Var är den där g-punkten?

Den mystiska G-Punkten..

G-punkten, är en erogen zon som ligger mellan urinröret och den övre delen av fittans framvägg. Om din partner (eller du själv om du har böjliga fingrar)  masserar området “mot magen” kan du först få en känsla av att vara lite kissnödig (trycker lite mot urinröret), men sen kan du få en orgasm som är lite annorlunda mot en mera traditionell klitorisorgasm.  G-punktens inverkan på orgasmen är omdebatterad, men mest bland manliga forskare…. Efter att ha upplevt en g-punkts orgasm så vet man att den existerar. En ordentlig massage där kan även framkalla en härlig fontänorgasm.

Kort och lite smårolig film om några mäns försök att peka ut g-punkten på en skiss…

Lite torr fakta ;

G-punkten uppmerksammades först  1981 i en vetenskaplig artikel skriven av Frank Addiego, Female ejaculation: a case study i tidskriften The Journal of Sex Research. “G” i G punkten kommer från gynekologen Ernst Gräfenberg , som forskade kring urinrörets betydelse för den kvinnliga orgasmen. 

Kan du själv nu identifiera g-punkten? Svaret kommer längst ner i texten 😉

Vart G-punkten sitter i fittan

Det finns många olika sex-leksaker för att bättre komma åt G-Punkten om du vill leka lite själv, Mshop har många olika typer. Det utmärkande för en g-punkts dildo är att den har en böj på toppen, för att kunna massera / pressa lite extra mot området.


G punkts vibrator

BCUTE

BCUTE är en lite enklare vibrator för g-punkten, den är vattentät för enkel rengöring, med en silkeslen yta. Den har den lätta böjen som många g-punkts stavar har. En smidig normaldildo för att utforska g-punkten.

Du kan köpa den på MSHOP


Dildo för g-punkten


FUN FACTORY STRONIC G GRAPE

Vill du lyxa till det kan jag rekommendera Stronics G Grape från Fun Factory. Fun Factory gör sexleksaker av mycket hög kvalite. Dyrare, men lyxigare. Du hittar även den på MSHOP.

Stronic G Grape är uppladdningsbar, 10 olika rytmer, extra djupa / kraftfulla rytmer och kanske viktigast, ett reselås… Så du slipper förklara vad som vibrerar i väskan i säkerhetskontrollen när du flyger ;).


Vart var då G-punkten ? Nr 6 givetvis.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.