Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Tar det längre tid för kvinnor att få orgasm? - World Of Bliss

Tar det längre tid för kvinnor att få orgasm?

kvinna, badkar, onani, sex

65% tror att fysiska förutsättningarna gör att det tar längre tid för kvinnor att få orgasm. Det visar en studie som RFSU genomförde för att ta reda på vad vuxna egentligen vet om sex och relationer.  Att det skulle ta längre tid för kvinnor att få orgasm stämmer inte. Vår förmåga till lust och upphetsning är i grunden lika, enligt RFSU. Det är först när någon annan kommer in i ekvationen som det tar längre tid för kvinnor.

Vid onani finns ingen skillnad, då kan även kvinnor komma på nolltid. Enligt en studie vid Brown university kom man fram till samma slutsater. Det tog ungefär lika lång tid för kvinnor som för män att komma vid onani. Kvinnor uppnådde i snitt orgasm strax under fyra minuter medan männen behövde mellan två till tre minuter. Skillnaden i tid för kvinnor och män att uppnå orgasm vid förspel och samlag är större. I snitt tar det kvinnor 10-20 minuter att komma från start på förspel till färdig orgasm. Männen kommer efter 7-14 minuter sammanlagt tid men snittar två till tre minuter efter påbörjad samlag. Men det går som tur är att träna upp och finslipa.

56 % vet inte hur stor klitoris är, enligt RFSU’s studie.De tror att klitoris bara är 2-3 cm. I verkligheten är klitoris 8-10 cm inklusive skaft och skänkar inne i kroppen och det kan vara bra att känna till. Missar man att stimulera klitoris eller gör det på fel sätt tar det längre tid för kvinnor. Det är dags att ge klitoris den stora uppmärksamhet den förtjänar. Läs mera om g-punkten.

Men det är förstås inte alltid man är på humör för sex. 34% har upplevt problem i någon utsträckning med att behålla erektion eller lubrikation. Våra egna prestationskrav på att sex ska funka och vara bra spelar in här. Stress eller att man är upptagen med att tänka på annat är andra faktorer som minskar lusten. Variation är ett bra tips för att hålla sexlusten vid liv och stävja störande tankar. Sex behöver inte bara vara penetrationssex för att räknas som riktig sex. Smeksex, oralsex och gnidsex duger precis lika bra, eller varför inte bara onanera tillsamans. Öppenhet för att testa något nytt och variation kan få det att pirra till i kroppen på nya sätt.

Summa summarum: Läs på, prata om sex, utbilda varandra, fantisera tillsammans och överraska din partner!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews