Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Sexdagarna - World Of Bliss

Sexdagarna

Sexdagarna var tidigare ett evenemang som hölls av Stockholm universit och RFSU, för att främja bra sex. Evenemanget tycks vara nedlagt men idén är bra. I vår tappning har vi lanserat nya sexdagar men med betydligt mer praktisk inriktning.

Vi lanserar iden att du planerar din egen sexdag, en dag som du har att se fram emot, som du längtar till och bygger upp spänning inför. Det måste inte vara så avancerat, du kan planera det tillsammans med din partner eller helt själv.

Sexdag med partner

Varför inte planera en härlig sexdag med din partner eller i alla fall en sexeftermiddag eller kväll. Sex kommer ofta inte bara spontant och det är absolut inget fel att planera sexdagen, vad du vill göra och uppleva. Kanske har du någon fantasi som du vill leva ut? Prata om det och bara bestäm att det ska göras. Du kanske vill testa analsex? Det kan kräva lite planering. Du kanske vill använda lite nya sexleksaker som du vill beställa? Att planera sexdagen är pirrigt och bygger upp spänningen.

Sexdag med dig själv

Jag tror att killar generellt är bättre att på att ta sig tid att onanera, de kanske ser det lite mera naturligt. Så varför inte bestämma lite innan att du ska onanera? Du kanske ska iväg på en tjänsteresa eller får en stund själv (om du har partner/familj). Bestäm redan innan att du ska ha en skön onanistund, ta fram någon sexleksak och kanske njut till lite erotiska filmer. Känner du dig lite extra kinky kanske du vill testa att onanera till snuskiga porrfilmer. Och du, vi är många tjejer som kollar på erotik och porr. ;). Du vill kanske testa något nytt sätt att onanera på? Ett tips är att hålla på riktigt länge och långsamt medan du tittar på erotik och när du känner att orgasmen är på väg slutar du. Sedan börjar du igen och slutar när du känner att du är nära en orgasm, du kan ligga och bara njuta bra länge av kåthetskänslan (det kallas även “edgning”) .

Grejen är att om du någon dag innan vet om att du kommer ha en skön stund, och du planerar dagen eller stunden, blir du mentalt lite tänd av tanken. Dessutom tar du (och din ev partner) faktiskt er tid och ger er möjlighet att uppleva något som ni inte skulle gjort vid spontansex. På ett sätt är hela tanken att sex (vare sig det är med en partner eller onani) ska vara något spontant lite fel. Misstolka mig inte, spontansex kan vara läckert och har helt klart sin plats. Men sexlust förder sexlust, och att planera sex, som man kan planera en utfykt, helgens middag eller vilken filma man ska se kommer göra upplevelsen bättre.

Så testa något nytt, planera din sexdag ordentligt och gör något snuskigt som annars inte skulle bli av.

Hur blev din sexdag? Skriv och berätta.

  1. Vilken jätte bra idé, tack för tipset! Ska genast börja planera för en riktigt sexig sexdag med min kille. Känns pirrigt bara att tänka på att planera en sexdag. 🙂 Det ska bli en återkommande rätt på min sexmeny – planerade sexdagar. Ha en bra sexdag!

  2. Haha, har aldrig tänkt på sex på det sättet, har ju fått “veta” att sex ska vara härligt och spontant för att vara riktigt ba, men sen jag och min kille började planera sex har det blivit betydligt bättre. Gillar också hur kåtheten byggs upp av att planera våra “sexdagar”. Vad vi gör är att försöka bestämma hur vi ska leva ut någon fantasi, sexet blir betydligt bättre när man faktiskt tar ansvar för att det ska bli bra.

  3. Jag brukar försöka ha en egen sexdag (eller sexkväll..) när jag åter på tjänsteresa. Brukar bli en resa i månaden till en annan ort med övernattning, då ser jag till att mina sexleksaker är laddade och pornhub eller någon annan bra porrsajt är igång :), känner mig lite kinky och håller på riktigt länge och onanerar långsamt och utdraget.. Är ett helt nytt sätt förmig att onanera på,tidigare var jag bara fokuserad på orgasmen.

    Även om jag älskar att ha sex med min kille, och har det ofta och gärna, så ser jag alltid fram emot min egen lilla sexdag då jag får njuta till 100% av mig själv.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews