Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 BDSM – leksaker för dig som vill testa lite mera - World Of Bliss

BDSM – leksaker för dig som vill testa lite mera

Ett av våra bloggpar testade tidigare sexleksaker för nyfikna och blev sugna på att testa lite mera avancerade BDSM leksaker. När vi fick frågan från Sinful.se om vi ville testa några BDSM leksaker, tackade vår testpatrull självklart ja. Du kan läsa om hur testsessionen gick till i deras blogginlägg, nedan följer recensionen av leksakerna.

Sexleksaker

Testparet som bloggar här, Våra lekfulla dagar, roade sig när dom testade att switcha, så både tjejen och killen testa både att vara undergiven sub och dominant när leksakerna användes.

BDSM sexleksaker

Obaie var det varumärke vi testade flest leksaker från, och vi blev positivt överraskade. Obaie kanske inte är något för den extremt erfarna hard core BDSM utövaren som redan har en garderob fylld med leksaker, men för oss andra som är nyfikna på BDSM leksaker så har de riktigt bra leksaker till bra pris. Mer avancerade BDSM varumärken kostar lätt det tiodubbla, och det kan vara lite mycket om man bara är nyfiken på att testa något nytt.

Fetish Fantasy : Extreme Silicone O-ring gag

Fetish BDSM gag

Vi börjar med en spännande så kallad “open mouth gag”, en omvänd variant av en gagball. Den håller munnen öppen och hindrar den som har den att stänga munnen eller prata ordentligt. Vad som kan göras praktiskt med den kan du läsa mera om på bloggen ;), den är lagom stor att ha i munnen och den spärrar inte upp munnen för mycket. Nackdelen är kanske att testkuken inte riktigt gick in i den, men allt blir en avvägning.

Vi har tidigare testat en liknande variant i metall men den här kändes betydligt bättre. Själva ringen och alla delar är i tjock silikon. Det gör den väldigt bekväm att ha i munnen, inget som skaver eller är för “hårt” som metall blir. Även remmen man spänner fast är i mjuk silikon, det gör att man kan spänna den hårt utan att det gör ont. Alla delar känns ordentliga och i hög kvalité som kommer klara många härliga lekstunder.

Omdömme

Mycket rolig leksak i hög kvalite som absolut kommer användas mycket. Den enda nackdelen är att den kunde varit lite större så provkuken kunde kommit igenom (men då kanske den blivit obekväm att ha i munnen).

Beginners ball gag

BDSM ballgag Obaie

Beginners ball gag från Obaie är en mera traditionell ball gag. det är en boll, aningen större än en pingisboll, med små hål i för att underlätta andning. Tillverkaren, Obaie, som resten av testets leksaker kommer från, har en jämn och bra kvalité inget “smäck” som går sönder med en gång.

Ball gag spärrar effektivt upp munnen, fyller den men det är samtidigt lätt att andas genom den. Bollen är hyffsat hård, och har inte den “mjuka” känslan i munnen som O-ring gagen har. Om man föredrar den här eller en open mouth gag beror nog lite på vad man gillar att göra med den, men den här gör att bäraren inte kan prata och får känna sig hyffsat hjälplös.

Omdömme

Bra gag för dig som vill testa en bal gag, bra kvalité. Stort plus att det är lätt att andas i den, vill ju även som sub ha det lite bekvämt. Om du ska köpa den här eller en O-ring är mera fråga om vilken typ av sex du gillar. Den här är för lite “hårdare” , och O-ring är för lite “kladdigare”.

Se mera

Köp ball gag på Sinful

Faux leather collar and leash

BDSM koppel Obaie

Ja, för er som undrar är “Faux” falskt, så det är konstläder som gäller. Men för oss som inte är 100% hard core BDSM erfarna spelar det ingen större roll om det är konstläder eller äkta. Äkta läder kommer höja prislappen betydligt, så hellre en leksak i sängen en 10 kvar i affären :D.

Halsbandet från Obaie är ändå bekvämt att ha på sig, brett så det inte skär in i halsen. Givetvis utan någon strypfunktion, så helt säkert att använda. Till halsbandet kommer ett metallkoppel, som den dominante lätt kan hantera den undergivne med. Att ha ett halsband och koppel på sig ger en kick för oss bägge, där den dominante lätt kan styra den undergivne, sätta fast honom eller henne där hon eller han vill och så vidare.

Omdömme

Obaie levererar igen, med ett prisvärt koppel som är väldigt roligt och spännande att ha på sig.

Under the bed restraint set 

BDSM restraint set Obaie

Den sista leksaken från Obaie är nog den mest använda. Det är 4st manschetter och spännband som är gjorda för att spännas under sängen. Manschetter för er som är nya inom BDSM är som tyghandbojor, och något vi absolut rekommenderar innan ni absolut vet att det just är handbojor ni vill ha. Manschetter i tyg sätts ihop med kardborrband, så ingen risk att förlora någon nyckel eller likande. Dom är även betydligt bekvämare att ha på sig än handbojor i metall.

Detta kit kommer med 4st manschetter, som givetvis går att sätta ihop i sig själva (tänk handbojor), men själva iden med det här paketet är att man under sängen snabbt drar banden som kommer med, och sen upp i sängen och sätta fast den undergivne. Sen har man snabbspännen att spänna upp den som ligger där så den inte kan röra sig. Det här har använts mycket, och vi kan tänka oss att för alla oss som inte ha en dedikerad BDSM dungeon eller vill sätta in permanenta “redskap” i sängen eller sovrummet löser det här ett problem hur man spänner upp sin lilla leksak för eftermiddagens session.

Alla delar är i bra kvalité och har använts vid flera tillfällen utan att gå sönder fast det gått ganska vilt till.

Omdömme

Mycket bra set från Obaie, extra plus att den har flera användningsområden, både för sängen men även för att sätta ihop sin leksaks händer eller fötter.


Stort tack till Sinful som skänkte leksakerna till World of Bliss för recensionen. Vi får en mindre kommission vid köp genom länkarna ovan.

BDSM – leksaker för dig som vill testa lite mera
Reader Rating1 Vote
9

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews