Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Test: Womanizer Liberty - World Of Bliss

Test: Womanizer Liberty

Test av lufttrycksvibratorn Womanizer Liberty från Oliver & Eva 

Lufttrycksvibrator Womenizer


Utseende design

När du håller Womanizer Liberty, en ny typ av lufttrycksvibrator, i din hand kan du inte ana vad som döljs innanför. Den är helt sluten med en strömlinjeformad, elegant och diskret designad. Du öppnar den genom att ta loss överdelen och volià har du en snygg och läcker sexleksak i din hand. Vår Womanizer är ljusblå men den finns även i lila, rosa och mörkröd. 

Lufttrycksvibrator

Användarvänlighet –  intuitiv, lätt att förstå

Ingen anledning till oro, denna sexleksak är superenkel att förstå och använda. Öppna upp godbiten, tryck på knappen och håll munstycket mot klitoris. Sedan är det bara att fortsätta hålla och hålla och hålla. Trycker du fler gånger på knappen ökar intensitetet. Att hålla den direkt mot klitoris kan kännas för intensivt så du behöver utforska avstånd och vinkel mot klitoris för att hitta just din perfekta njutning. 

Womanizer Liberty är väldigt kraftfull och kommer med två olika munstycken. Laddsladden är magnetisk, laddkontakten fastnar magnetiskt mot mini kontakterna på Womanizern. Så lätt att ladda att du även klarar det efter en intensiv orgasm. 

Paranvändning?

Womanizern lämpar sig väldigt väl för egensex. Och förstås för att ge en hjälpande hand till en vän i nöd, det vill säga för att stimulera sin kvinnliga partner. Däremot kan man inte använda den tillsammans, för bägges njutning när man har sex. På så vis är det inte en parleksak. Fast alla sexleksaker kan ju tas in sexleken och blir på så vis indirekt parleksaker. Ja, ni förstår hur jag menar.  

Kan användas på flera sätt?

Nja, en klitorisstimulator är nog allra bäst endast på att utföra det den är skapad för – att stimulera klitoris. Det ger inte så mycket njutning att hålla mot ollon, bröstvårtor eller andra utvalda kroppsdelar. Helt meningslöst att hålla mot kuken enligt vår manliga försöksperson. Womanizer Liberty Den är vattentät och kan användas i badkaret eller duschen. Underbart!

Orgasm – snabbhet, intensitet

När det kommer till snabbhet och intensitet i orgasm presterar klitorisstimulatorn högt över alla andra sexleksaker. Womanizer Liberty levererar definitivt i detta avseende. Mer än definitivt. Om man fokusera munstycket mot klitoris på exakt rätt – rätt tryck, avstånd, vinkel – går det nog att komma på under en minut. 

Om du aldrig har lyckats få en klitorisorgasm är en lufttrycksvibrator det perfekta vapnet i kampen för orgasm för dig. I så fall säger jag bara en sak – köp, köp köp!

Edgning – Långsam njutning

Klitorisstimulatorn är lite för bra på att ge orgasmer. Det kan nästan blir för mycket stimulans och ge orgasm för snabbt. För en bättre sexupplevelsen är det bättre att hålla den lite ifrån klitoris och “edga”. Det vill säga ge njutnig, ta bort, sakta ner, och börja om igen. Såvida du bara vill ha en supersnabb orgasm för att hinna dammsuga innan gästerna kommer. 

Ljudvolym

Womanizern Liberty låter och volymen kan öka beroende hur nära kroppen du håller den och i vilken vinkel. Den lämpar sig inte om det är lyhört och du inte vill att den ska höras av någon annan utanför sovrummet. Låter för mycket för att användas om du har barn eller svärföräldra hemma. 

Rengöring

Det allra bästa med Womanizerna Liberty är att den är vattentät. Efter användning är det bara att tvätta den med tvål och vatten och sterilisera ytdesinfektion om du vill vara extra noggrann. Eftersom den endast ligger an mot eller inte ens ligger an utan strax ovanför din klitoris blir den inte särskilt “smutsig”. 

Tråkig fakta

  • Tillverkare: Womanizer 
  • Modell: Liberty
  • Storlek: 10,5 x 5,5 cm
  • Typ: Klitorsivibrator
  • 6 olika hastigheter
  • Material: ABS/Silikon
  • Vattentät
  • Uppladdningsbar
  • Rosa, Lila, Ljusblå, Mörkröd

Slutsats

En riktigt rolig leksak. Vi har ju tidigare testat Satisfyer Pro 2 , en liknande vibrator som fungerar på samma sätt. Det var ingen större skillnad i funktion eller njutning jämfört med den här. Men på något sätt gillar jag den här mera. Dels har den lite smakfullare design, men även att den kommer med två olika munstycken. Nu gillar jag bara ett av dom, men chansen att den passar dig är större med lite mera möjligheter.

Den får 9 orgasmer av 10 möjliga, min rekomenation om du aldrig har testat någon lufttrycksvibrator är att testa.

Prisnivå: 975:- hos Oliver & Eva som sponsrade World of Bliss.

Köp Womenizer

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews