Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Satisfyer Pro 2 Recension - World Of Bliss

Satisfyer Pro 2 Recension

satisfyer pro 2, sexleksak, erotik, mjukporr, orgasm, kvinnor, sex

Satisfyer Pro 2 – förra årets bästsäljande sexleksak för kvinnor – utlovar de mest intensiva och snabba orgasmer du kan föreställa dig. Hur bra är den egentligen? World of Bliss gör en grundlig recension och test av Satisfyer Pro 2, en lufttrycksvibrator som har revolutionerat möjligheten till orgasm för kvinnor.

Min enda tanke efter att ha testas Satisfyer Pro 2 är: har jag förstört mig själv för alla framtida orgasmer utan Satisfyer Pro 2? Det är generande sant att Satisfyer Pro ger oanade orgasmer, intensivare än någonsin och på rekordtid. Jag var skeptisk innan jag testade. Det är jag inte längre… Ok, först och främst, härmed erkänner jag att jag – en helt vanlig, ordentlig, prydlig (i alla fall på ytan) kvinna – använder sexleksaker. Och jag vet att jag inte är ensam om det även om vi kvinnor enligt mina erfarenheter väldigt sällan pratar om det.

Satisfyer Pro 2 lyfts fram på första plats på i princip varje sexwebshop för närvarande. ”2018 storsäljare, bästa hit, bästa dit…” Vad är Satisfyer Pro 2 egentligen och vad gör den så speciell? Det är en klitorisstiumlator som med hjälp av pulserande vibrationer och tryckvågor ger intensiv stimulering. Den är ungefär lika stor som en örontermometer med betydligt snyggare design. Munstycket placeras över klitoris och sedan är ditt jobb bara att välja hastighet och hålla kvar den på plats.

Satisfyer pro 2

Min hjärna har verkligen en envis tendens att ta över och förvägra mig orgasmer. Den kan dra igång och tänka tankar som ”Åh, du kan ju aldrig komma. Åh, nu tycker nog din partner att du tar alldeles för lång tid på dig. Åh, du kan bara komma om du gör exakt på rätt sätt. Åh, du tänker alldeles för mycket för att någonsin kunna komma”. Och så vidare. Med denna sexleksak hade min hjärna ingen chans. Självklart försökte hjärnan dra igång ”ha, det där funkar bara på andra men inte på dig”. Men det struntade min kropp totalt i. När jag väl hade kommit underfund med hur det kändes, fungerade, pirrade på bästa sätt så skötte resten sig själv. Jag tänker så här, om jag kunde komma så kraftfullt (på egen hand vid testtillfället), på så kort tid så kan nog vem som helst göra det…

Satisfyer Pro 2 är även magisk att använda tillsammans med en partner, han (hon) kan använda och styra den samtidigt som din klitoris blir stimulerad. Din partner kan styra den, bestämma intensiteten, när du får komma och ge dig helt nya orgasmer – som han eller hon behagar och bestämmer. Dessutom är Satisfyer Pro vattentät så du/ni kan ta med den i duschen eller badkaret och uppleva obegränsat med orgasmer.  Den är absurd skön att använda under sex, får bara vara lite krativ när det kommer tillställningen.

Uppgiften att göra en Satisfyer Pro 2 recension är en av anledningarna att jag älskar mitt jobb :), och jag kan varmt rekommendera den både som onanileksak och som sexleksak för par.

satisfyer pro 2, sexleksak, erotik, mjukporr, orgasm, kvinnor, sex
Satisfyer Pro 2 Recension
Användarvänlighet
9
Orgasm intensitet
9
Tid till orgasm. För snabb.,,
5
Användas med partner
9
Innovationsnivå
10
Utseende/design
9
Garanterad orgasm
Lätt att göra rent
Kommer för fort 😉
8.5

Vi kan rekommendera Mshop.se , diskreta och smakfulla leveranser med fin websida.

Vad tycker du om Satisfyer Pro 2?
Reader Rating17 Votes
5.8
 1. har läst om dom här “tryckluftsvibratorerna”, väldigt konstigt namn även om jag förstår principen. har varit nyfiken att köpa en då jag har problem att få orgasm på den vanliga vägen. Har du testat womanizer? Är den samma som som satisfyer?

  1. Hej

   Vi håller som bäst på att testar en womanizer, och en var med i årets erotiska julkalender. Så håll utkik efter recensionen som kommer snart, men i korthet handlar mycket om smak och design. Nästan omöjligt att säga om satisfyer eller womanizer är “bäst”. Möjligen kan womanizer vara aningen mera kraftfull, men det behöver inte vara positivt då det känns ordentligt ändå :D. Så du kan köpa vilken du vill, du kommer garanterat inte bli besviken vilken tryckluftsvibrator du än köper av de två.

 2. Satisfyern är den enda sexleksak som jag kan få orgasm av, har supersvårt annars att få orgasm, så jag använder den ganska ofta, både när jag håller på själv eller har sex med min kille.. Har helt klart blivit en förbättring att slippa somna lätt sexuellt frustrerad när jag har svårt att få orgasm.

 3. Jag har en Satisfyer Pro 2, men den är för intensiv för mig att onanera med. Gillar sexleksaker som är mera “hands-free”, har en app baserad vibrator, riktigt mysig att använda när jag kollar på porr :P.

  Men gillar att ha sex med satisfyern, min kille vet exakt hur den ska användas samtidigt som han tar mig :).

  Men vad är det för skillnad på 1 an och 2an?

  1. Hej
   Vet faktiskt inte riktigt, men jag tror att orginalet har vanliga batterier (2an uppladdningsbar), och mängden vibrationsmönster och styrka verkar vara bättre på satisfyer 2 enligt de jämförelserecensioner jag läst. Så det finns absolut ingen anledning att köpa orginalet numera.

 4. Kan bara hålla med. Satisfyern är nog den bästa sexleksak som finns nu. Har testat att använda den och en dildo samtidigt, trodde jag skulle krevera av orgasmen :P.

 5. Jag har testat bägge (var bara tvungen 🙂 ), och dom är nästan lika. Har nog mer att göra vilken variant av satisfyer eller womanizer man köper, dom nya varianterna har ju många flera pulsinstälningar. Kul att det kommer nya sexleksaker hela tiden nu, älskar min lilla låda med leksaker.

 6. Har funderat både på satisfyern och womenizer, men kan itne riktigt bestämma mig :D. Har bara en vanlig dildo, och sättet dom här funar på verkar spännande. Antar att det är lätt att få multipla orgasmer, har aldrig fått det. Skulle vara kul att testa.

 7. Kan bara hålla med, satisfyern är den skönaste och bästa sexleksak jag testat. Ibland vill man ju iofs ha en vanlig hederlig vibrator, men orgasmerna satisfyern ger är bara bäst.

 8. Haha, kan bara hålla med, satisfyern är något helt nytt. Orgasmen den ger upplever jag på ett helt nytt sätt.

  Jag vill också testa sexleksaker :D, vart hittar man jobb för det 😀

 9. Satisfyer är min absoluta favoritleksak. Största nackdelen är kanske att den ibland är svår att använda under sex med min kille.. Vibrationerna den skapar är helt annorlunda mot en vanlig vibrator. Håller med det du skriver att den nästan är för intensiv, så inget om jag vill ligga och njuta länge, men för en snabbis själv är den underbar.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews