Våra Lekfulla Dagar

En sexblogg om erotik, porr och fantasier som blir verklighet.

En del bloggar om matlagning, dagens outfit eller sitt husdjur. Andra bloggar om smink, heminredning eller träning. Vi tänker blogga om våra erotiska fantasier och vårt sexliv. Ja men då kör vi då. 🙂

Vilka är vi? Vi är ett helt vanligt heterosexuellt pas som bor i en medelstor stad, är mellan 30 och 55 år gamla, har barn men inte gemensamma så vi har barn varannan vecka och inte barn varannan vecka…

Innan jag skilde mig hade jag sex ungefär en gång i månaden och var ganska oinspirerad/ointresserad av sex. Jag kände aldrig en längtan eller lust efter sex. Idag är det helt annorlunda. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle fantisera om att ha sex med min kille och längta efter nästa gång vi har sex. Men det gör jag nu för tiden.

Vi träffades för 4 år sedan. Efter vår första pirriga dejt, sa en kompis till mig att man inom några sekunder efter man möter en presumtiv partner, instinktivt vet om man skulle vilja/kunna tänka sig ha sex med personen. Jag funderade några sekunder och kom fram till JA, det skulle jag kunna tänka mig.

Eftersom vi hade chattat ett bra tag och jag visste att han gillade och ogillade rätt saker, hade humor och en hjärna, passade jag på och testa hans sexuella färdigheter redan på dejt nummer 2. Inte illa, inte illa alls. Det får du läsa mer om i kommande blogginlägg.

Min tjej kom med förslaget att vi skulle börja blogga om vårat sexliv för någon veka sedan, var minst sagt skeptisk. Men när tanken att skriva lite om sex i vårat förhållande mognat till insåg jag att det kan vara ett bra att göra bra sex än bättre. Vi är ett par runt 40, nedless to say, vi heter vare sig Pelle eller Lisa. Skulle mycket väl kunna göra det, helt anonymt är det ju. eller så gott som. Men vi kan ändå avslöja lite detaljer som gör det lättare för er läsare att förstå våran vardag, vi bor ihop i en mellanstor stad i mellansverige (vi är väldigt mellan på ytan som du kanske förstår). Vi har barn sedan tidigare bägge två som kommer varannan vecka, men samma vecka. Så varannan vecka är det fullt upp med träning, läxhjälp och sånt, och varannan vecka är det bara vi och vi kan göra vad vi vill….Exakt vad vi vill utan att tänka på något ansvar.

Vi har varit ihop i ca 5år nu, och gick in i förhållandet med ganska öppna kort vad vi gillar för typ av sex. Lisa hade mot slutet av sitt förra förhållande känt en dragning till en undergiven roll i sexlivet, och jag hade under en tid testat både att både vara sub och dom som det så avancerat heter. Insåg att jag i praktiken styrde även som sub, så det var bara att ta rollen som dom. När vi började prata om hur vi ville ha det sexuellt, som vi gjorde redan när vi började chatta på en dejtingsida, så hade vi både visionen av att ha en sub/dom relation sexuellt, men inte i vardagen.

Vi pratade även om att det skulle vara kul att gå på parklubb, och det vågade vi oss på efter något år. Vi kommer skriva mycket om det i sexbloggen, de är absolut något vi gillar, utan att vi på något sätt har blivit livsstils swingers.

Något vi upptäckte tidigt var att vi var ganska synkade vad vi gillar för typ av sex, vi älskar bägge två att kolla på porr, vi ser onani som något riktigt skönt och en sak vi bägge gör ofta, ibland själv och ibland ihop. Man kan lätt få intrycket av en sexblogg att vi alltid har fantastiskt sex 24/7, men även vi har en vardag. Men den gamla sanningen “lust föder lust” stämmer på oss, och om vi är lite småtrötta en kväll kan vi mycket väl kolla runt på pornhub efter någon läcker porrfilm och bara onanera ihop (eller Karin älskar att onanera samtidigt som hon runkar mig, helt ok för mig 🙂 ).

Vi har aldrig varit med om någon traditionell 3-kant eller liknande, men väl 4kant, 6kant och 8kant på swingersklubben. jag har nog alltid varit bi-nyfiken, men aldrig tagit steget att ha sex med en annan kille, men vi har länge pratat om att gå på bi-torsdag på klubben så jag om inte annat får testa att runka av en annan kille 😛 (när vi pratar om klubben menar vi swingers klubben). Karin har det lite lättare, hon har aldrig tänt på andra tjejer, men på klubben är det mera regel än undantag att tjejerna håller på lite med varandra. Så hon har aldrig haft sex med någon annan tjej, men smekt och blivit smekt av andra tjejer, och blivit ordentligt slickad i fittan av en annan tjej en gång :P, var riktigt läckert att se :P.

Ska skriva lite om några andra kinky sexäventyr senare, ett där Lisa fick gå på en strand helt nerkladdad med en fontänorgasm och sperma över brösten ….

/ Pelle

Kul att äntligen bloggsidan verkar funka. Frågade Bliss om vi fick en egen sida att blogga på här, men har inte riktigt tagit steget. Det verkar så komplicerat med alla grejor, domäner, wordpress och inställningar. Men när Ms. Bliss lovade att fixa allt det tekniska på en snygg sida med bra layout kände jag att jag ville testa.

Nu är det ju inte bara jag som ska blogga, utan tanken är även att min kille ska göra det. Vi har tanken att ha en parblogg. Vi kommer snart skriva en liten presentetion av oss och vad vi kommer bjuda på, var mest nyfikna hur det funkade när Bliss skickade ett mail att det var redo att köra igång. Vi är tydligen något som kallas “beta testare”, vad nu det betyder. Min kille var inte så nöjd över det, han ser sig mera som en alfa, men tror att dom pratar om olika saker :D.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.