Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 7 siter med erotik för kvinnor 2023 - World Of Bliss

7 siter med erotik för kvinnor 2023

Erotisk film

Erotikvärlden är en djungel och skillnaden mellan olika erotiska sajter är stor. Men vilka har bra erotisk film för kvinnor? På de största porrsajterna som vänder sig främst till manliga besökare möts du av en hel del icke smakfulla bilder. Det är lätt att avskräckas när tjejerna är tydligt anorektiska och titeln innehåller ordet “teen” eller “gangbang”. Sexuella preferenser varierar enormt och vi dömer ingen, folk har olika erotiska fantasier och smaker. Men vi är inte intresserade av erotiska filmer där det känns som inte alla verkar må helt bra eller filmer som ger fel magkänsla. Pornhub som kanske är en av de vanligaste sajterna har även fått kritik för att ha filmer där deltagarna fått “privatfilmer” utlagda utan deras medgivande.

De erotiska filmsiter vi föredrar är de som är mer estetiskt tilltalande och som innehåller filmer av högre kvalitet. Filmer som har mer påkostade miljöer, proffsig ljussättning och känns allmänt attraktivare. Där skådespelarna känns som vanliga människor och inte som offer. Bedömningen är högst subjektiv men skillnaden mellan grova sajter och snällare erotiska siter är ganska markant. (Okej, nu känner vi att alla anti-porrfeminister skriker men det bjuder vi på).

Det sägs att internet översvämmas av gratis snusk men så är det inte riktigt idag. De billigaste produktionerna av urusel kvalité kan vara gratis och korta filmklipp som bara visar en snutt av en film. Vill du titta på kvalitativ erotik utan reklamfält över halva bilden får du snällt betala. Samtliga siter som vi rekommenderar tar ut en månadsavgift, vi har testat och betalningstjänsterna är säkra. Dessutom har de tänkt till och det som står på ditt kontoutdrag avslöjar inte vad det handlar om.

Nyfiken på kvalitativ erotik? Eller vill du tänja dina erotiska gränser och testa något nytt? Du är inte ensam, siffrorna varierar men en sak är säker, en stor andel av erotiksurfarna på nätet är kvinnor. Så passa på nästa gång du har möjlighet och ge dig ut på din egen filmfestival.

Är du sugen på hårdare, mera porriga filmer hittar du dom på Porr för Kvinnor

Lust Cinema

Erica Lust, svenska filmskapare står bakom denna sida. Hon är ett känd namn inom erotiska filmer för kvinnor. Här finns hennes egenproducerade filmer samt andra erotiska filmer i samma genre. Lust Cinema lanserades 2010 som ett alternativ till “vanlig” erotik. Du kan hitta allt här, men med Erica’s härliga syn på sex och erotik. Lust Cinema Är våran absoluta favorit, och ska någon sajt representera erotik för kvinnor får våran röst gå till Lust Cinema. Hon har både en premumerationsmodell och möjlighet att köpa enskilda filmer. Det finns så många filmer för olika samker, men en milsten i hennes arbete är Cabaret Desire , hennes mest påkostade film och väldigt anorlunda och mera erotisk än tidigare filmer. Lust Cinema har filmer för alla olika smaker så kolla in och se om du hittar något som du går igång på.

Besök Lust Cinema

Joybear

Joybear är ett engelskt produktionsbolag specialiserad på kvalitativa erotiska filmer för henne och honom. Vinnare av 2013 “Good for her” Feminist Porn award. En recension på deras sida lyder: “This is empowerment porn. Strong women having a dirty great good time.” Dom tycker att sex inte alltid är perfekt, att det ibland kan var förvirrande och omfamnar det och skapar underbara naturligt erotiska filmer. Joybear föredrar att använda skådespelare med natruliga kroppar, och som dom själva skriver, en personlighet som gör att du gärna skulle ha dom som middagssällskap.

Besök Joybear

Eroticax

Erotik av hög kvalitet. De kallar det själva för vacker erotik för den passionerade älskaren och romantisk sex mellan lustfyllda par. På eroticax hittar du sensuell erotik och kärleksfull, passionerad sex.

Besök Eroticax

X-Art

Vackra, högkvalitativa erotiska bilder och filmer. Erotik av högkvalité och siten känns betydligt mer inbjudande att titta på än grabbiga hardcore siter.

Besök X-Art

Sssh

“Smart och sexig erotik av och för kvinnor”, är Sssh.com slogan. Förutom erotiska filmer finns här även medlemsforum, erotiska berättelser, bilder och annat smått och gott.

Besök Sssh

Du är långt ifrån ensam att njuta av erotik, vare sig du gör det själv när du onanerar eller tillsamans med en partner. Det har länge varit lite av en tabu bland oss tjejer att ens erkänna för oss själva att vi gillar det. Om du är här på egen hand 😉 , varför inte kolla in lite tips på sexleksaker?

  1. Bra lista på erotiska filmer, gillar den typen av kvalitetserotik betydligt mera än gangbang sajter. Men svårt att välja vem man ska testa…

  2. Bra lista, gillar den här typen av erotisk film som är gjord för tjejer. Har sökt på feministisk porr tidigare, men den brukar vara så konstig :D. Synd bara att allt bra kostar pengar, men får vara värt det. Har nog kollat slut på pornhub vid det här laget

  3. Bra lista, sssh har jag kollat på tidigare, gillar feministisk erotik. Dom gör nog den bästa varianten.

  4. Wow,vilken lista. Skulle också vilja ha som jobb att recensera erotiksajter för tjejer :D. hade hittat X-Art tidigare, men Sssh var ny. Verkar riktigt lovande som leverantör av bra erotiska filmer för kvinnor.

  5. Erika Lust är bara bäst. Helt klart lite annorlunda filmer, känns mera äkta (hur det nu kan göra det) på den sajten.

  6. det finns ju så himla många sidor med nakenbilderpå tjejer för alla killar, men jag har aldrig lyckats hitta någon på killar.. mer än soft-core sidor därman inte får se något. Skulle vilja se en sida med killar som är helt nakna med härliga stånd… som gärna runkar :P. Men har aldrig hittat det… Har ni några tips?

  7. Gillar Tushy :D, har ni inte den får ni tipsa om dom, om man nu gillar analt, som jag råkar göra. Men är i ärlighetens namn skönare att titta på än uppleva.

  8. X-Art var riktigt bra, synd bara att det kostar lite, men är värt det :), skönt att slippa allt annat på xhamster och liknande, dom är inte så erotiska.

  9. Bra lista, har sett X-Art tidigare, dom kan verliken göra sensuell erotik. Är iofs kille, men passar mig superbra också.

  10. Erika Lust var verkligen bra, hade en mysig kväll med min kille där igår ;). Svårt annars att hitta lite mera smakfull romantisk erotik. Vill ju ändå se lite action i filmerna, men smakfullt.. Är svårt att hitta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews