Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 De bästa erotiska novellerna 2019 - World Of Bliss

De bästa erotiska novellerna 2019

Boksiten Nextory har utsett vinnarna av Stora e-bokspriset 2019. I kategorin erotiska noveller har följande böcker hamnat på prispallen:

  1. Swingers – Alexandra Södergran
  2. Min frus hantverkare – E. Källvander
  3. Extra lektioner – E. H. Schwerelos

1. Swingers av Alexandra Södergran

Rebecka är på besök hemma hos paret Johanna och Patrik. Rebecka den uppsluppna, den spännande. Hon som har gjort allt. Hon som trivs bäst med swingerslivet. Johanna är nyfiken. Hur funkar det här med att vara swingers egentligen? Och vad händer inne på klubbarna?   Detta är en fristående fortsättning på den erotiska novellen Med smak av Chili. Johanna och Patrik, som upptäckte nöjet med matsex går ännu längre på sin sexuella resa. Hur skönt kan oralsex bli? Hur är det att ha gruppsex? Hur känns det att ha ögonen förbundna och bara låta allting hända?

2. Min frus hantverkare av E. Källvander

När mannen kommer hem från jobbet upptäcker han att allt inte är som det brukar. Vems är de stora skorna som står i hallen och vad är det för ljud han hör uppifrån sovrummet?

Källvander har gett ut en rad sexnoveller med väldigt varierande titlar så som “Den perfekta kvinnans förfall”, “Radhushoran”, “Bengt lånar ut sin fru. Lite tveksamma titlar men vi har ju inte läst dem. Eller vad sägs om “Fysträning för undergivna” som handlar om Lina som har hamnat på ett träningspass som verkar väldigt annorlunda mot alla andra hon upplevt tidigare. Tränaren är den hårdaste och mest brutale hon någonsin stött på och hans metoder är minst sagt anmärkningsvärda.

Extra lektioner – E. H. Schwerelos

Jag gick förbi spegeln och hämtade ut min jacka. Den unga killen som stod bakom disken kunde inte varit många år äldre än mina 19. Jag snubblade till på en utav barstolarna och föll en aning framåt, rakt in i en ryggtavla. ”Oj, förlåt. Det är jag och mina klumpiga fötter, förlåt ännu en gång”. Mannen vände på huvudet och jag tittade förvånat på det välbekanta ansiktet. ”Ja, dina klumpiga fötter känner jag allt till”. Han flinade och jag kände hur mina kinder hettade till. Det var min samhällslärare. Vi hade haft honom tidigare på dagen och han var riktigt duktig. Verkligen en utav de bättre lärarna, dock lite torr och tråkig. Han kunde mycket och var riktigt intresserad i ämnet. Han lärde ut på ett sätt man förstod och såg varje elev till det den var. Hans utseende hade jag aldrig lagt märke till innan. Men om det var den skumma belysningen i baren eller den mängd alkohol jag faktiskt hade hällt i mig visste jag inte. Han har speciella lustar, hon visste inte om att hon hade det. Tillsammans utvecklar de både sina sexuella njutningar till…

Bland sexnovellerna på Nextory hittar jag en bok som inte är med bland vinnarna men verkar ännu bättre än de som vunnit: Gränsland av Amalie Vilde.

Gränsland av Amalia Vilde

Han tar tag om min haka och tvingar mig att titta på honom. ”Jag vet vad du håller på med och det kommer inte att hända.” Han sträcker kuken mot mig. ”Inte just nu i alla fall.” Ett straff för rumplyftet. Jag ryser av förväntan. De är så lätta att få. Undra vad han tänker göra? Och när. Han fortsätter att runka sig själv. Jag vrider mig otåligt. ”Ligg still”, säger han. ”Du ska få, men det finns gränser även för dig.” I Gränsland hettar det till från första sidan och erotiken tar kommando.

Det är mer en bok i min smak. Gillar du att läsa erotiska noveller? Vilken är din erotiska favorit bok? Har du några bra tips på sexnoveller eller författare?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews