Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Recension av Adulttime - World Of Bliss

Recension av Adulttime

Har du funderat på varför det inte finns någon variant av “Netflix” med sexfilmer för att stilla ditt erotiska sinne? En filmsite med ett stort och varierat utbud av erotiska filmer? Det finns det numera i form av Adult Time.

Erotik och porrfilmssajter brukar ofta vara nischade men Adulttime har tagit ett efterlängtat grepp på problemet och har samlat ett stort antal porrsiter under ett tak. Här hittar du ett gigantiskt bibliotek av både nya och lite äldre filmer, av varierande kvalité.

Kruxet med en nischad porrsajt är att du kanske tröttnar på den och då blir det lätt dyrt om du vill ha en prenumeration på ett antal sajter. Kanske har du en partner som du vill upptäcka nya saker med eller så vill du ge dig ut på ett erotiskt sidospår på egen hand och se om du hittar nya sidor hos dig själv.

Adulttime fylls hela tiden på med nya filmer så det känns aldrig som att man har sett allt. Som exempel finns nu:

55 624  stycken filmscener.

Filmscener är vad man skulle kunna säga en “akt” eller film. Man kan nog säga att filmscener är det nya sättet att publicera erotik och porrfilm på. De brukar vara från 10 – 60 minuter.

282  stycken olika kanaler

Kanaler är alla sajter som man får tillgång till genom Adulttime. Här finns sajter som AltPorn4U som gör Indieporr, HardX som gör ordentlig hårdporr, Tushy som gör de absolut bästa analsexscenerna som finns på Internet och så vidare. Det speciella med Adulttime är att du får tillgång till alla dessa sajter med bara ett medlemskap. Annars måste du teckna individuella medlemskap på varje site (till exempel via www.tushy.com) men genom Adulttime får du alla sajter på en prenumeration.

40 055 stycken bildbibilotek

Bildbibliloteken är för dig som föredrar att njuta till bilder, ofta är bilderna kopplade till filmer, men inta alltid. Varje bibliotek kan bestå av mellan 10 – 100 bilder, ofta av väldigt bra kvalité

4 363 stycken “DVD filmer

Under filmkategorin får du tillgång till vad man tidigare skulle säga var “DVD filmer” med porr och erotik. Ofta är filmerna lite äldre och som alltid inom porr, nischade…

Låter det rörig och lite mycket? Ingen fara, när man väl har tittat runt så inser man snabbt att det är väldigt enkelt att hitta det man är sugen på. Både kanal- och filmkategorin består av filmscener, så allt finns att hitta där. Kanaler och filmer använder du bara för att lättare hitta och följa den typen av filmscener du är intresserad av.

Det finns även väldigt bra filter och sökmöjligheter, du kan sortera på “straight, bi-sex (killar…), lesbiskt och trans” där du kan välja att visa, visa bara eller dölj. Sedan kan du sortera på kategori (typ analt, ball play, creampie, big dick, BDSM osv), så du kan snabbt hitta vad du för stunden är nyfiken på. Till exempel ger BDSM 1 354 st träffar. Du kan vidare sortera på upplösning (det finns 4k filmer 😉 ), längd på filmen (längd på kuken går också , kolla in kategorin big dick med 11 642  träffar 😛 ), och undertexter (vem som nu vill/behöver undertexter för en porrfilm… första gången jag ser det).

En ny genre för 2023 är att Adult Time nu även har bögporr, och en spännande grej från all data som finns om kvinnor och porr är att det verkar vara en populär genre. Jag menar, killar gillar ju lesbiskt så varför ska kvinnor inte kunna njuta av samma sak, fast tvärt om 🙂

Den andra stora frågan för oss på WorldOfBliss är hur bra sajten är för kvinnor. Nu har ju all statistik kring porrfilmer visat att tvärtemot vad som kanske “media” tror så gillar kvinnor också hårdporr i alla dess former, likväl som mera erotiska filmer, hård BDSM, lesbiskt, och bisex. Kort sagt vanlig hederlig porr.

Ibland är det mera en känsla om sajten attraherar en kvinnlig publik och Adulttime attraherar i alla fall oss på redaktionen. Den har en modern layout, bra sökmöjligheter och en väldig bredd på filmtyper.

Det finns något för alla smakinriktningar från indieporr, analt, lesbiskt till mjukare erotisk porr. En gemensam nämnare för de flesta filmerna är att det är modernt, bra bildkvalité och känns fräscht. Du hittar givetvis kanaler som:

  • JoyBear – Känd för sina erotiska filmer för kvinnor
  • XConnfession – En produktion där Erica Lust varit med
  • MixedX – Högkvaliteva filmer i 4k upplösning

Du kommer garanterat hitta något du gillar, och den stora fördelen med Adulttime framför andra sajter är det stora och varierade utbudet. Du kan gå på en egen upptäcktsfärd, hitta favoritscener, se på filmer med din partner och bara titta runt på nya områden.

Alla filmerna kan streamas som du är van vid från andra filmsajter, men de flesta filmer kan även laddas ner till din dator om du skulle vilja, om du väljer årsabonnemang. Sajten funkar mycket bra på mobil och surfplatta.

Du betalar smidigt med kreditkort, och som vanligt så kommer det stå något mera intetsägande på ditt bankutdrag så att ingen kan se vad det är. När vi recenserar sajten (Januari 2021) kostar ett årsabonnemang 7.95 Dollar / månad, och det är extremt prisvärt jämfört med andra sajter där du bara får tillgång till en sajt för ungefär samma pris.

Slutsats

Som vanligt när det gäller porr och erotik handlar allt om tycke och smak, men vi har försökt att summera huvudpunkterna nedan;

Positivt

  • Modern layout
  • Mycket varierat och stort utbud
  • Det finns väldigt många filmer och kanaler för en kvinnlig publik.

Negativt

  • Du kommer se saker du inte tänder på i utbudet

Neutralt

  • Inget fokus på så kallade compilation, och när det finns är de inte lika intensiva som på andra sajter
  • Stort fokus på vad jag skulle kalla traditionell porr

Besök Adulttime


Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews