lena yta och allra gladast när man håller den mot klitoris eller andra sensuella kroppsdelar.

Magic Fugu framifrån

Skön och mjuk räfflad yta

2. Användarvänlighet –  intuitiv, lätt att förstå

Magic Fugu är väldigt lätt att använda och förstå. Det finns bara en knapp och varje tryckning ger ett nytt (sju sammanlagt) vibrationsmösnter tills man kommit till det sjunde, därefter stänger knapptryckningen av.  


En knapp för på, 7st olika mönster och sedan av.

2.1 Appen

Appen som man kan styra vibratorägget med är enkel att hitta och finns för både iPhone och Android. Vi installerade den utan problem och framför allt, att koppla ihop sig med sexleksaken är väldigt enkelt. De enda anslutningsproblem vi upptäckte var när andra blåtandsenheter var aktiva samtidigt, så stäng av andra enheter i närområdet.

Appen är väldigt lätt att hantera, det behövs ingen manual eller liknande för att använda det vibrerande ägget via appen. Det finns ett gäng olika moder där du kan skapa egna vibrationsmönster och bestämma styrkan på dom, riktigt härligt.

Du kopplar bara upp din app mot sexleksaken, sedan kan du bjuda in den du vill leka med via en inbjudningsfunktion som du skickar via mail, sms, whatsapp eller liknande.

Enkelt att göra egna vibrationsmönster i appen.

Smidigt att bjuda in din partner till att kontrollera sexleksaken.

Smidiga menyer att utforska.

Det finns 9st färdiga vibrtionsmönster att lätt välja mellan.

3. Paranvändning

Funkar Magic Fugu att användas tillsammans med en partner? Absolut, vibragorägget går utmärkt att använda med en partner. Och med lite vilja och mycket glidmedel gick både den och en kuk in i vaginan, och wow :), den pressade enormt skönt mot hela g-punkts området när kuken stöttes in. Den var riktigt skön även för killen på det här sättet.

Är ni två tjejer som använder den kan ni turas om att ha den i er eller ha den emellan er för dubbel klitorisstimulans.

Din partner kan styra vibrationerna både i samma rum och från andra sidan jorden.

4. Kan användas på flera sätt?

Ja, Magic Fugu kan användas inuti vaginan och stimulera g-punkten samt utanpå för att stimulera klitoris. Innuti var skönt, kåtade upp ordentligt och gick att ha inne och ligga och njuta av till porr men hade svårt att få orgasm av bara invändiga vibrationer.

Utanpå gick den att lägga mot klitoris, då var vibrationerna betydligt mera orgasmframkallande, kanske inte i stil med en satisfyer pro 2, men helt klart bättre än vanliga vibratorer.

Ett annat lite busigt sätt att använda den är på lite mera “offentliga” äventyr, går att ha antingen inne eller liggandes mot clitoris i trosorna när man tar en kort sväng på stan. Din partner kan när den vill dra igång vibratorn och låta dig försöka hålla minen när du sitter med en kaffe…. Den låter inget genom kläderna, riktigt spännande.

5. Orgasm – snabbhet, intensitet

För tjejer: kan du komma enbart av g-punkts stimulation? I så fall kan Magic Fugu ge dig en orgasm när du har den i dig. Kan du endast komma genom klitorisstimulering (som majoriteten av alla kvinnor) så kan du komma bra med Magic Fugus magic klitoris touch.

För killar: inget man kommer av mera en skön grej som ökar på stimulansen och ger lite extra skön känsla.

6. Edgning – Långsam njutning

Definitivt höga edging poäng. Ha den i dig under några timmar, låt din partner eller du själv bygga upp kåtheten. Håll dig kåt länge tills du äntligen får komma. Riktigt skön att ha i sig när man kollar på erotiska filmer och bara njuta av känslan. Utdragen njutning = dubbel njutning.

7. Ljudvolym

Den låter men när du har den i dig och är ute bland folk hörs den inte. Är du i ett tyst rum med den i dig och din partner sätter igång den, då kan den höras. Det blir nog en “vad är det som låter, är det något som låter?” reaktion från omgivningen.

8. Rengöring

Mycket lätt att rengöra. Rund och slät och vattentät. Bara att tvaga och skölja av sedan är den som ny igen. Den laddas genom en liten silikonplugg som tätas automatiskt. Den går inte att använda under vatten i badet, men den går att ha i duschen och tvätta under rinnande vatten.  

9. Och för killar

Att bara lägga vibratorägget mot ollonet skapar en skön känsla men inget som kan ge orgasm. När tjejen har den i sig funkar det att ha sex, och det är enormt skönt att känna både ägget mot kuken men även vibrationerna när man knullar. Helt klart en kul grej även för killar och skapar större och skönare vibrationer än mewe och andra vuxen leksaker som är gjorda för par.

Testpatrullen var lite extra kinky och kom på ytterligare ett sätt för killar att njuta av vibratorägget. Magic Fugu ikläddes en liten regnrock (kondom), dränktes med glidmedel och stoppades in killens stjärt, för supreme magic prostata massage de luxe. Yes, yes yes… Faktiskt betydligt skönare än många dedikerade prostata vibratorer.

9. Specs: namn, tillverkare, laddning, batteritid, pris

Tillverkare : Magic Motion

Modell : Magic Fugu

Laddning: USB laddning, laddtid 60 min, USB kabeln har en liten laddplugg så kablen är inte helt generisk, men låt den ligga i tygpåsen så är det ingen risk att du slarvar bort den.

Battertid: 90 min, testpatrullen testade aldrig detta men batteriet tog inte slut under totalt 4st testtilfällen.

Vikt: 45g

Material: Silicon/ABS

Storlek: 6,9 cm x 3,4 cm är Magic Fugus kropp, antennen är ytterligare 14 cm.


Slutsats

Magic Motion Fugu är en riktigt rolig liten sexleksak, vad som gör att den sticker ut från andra sexleksaker är att den funkar både som onani och parleksak, och går att använda både mot klitoris och g-punkten. Det är den mest mångsidiga sexleksak vi testat.

Appen och den lilla storleken gör att den funkar bra både i sängen och på andra, mer vågade äventyr. Helt klar en vuxenleksak som kommer användas under sommarens utflykter, eller när Pelle är på tjänsteresa (han kanske får styra den också :D).

Blissbetyg

  • Innovativ – snygg – skönt material – rolig – roliga appfunktioner. Extremt mångsidig.
  • Lite för tung och hal för att kunna bäras på stan bekvämt som en kinky dold leksak

Worldofbliss fick Magic Motion Fugu av Simnatic mot att vi publicerade en recension och länkar till Sinmatic. Vi lät våra bloggare Lisa och Pelle testa produkten, och vare sig vi eller våra recensenter får någon ersättning eller kommission om du köper produkten från Sinmatic.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews