7 siter med erotik för kvinnor 2019

Njut av de bästa erotiska sajterna som finns.

Senast uppdaterad:

Erotikvärlden är en djungel och skillnaden mellan olika erotiska sajter är stor. Men vilka har de bästa erotiska filmerna för kvinnor? På de största porrsajterna som vänder sig främst till manliga besökare möts du av en hel del icke smakfulla bilder. Det är lätt att avskräckas när tjejerna är tydligt anorektiska och titeln innehåller ordet “teen” eller “gangbang”. Sexuella preferenser varierar enormt och vi dömer ingen, folk har olika erotiska fantasier och smaker. Men vi är inte intresserade av filmer där det känns som inte alla verkar må helt bra eller filmer som ger fel magkänsla, lite mera erotiska.

De erotiska filmsiter vi föredrar är de som är mer estetiskt tilltalande och som innehåller filmer av högre kvalitet. Filmer som har mer påkostade miljöer, proffsig ljussättning och känns allmänt attraktivare. Där skådespelarna känns som vanliga människor och inte som offer. Bedömningen är högst subjektiv men skillnaden mellan grova sajter och snällare erotiska siter är ganska markant. (Okej, nu känner vi att alla anti-porrfeminister skriker men det bjuder vi på).

Det sägs att internet översvämmas av gratis snusk men så är det inte riktigt idag. De billigaste produktionerna av urusel kvalité kan vara gratis och korta filmklipp som bara visar en snutt av en film. Vill du titta på kvalitativ erotik utan reklamfält över halva bilden får du snällt betala. Samtliga siter som vi rekommenderar tar ut en månadsavgift, vi har testat och betalningstjänsterna är säkra. Dessutom har de tänkt till och det som står på ditt kontoutdrag avslöjar inte vad det handlar om.

Nyfiken på kvalitativ erotik? Eller vill du tänja dina erotiska gränser och testa något nytt? Du är inte ensam, siffrorna varierar men en sak är säker, en stor andel av erotiksurfarna på nätet är kvinnor. Så passa på nästa gång du har möjlighet och ge dig ut på din egen filmfestival.

Är du sugen på hårdare, mera porriga filmer hittar du dom på Porr för Kvinnor

Lust Cinema

Erica Lust, svenska filmskapare står bakom denna sida. Hon är ett känd namn inom erotiska filmer för kvinnor. Här finns hennes egenproducerade filmer samt andra erotiska filmer i samma genre. Lust Cinema lanserades 2010 som ett alternativ till “vanlig” erotik. Du kan hitta allt här, men med Erica’s härliga syn på sex och erotik.

Besök LustCinema

www.joybear.com

Joybear är ett engelskt produktionsbolag specialiserad på kvalitativa erotiska filmer för henne och honom. Vinnare av 2013 “Good for her” Feminist Porn award. En recension på deras sida lyder: “This is empowerment porn. Strong women having a dirty great good time.”

www.eroticax.com

Erotik av hög kvalitet. De kallar det själva för vacker erotik för den passionerade älskaren och romantisk sex mellan lustfyllda par. På eroticax hittar du sensuell erotik och kärleksfull, passionerad sex.

Porrigt par kysser varandra

X – Art

Vackra, högkvalitativa erotiska bilder och filmer. Erotik av högkvalité och siten känns betydligt mer inbjudande att titta på än grabbiga hardcore siter.

Besök X-Art

www.sssh.com


“Smart och sexig erotik av och för kvinnor”, är Sssh.com slogan. Förutom erotiska filmer finns här även medlemsforum, erotiska berättelser, bilder och annat smått och gott.

  1. Bra lista, sssh har jag kollat på tidigare, gillar feministisk erotik. Dom gör nog den bästa varianten.

  2. Wow,vilken lista. Skulle också vilja ha som jobb att recensera erotiksajter för tjejer :D. hade hittat X-Art tidigare, men Sssh var ny. Verkar riktigt lovande som leverantör av bra erotiska filmer för kvinnor.

  3. Erika Lust är bara bäst. Helt klart lite annorlunda filmer, känns mera äkta (hur det nu kan göra det) på den sajten.

  4. det finns ju så himla många sidor med nakenbilderpå tjejer för alla killar, men jag har aldrig lyckats hitta någon på killar.. mer än soft-core sidor därman inte får se något. Skulle vilja se en sida med killar som är helt nakna med härliga stånd… som gärna runkar :P. Men har aldrig hittat det… Har ni några tips?

  5. Gillar Tushy :D, har ni inte den får ni tipsa om dom, om man nu gillar analt, som jag råkar göra. Men är i ärlighetens namn skönare att titta på än uppleva.

  6. X-Art var riktigt bra, synd bara att det kostar lite, men är värt det :), skönt att slippa allt annat på xhamster och liknande, dom är inte så erotiska.

  7. Bra lista, har sett X-Art tidigare, dom kan verliken göra sensuell erotik. Är iofs kille, men passar mig superbra också.

  8. Erika Lust var verkligen bra, hade en mysig kväll med min kille där igår ;). Svårt annars att hitta lite mera smakfull romantisk erotik. Vill ju ändå se lite action i filmerna, men smakfullt.. Är svårt att hitta.

E-postadressen publiceras inte.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews