Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Erotisk Adventskalender - World Of Bliss

Erotisk Adventskalender

Piffa upp midvintermörkret med en erotisk adventskalender och låt varje morgon blir spännande och sexig. I år finns flertalet erotiska Adventskalendrar på marknaden. Vi har testat godbiten från Coolstuff.se , Orion Erotisk Adventskalender och vi kan lova att du inte kommer bli besviken om du gillar överraskningar och erotik.

Efter en lång och grå november kommer äntligen December med julstämning och gnistrande juleljus. Vad passar inte bättre då än att plocka fram en spännande erotisk verktygslåda och sätta fart på julstämningen även inom sexlivet. Kanske har ni inte haft så mycket sex och erotisk stämning under november eller så vill du bara skämma bort din partner. Nu när julmånaden kliver in är det dags att damma av libidon och vad kommer inte bättre till pass än en erotisk julkalender? Den ger garanterat lite hjälp på sextraven. 

Kalendern kommer i ett gigantiskt, lyxigt paket. Ingen budgetförpackning här inte. Varje överraskning kommer i litet, snyggt och fantasieggande paket.

Erotisk Adventskalender

Ett litet roligt tillbehör är en liten bok där varje leksak presteras men spoiler alert, vissa leksaker ligger i fel ordning… Ingen stor sak och ska ni ha full glädje av kalendern så ligger det stora nöjet i att öppna alla paket och utforska alla leksaker.

Redaktionen har allvarliga problem att hålla sig ens till 1 december, och gick igenom December i expressfart under 1dag :D. Vi vill ju veta vad den innehåller och om vi kan rekommendera den. Vi ska inte avslöja direkt vad den innehåller direkt, vill du se det så får du läsa spoilers längst ner ;).

Allt är väldigt lyxigt förpackat och allt är av hög kvalité. Givetvis är det både högt och lågt i en låda med 24 saker men det är en härlig mix av leksaker och tillbehör som täcker in många områden av sex. Vi rekommenderar kalendern till par, är du själv får du mer ut av att köpa några roliga sexleksaker och roa dig med själv. Kalendern passar bäst för hetropar, baserat på typen av leksaker som kommer med. Är ni lesbiska eller bögar så går mycket givetvis att använda och ha roligt med, men av anatomiska orsaker är kanske inte mixen perfekt, vissa saker kommer ni då inte ha nytta av.

Utan att avslöja för mycket så innehåller paketet en mängd roliga saker för par att utforska, massagegrejor, lättare BDSM leksaker, onanileksaker för både killar och tjejer och många fler små överraskningar. Alla batteridrivna leksaker kommer glädjande nog med batterier, så ingen risk att du måste panikåka till OK/Q8 för att köpa batterier.

Vad som är roligt med en erotisk adventskalender är att det ger dig och din partner en uppfriskande möjlighet att testa grejor ni kanske aldrig skulle kommit på tanken att beställa.

Kalendern kostar 1 295kr på coolstuff och vi kan lugnt säga att att det är värt pengarna. Bara toppleksaken som du kan öppna på julafton kostar i många affärer mera än hela kalendern, och är du tjej och har svårt att få orgasm kan det här vara den absolut bästa julklapp du någonsin har fått ;).

Redaktionens rekommendation: Beställ den genast. Inte är bara för att den är snygg och skapar julstämning. Utan även för att visa din partner lite uppskattning, kärlek och julstämning. Låt inte bara jultomten komma på julafton.  Och råkar du läsa det här en bit in i december så misströsta inte, det är absolut väl värt att köpa den ändå. En härlig kväll med din partner så har ni kommit ikapp ;). Eller varför inte köpa den som en erotisk julklapp och ha roligt med under mellandagarna.

Köp på Coolstuff

Erotiskt julpynt

Är du som vi och kan inte hålla dig, så kan vi avslöja lite vad den innehåller, ta mig till det roliga 🙂

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Spoiler, innehåll

Vi vill inte avslöja exakt vad som kommer när, lite roligt ska det vara ;). Men saker du kommer uppleva är;

En läcker, mjuk, erotisk scarf. Den går utmärkt att ha som ögonbindel, men bäst passar den om du vill binda din partners händer.

Du får med massa olika BDSM light leksaker, ögonbindel och en mjuk piska. Även handbojor med mjukt tyg runt om. Och kanske viktigast, handbojorna går att öppna utan nyckel ;).

Knipkulor och glidmedel+

Det kommer en bre knipkula , och två flaskor glidmedel. Varför två? Den ena är för stjärten..

Här kommer glidmedlet väl till pass, en analplugg för killar, som dras ut i en långsam rörelse när han kommer.

En liten analplugg och en härlig g-punkts vibrator. Bägge är riktigt sköna och gör sitt jobb :).

Ett roligt vibrerande ägg kommer med, som kan fjärrstyras med en liten kontroll via kabel. Vibratorn ger bra vibrationer, och skapar möjligheter att lite diskret ha med sig den och fjärrstyra när du har lust.

Ni får två härliga kuringar, en liten med vibrator som är förvånansvärt bra. En lite större som ska täcker hela skaftet på kuken och skapar en skön känsla för tjejen. Helt olika andra kukringar vi testat.

Vete tusan vad man kan kalla den här leksaken, men det är en onanileksak för killar, här visad utochin. Du fyller den med glidmedel och runkar med den. Betydligt skönare än bara att leka med handen.

Lufttrycksvibrator – Womenizer

Och vi kan avslöja att på julafton kommer en lufttrycksvibrator från Womanizer 2GO, bara den här kostar separat nästan lika mycket som hela kalendern. Den här sexleksaken har en uppgift i livet, att ge dig en orgasm. Eller kanske inte en orgasm, utan många… Väldigt många. Du kanske har läst i media om “luftrycksvibratorn“, och det är inget försäljningsknep, den här levererar. Den ger till och med bättre orgasmer än Satisfyer 2 Pro.

Och det här var inte allt 😉

Köp på Coolstuff

Stort tack till CoolStuff som skänkte Kalendern till World of Bliss för recensionen. Du kan stödja vårt arbete att föra fram erotik och porr till kvinnor om du köper produkten genom länkarna ovan, vi får då en mindre kommission.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews