Sexdagarna

Planera en härlig sexig dag.

Senast uppdaterad:

Sexdagarna var tidigare ett evenemang som hölls av universitet och RFSU, för att främja bra sex. Men evenemanget tycks vara nedlagt, men iden är bra. I vår tappning har vi lanserat nya sexdagar, men med betydligt mera praktisk inriktning.

Vi lanserar iden att du planerar din egen sexdag, en dag som du har att se fram emot, som du längtar till och bygger upp spänning inför. Måste inte vara så avancerat, du kan planera det tillsammans med din partner eller helt själv.

Sexdag med partner

Varför inte planera en härlig sexdag med din partner, eller i alla fall en eftermiddag eller kväll. Sex kommer ofta inte bara spontant, och det är absolut inget fel att planera sexdagen, vad du vill göra och uppleva. Kanske någon fantasi som du vill leva ut? Prata om det och bara bestäm att det ska göras. Du kanske vill testa analsex? Kan kräva lite planering. Du kanske vill använda lite nya sexleksaker som du vill beställa? Att planera sexdagen är inte osexigt, bara pirrigt och förväntansfullt.

Sexdag med dig själv

Jag tror att killar generellt är bättre att onanera, dom kanske ser det lite mera naturligt. Så varför inte bestämma lite innan att du ska onanera? Du kanske ska iväg på en tjänsteresa, eller får en stund själv om du har partner / familj? Bestäm redan innan att du ska ha en skön onanistund, ta fram någon sexleksak och kanske njut till lite erotiska filmer. Känner du dig lite extra kinky kanske du vill testa att onanera till snuskiga porrfilmer.. och du, vi är många tjejer som kollar på erotik och porr. ;). Kanske testa något nytt sätt att onanera på? Ett tips jag hörde av en kille var att hålla på riktigt länge och långsamt när man kollar på erotik, och känner du att orgasmen är på väg så slutar du. Sen börjar du igen, och slutar när du känner att du är nära en orgasm, du kan ligga och bara njuta bra länge av kåthetskänslan (tror det heter “edgning”) .

Grejen är att du någon dag innan vet om att du kommer ha en skön stund, att planera dagen eller stunden gör dels att du mentalt blir lite tänd av tanken, samt att du (och din ev partner) faktiskt tar er tid och ger er möjlighet att uppleva något som ni inte skulle gjort vid spontansex. När jag börjar tänka är hela tanken att sex (vare sig det är med en partner eller onani) ska vara något spontant helt fel. Missta mig inte, spontansex kan vara läckert, och har helt klart sin plats. Men sexlust förder sexlust, och att planera sex, som man kan planera en utfykt, helgens middag eller vilken filma man ska se kommer göra upplevelsen bättre.

Så testa något nytt, planera din sexdag ordentligt och gör något snuskigt som annars inte skulle bli av.

Hur blev din sexdag? Skriv och berätta.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews