Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Bliss orgasmguide – 15 minuters metoden - World Of Bliss

Bliss orgasmguide – 15 minuters metoden

Hur ger man en kvinna garanterat orgasm?

Enligt författaren Timothy Ferris är 15 minuters metoden svaret på att uppnå det stora Oet – Orgasm. (Vilket han skriver om ingående i sin bok “The 4-hour body: an uncommon guide to rapid fat-loss, incredible sex and becoming superhuman.”)

Ok, först en liten heads up: innan någon annan ge dig en orgasm måste du kunna ge dig själv en orgasm. Ingen kan nämligen “ge” dig en orgasm, det är bara du som kan ge dig själv en orgasm. Men någon annan kan vara dig behjälplig. För att komma dit med hjälp av någon annan måste du vara bekväm med att onanera och komma på egen hand. Om du inte har för vana att onanera, börja med kortare sessioner på t ex 5 minuter innan du somnar eller direkt när du vaknar under några veckor. Observera vad du säger till dig själv i ditt huvud. Att det är olämpligt/”skamligt”? Att det är omöjligt? Att det är löjligt? Det försvinner efter lite övning och du behöver vara bekväm med att komma själv om du ska kunna komma med någon annan. Läs mer i Bliss onaniguide.

Alla kan ha svårt att komma ibland. Både vid onani eller samlag.

15 minuters metoden

Tim Ferris 15 minuters metoden är försvinnande lik OM (orgasmisk meditation…). Grundläggande för metoden är att utövaren betonar att detta är en session utan målfokus för att avlägsna alla förväntningar och prestationskrav. Han eller hon kan säga något i stil med: “Jag kommer att beröra dig i 15 minuter. Du behöver inte göra någonting, och du behöver inte göra någonting efteråt. Det finns ingenting att uppnå. Fokusera bara på min beröringspunkt. Detta är en övning”. Fokus ska bara ligga på klitorisstimuleringen – en kort smekande rörelse som upprepas om och om igen. Precis som fokus är på andning vid meditation.

Så här går det till

Kvinnan klär av sig från midjan och nedåt och ligger på rygg med en kudde under huvudet. Hennes ben är böjda och särade, fötterna ihop i fjärils position. Om det känns obekvämt kan ni lägga kuddar under hennes knän. Partnern sätter sig vid hennes högra sida, i höjd med hennes klitorisregion, på minst två kuddar. Han eller hon gränslar sitt högra ben tvärs över hennes torso, foten sätts ner vid hennes motsatta höft. Hans vänstra ben är rakt eller invikt under hennes vänstra ben. Om du ska beröra henne med din högra hand är det viktigt att du vrider höger handled som om du skulle titta på en klocka, detta ger en bättre vinkel för dina fingrar.

Sätt tidtagaruret på 15 minuter. Begränsa sessionen till exakt 15 minuter. Det tar bort prestationskrav och ger en trygg start- och sluttid för henne. Ser på det som en yoga- eller andningsövning. Det är en övning i fokuserad upprepning och inte en övning med ett mål. Två saker är fundamentala för att få till tekniken:

1. Hitta “den övre högra klitoris kvadranten” som är det känsligaste området.

2. Använd ett tryck motsvarande tyngden av två pappersark.

Först ska du hitta den övre högra kvadranten. Separera blygdläpparna, dra huden runt klitoris uppåt med nedre delen av din handflata, förankra klitoris genom att håll klitorisförhuden på plats med din högra tumme. Lägg din vänstra hand under hennes rumpa, två fingrar under vardera skinka och tummen vilandes mot (inte i) den nedra delen av ingången till vaginan. Detta förankrar henne och hjälper henne att slappna av. Tänk dig att du tittar på klitoris från mellan hennes ben, så att toppen av klitoris är klockan 12 på en klocka. Hitta klockan 1 på en klocka – ibland en liten grop mellan “förhuden” och hennes klitoris – med din högra hands pekfinger och börja smeka med det allra lättaste tänkbara trycket och bara 1,5 mm rörelse. Fingerspetsen är bättre än fingeravtrycksytan så klipp dina naglar innan. Ta dig tid att hitta punkten.

När du hittar den kommer hon inte klara mer än ett extremt lätt tryck, som att stryka siden mot hennes hud. Smek i en konstant rytm i set om 2-3 minuter. Det går bra att ändra hastigheten mellan seten. När 15 minuter har gått genomför man “grounding” för att ge ett bra avslut.

Grounding: tryck med ett hårt tryck nedåt på blygdbenet och uppåt mot huvudet med bägge händers hela handflator. En hand lägger trycket uppåt, en nedåt samtidigt.

Några hjälpfulla råd:

 • Smek med den lättaste tänkbara kontakten! Ett tryck som motsvarar två pappersarks tyngd. Inte mera. Det tar mycket styrka och koncentration att smeka så lätt.
 • Håll övningen mållös. Enbart fokus på upprepande smekrörelse i 15 minuter.
 • Använd gärna en ögonbindel för att hjälpa henne att spänna av ytterligare.
 • Se till att hon stänger av showen. Hon behöver inte bekräfta dig. Gör det tydligt. Hon behöver inte stöna och låta. Det handlar om subtila förnimmelser och inget annat.
 • Gör det lustfyllt, kalla det ett experiment och håll det lättsamt.
 • Inget småpratande. Vissa kvinnor pratar för att distrahera sig själva och förhindra orgasm eller njutningens ansiktsuttryck. Det här är en övning för att komma över genans så inget pratande.
 • Främja avslappning varsamt. Om hon verkar spänd säg något i stil med: “Jag märker att du är spänd. Försök att slappna av lite”.
 • Om hon får starka muskelsammandragningar som uppenbarligen kommer utmatta henne innan 15 minuter har passerat, uppmuntra henne att andas och trycka ut lätt som om hon skulle kissa. Hon kommer inte kissa och det hjälper henne att dra ut på platån och minska utmattning.

De vanligaste misstagen:

 • Att vara målfokuserad.
 • Att ge efter för penetration. Det inkluderar även kvinnor som ber om penetration. Tillmötesgå det inte förrän 15 minuterna har gått! Det är ok att ha sex efteråt men inte förrän sessionen är över. Ge inte efter. Hon kanske bönar och ber just då men hon kommer tacka dig efteråt. När du har avslutat 15 minuters metoden 5 gånger kan du bryta reglerna och ge dig hän innan 15 minuter har gått. Men inte förrän du har följt reglerna 5 gånger!
 • Att ställa “non-winning” frågor till henne så som “känns det bra”, “är det skönt” ger med stor sannolikhet oärliga svar. Att ställa frågor är bra men använd frågor av vägledande karaktär istället: “vill du ha en lättare beröring”, “mer till vänster eller höger”, “högre eller lägre”?

Have fun! 🙂

Och som ett alternativ värt att testa, en Satisfyer Pro 2 . Många kommer väldigt lätt med den.

Test av Satisfyer Pro 2

Läs vårat test av Satisfyer Pro 2.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews