Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Hur ger jag en tjej orgasm? - World Of Bliss

Hur ger jag en tjej orgasm?

Få tjej att komma

Så du undrar hur du kan få din tjej att komma? Grattis, du är en hjälte som tar initiativ till att ta reda på hur en tjej kan få orgasm. Det är ju så mycket lättare för killar att komma. Lite orättvist. En studie visade att det tar betydligt längre tid för tjejer att nå orgasm tillsammans med någon annan än när de onanerar själva. Vi tjejer blir så lätt distraherade och vår hjärna vill inte stänga av sig utan tänker en mängd irrelevanta tankar.

Det finns två aspekter till det här med att få en tjej att komma. Dels den psykologiska delen och dels den tekniska biten hur man gör.

Den mentala biten – den psykologiska vägen till orgasm

Underskatta inte den psykologiska aspekten när det kommer till att få din tjej att komma. Kanske har ni varit tillsammans i evigheter eller så är det fösta gången ni ska ha sex. Trevligt att du bryr dig om att det ska bli skönt för henne. Ok, om ni har varit ihop ett tag så kan andra irritationsmoment smyga sig in när ni ska ha sex. Nu tillåter jag mig att generalisera, jag tror att killar är bättre på att stänga av gamla bråk och irritationer när de ska ha sex. Killars psyke switchar över till sex och stänger av allt annat, “nu ska vi ha sex, det där andra tar vi en annan gång”.

Men vi tjejer är bättre på att tänka på allt vi är irriterade på just när vi ska ha sex. “Jaha, nu ska vi ha sex och allt ska vara så bra men han har minsann inte plockat ur diskmaskinen, dammsugit eller tvättat och när jag berättade om vad Greta hade gjort för osjyst avfärdade han mig bara”. Allt det där ploppar upp i våra hjärnor när vi ska ha sex. Jag tror, att för tjejer är intimiteten som att sätta på “hur har vi det egentligen?” knappen. Medan intimitet för killar stänger av alla yttre störningar.

Om du vill att din tjej ska komma när ni har sex så bäddar för det innan i er relation. Lyssna på vad hon vill, vad hon stör sig på, kommunicera. Det går inte att ignorera hennes signaler. Prata, säg vad du tycker, prata, kom fram till hur ni vill ha det gemensamt. När det inte finns en mängd otrevliga undertoner och ouppfyllda förväntningar och missnöjen – då har ni en öppen motorväg till att ha bra/fantastisk sex.  

Prata – steg 1 till orgasmen 😉

Om det är första gången ni ska ha sex tror jag att det är viktigt att hon kan känna sig trygg med dig. Att hon kan lita på dig. Vi tjejer är nog mer beroende av att må bra mentalt. Kanske inte alla men generellt tror jag att det är så. Visa henne att du bryr dig om henne, att du vill att hon ska ha det skönt, att du tycker hon är fin, mysig, luktar gott. Ge dig jätte mycket tid att bara vara nära, smeka, kyssas och absolut inte beröra bröst och fitta. Bygg föst upp en närhet och ett mentalt förtroende.

Den tekniska biten – hur du gör för att ge henne en orgasm

När den mentala sidan är safe, när ni är i rätt sinnesstämning och känner er trygga, avslappnade och nöjda då är det dags att plocka fram den tekniska verktygslådan för att ge orgasm. Verktygen för att ge en tjej orgasm, för att få henne att komma. Observera, vi har nämnt det otaliga gånger, att komma är inte det viktigaste eller målet med sex. Men det är jäkligt trevligt för alla inblandade parter, både att ge och att få orgasm.  

Ooh, det finns så många sätt att få henne att komma. Det finns klitoris-, g-punkts-, fontän-,  och livmodersorgasm. Alla känns lite olika och den vanligaste orgasm som folk syftar på när de pratar om orgasm, är klitorisorgasm. Den känns mest för de flesta tjejer men de andra är också väldigt sköna. Låt oss fokusera på The Big O – klitorismorgasm.

Klitorisorgasm

Det finns väldigt många olika sätt för tjejer att onanera, smeka klitoris och komma. I vår artikel 15 minuter metoden kan du läsa om en metod för att ge en tjej “garanterad” orgasm. Hemligheten är att smeka klitoris på “rätt sätt”. Det bästa är att du provar dig fram, smek 100 gånger lättare och långsammare än du tror. Klitoris är en känslig liten sak. Smek lite vid sidan av och inte mitt på. Framför allt: fråga henne om det känns bra. Be din partner visa hur hon brukar göra. Om det känns genant kan du hålla hennes hand och be henne klämma till lite när det känns bra, när du prickat rätt. 

När du väl smeker henne “rätt” – fortsätt! Håll för allt i världen inte på och byt plats och rytm. Bara fortsätt på samma sätt. Stäm av emellanåt om det fortfarande är rätt. Känn ingen stress, tänk inte “ska hon aldrig komma”, bara njut av att ge henne njutning. Vi tjejer är bra på att stressa upp oss och tänka “åh, nu tycker han att det är jobbigt”, “nu tänkar han: ska hon aldrig komma” och så vidare. Förmedla till henne att du njuter av stunden genom att vara avkopplad och nöjd, genom att ge henne komplimanger. Om det känns rätt ge henne komplimanger för att hon är sexig, snygg, att du blir upphetsad av henne, att du älskar att se henne njuta med mera.

Smek även hennes bröst, bröstvårtor, kropp beroende på vad hon verkar gilla mest. Många tjejer blir väldigt upphetsade av att få brösten smekta men var lyhörd. Ibland kan det kännas för mycket i början och kännas helt fantaskikt lite längre fram när hon är mera upphetsad. 

När hon är väldigt nära att komma, sakta ner, ta bort handen en stund, fortsätt sedan igen och bygg upp orgasm ordentligt. Precis innan hon kommer nästa gång kan du komma in i henne och se om du kan smeka samma område med din kropp medan ni har sex. Eller smek henne med handen när du är inne i henne. Ge henne tid. Stanna upp om du håller på och kommer. Låt henne komma först.

Om ditt mål är att få henne att komma är det väldigt trevligt om du inte kommer alls. Visa henne att du vill ge henne en orgasm. På så vis bygger du upp ett förtroende och får henne att slappna av mer och mer för varje gång. Om hon inte kommer, ta en paus. Ibland låser vi oss mentalt. Ta en fem minuters time-out och bara mys och slappna av tillsammans. Börja sedan om igen, ett tag och se hur det går. Se det inte som ett misslyckande om hon inte kommer. Se det som ett steg på vägen till er gemensamma orgasm. Det kanske tar 5-10 gånger innan hon kan komma från din hand men jag lovar att det är väl värt mödan. Ser det som att ni ska bestiga Mt Everest ihop. Det är några Base Camps på vägen och många etapper som ska klaras av. När ni till slut står på toppen tillsammans kommer det kännas jäkligt bra. King of the world! 

King of the World!

Lästips om du är ung och undrar mer (eller inte ung och vill läsa mer fast det är riktat till ungdomar) har UMO en del informativa artiklar om detta ämne.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews