Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Var är den där g-punkten? - World Of Bliss

Var är den där g-punkten?

G-punkten, är en erogen zon som ligger mellan urinröret och den övre delen av fittans framvägg. Om din partner (eller du själv om du har böjliga fingrar när du onanerar)  masserar området “mot magen” kan du först få en känsla av att vara lite kissnödig (trycker lite mot urinröret), men sen kan du få en orgasm som är lite annorlunda mot en mera traditionell klitorisorgasm.  G-punktens inverkan på orgasmen är omdebatterad, men mest bland manliga forskare…. Efter att ha upplevt en g-punkts orgasm så vet man att den existerar. En ordentlig massage där kan även framkalla en härlig fontänorgasm.

Kort och lite smårolig film om några mäns försök att peka ut g-punkten på en skiss…

Lite torr fakta ;

G-punkten uppmerksammades först  1981 i en vetenskaplig artikel skriven av Frank Addiego, Female ejaculation: a case study i tidskriften The Journal of Sex Research. “G” i G punkten kommer från gynekologen Ernst Gräfenberg , som forskade kring urinrörets betydelse för den kvinnliga orgasmen. 

Kan du själv nu identifiera g-punkten? Svaret kommer längst ner i texten 😉

Vart G-punkten sitter i fittan

Det finns många olika sexleksaker för att bättre komma åt G-Punkten om du vill leka lite själv, Mshop har många olika typer. Det utmärkande för en g-punkts dildo är att den har en böj på toppen, för att kunna massera / pressa lite extra mot området.


G punkts vibrator

BCUTE

BCUTE är en lite enklare sexleksak för g-punkten, den är vattentät för enkel rengöring, med en silkeslen yta. Den har den lätta böjen som många g-punkts stavar har. En smidig normaldildo för att utforska g-punkten.

Du kan köpa den på MSHOP


Dildo för g-punkten


FUN FACTORY STRONIC G GRAPE

Vill du lyxa till det kan jag rekommendera Stronics G Grape från Fun Factory. Fun Factory gör sexleksaker av mycket hög kvalite. Dyrare, men lyxigare. Du hittar även den på MSHOP.

Stronic G Grape är uppladdningsbar, 10 olika rytmer, extra djupa / kraftfulla rytmer och kanske viktigast, ett reselås… Så du slipper förklara vad som vibrerar i väskan i säkerhetskontrollen när du flyger ;).


Vart var då G-punkten ? Nr 6 givetvis.

  1. Men är g punkts orgasm samma som fontänorgasm? När min kille masserar/trycker mot just det området får jag alltid (väldigt stora) fontänorgasmer, enormt läckert och skönt när jag hade vant mig med tanken att kladda ner sängen :D, men förstår inte riktigt om det är samma som g-punkts orgasm. har aldrig lyckats få “bara” orgasm på g-punkts området.

  2. Jag har aldrig lyckats få en orgasm genom att bli stimulerad på g punkten, har hört att det ska vara helt fantastiskt. Har generellt svårt att få orgasm, och just g-punkten är ju svår att nå själv, lite synd, för jag har lätt med en orgasm vid onani annars.

  3. Men hur vet man om man har fått en g-punkts orgasm? Känns den annorlunda än en “vanlig” orgasm?

    1. En g-punkts orgasm känns för en del mer intensiv och för andra mindre intensivt än en klitorisorgasm. Det är en djupare känsla, både mer intensiv och luddigare på samma gång. G-punkten är ju baksidan/insidan av klitoris. Båda orgasmer i kombination är det allra bästa tycker jag, det känns massivt. Sedan tycker jag inte att orgasm ska vara fokus, målet, huvudnumret när man har sex. Ibland vill man uppnå en snabb klitorisorgasm, andra gånger kan det vara skönt att bara ha sex och helt strunta i orgasmfokusen. Då kan det kbåde ännas väldigt skönt när g-punkten blir stimulerad. G-punkt stimulans leder för många till fontänorgasm.

  4. G-Punkts orgasm är riktigt skönt när man väl lärt sig få den, men jag har ladrig lyckats få den själv, bara med en partner. Är nog vinkeln med fingrarna som blir svår. Kanske en bra ide att testa någon sexleksak om jag blir sugen själv :).

    1. Håller med, en g-punkts orgasm är svårt att få till själv för de flesta tjejer, men en sexleksak kan föra det lättare. Absolut värt att testa någon av dom med en liten “böj” på toppen, betydligt lättare att få till trycket mot framväggen då. Kan även bli lättare att få till en fontänorgasm på det sättet.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews