Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Vad kvinnor vill ha! - World Of Bliss

Vad kvinnor vill ha!

Vad kvinnor vill ha

Jag tycker om sex. Mycket sex. Ofta. Ju mer sex jag har desto mer vill jag ha. Så har det inte alltid varit, som jag har berättat om i tidigare blogginlägg. Men nu är det så. Jag vet vad jag tycker om. Jag vågar uttrycka det. Och med rätt person blir sex en helt fantastisk och en otrolig upplevelse. För mig är ett bra sexliv mycket viktigt och jag har varit övertygad om att allt annat löser sig om den biten fungerar. Det är så klart inte sant eftersom jag för ett tag sedan lyckades sänka ett förhållande i botten för att den andra biten inte stämde helt för mig. Sedan fungerade absolut ALLT i sängen med honom och det är jag honom evigt tacksam för! Vilka upplevelser!

För snart 10 år sedan lärde jag känna en man/kille/pojke som jag hamnade i säng med. Han var alldeles för ung för mig – då. Men vi hade bra sex så jag försökte att inte bry mig om hans ålder. Vi har fortsatt att ha sporadisk kontakt under åren och träffats lite då och då. Ibland har det gått år mellan och ibland har det varit lite oftare, beroende på hur våra liv sett ut. Han har blivit äldre, jag skulle nästan vilja påstå att han har blivit 20 år äldre än mig, men tyvärr inte ett dugg visare. Han är kvar och tragglar på samma nivå som för 10 år sedan och tillhör den skaran män som känner att allt är sjukt perfekt om han bara får en avsugning och en utlösning. Jag håller på riktigt på att dö av tristess och frustration. Eftersom jag inte är en välgörenhetsinstans och inte heller har hela livet framför mig så har jag uttryckligen berättat vad JAG vill ha och att jag INTE är i närheten av att vara tillfredsställd när han är klar, men det går verkligen inte in. Han ”orkar” inte lära sig vara mer uthållig. Han tycker att vi alltid har ”klickat” i sängen och det inte finns något att klaga på. Men det GÖR ju det!!! Och nu ska jag berätta något för er män som ännu inte har fattat:

1. Förspel: Ja, OK, har man en man och är i ett fantastiskt förhållande kan det räcka att titta på honom för att man ska gå igång. Men om du har lite mer tillfälliga förbindelser så kan ett förspel vara A och O till bra sex. Säg gärna vad DU vill ha men fråga henne för allt i världen vad HON vill ha! Förvänta dig INTE att få en avsugning om du inte ens orkar smeka av henne kläderna.

  1. Lär dig hur en kvinna fungerar! Då kanske du förstår att när du är klar efter 4 sekunder så är hon inte ens varm i kläderna. Hon har antagligen inte ens fått upp hjärtslagen. Jag ska berätta för att du ska slippa att googla: För en man tar det cirka 11 minuter att nå klimax medan det tar cirka 45 minuter för en kvinna att nå dit. Man kan välja att se det som ”fy fan vad jobbigt att behöva vänta på henne så länge” (och då är det inte någon idé att slösa min tid i alla fall) eller så kan man se det som ”otroligt härligt att få lov att hjälpa henne att nå klimax” och däremellan hitta nya vägar att nå dit.
  2. Uthållighet: Visst, att få en snabb omgång ibland är det väl inget fel på. Men inte varje gång. Inte varje gång! Och defintivt inte av anledningen att DU inte orkar vara lyhörd eller lära dig nya sätt som är utvecklande och tillfredsställande för båda. Att lära dig att stoppa en orgasm i tid kan göra under för din nästa orgasm. Det är inte en tävling om vem som har flest orgasmer innan den dör, eller? Kvalitet framför kvantitet!
  3. Efterspel: Du har fått vad du vill ha och är sjukt nöjd! Är hon också det? Våga fråga! Våga vara nyfiken! Våga utvecklas! Var för sig, och tillsammans!

Så kom igen nu! Att våga tillfredsställa en kvinna är definitivt det manligaste du kan göra! Livet är för kort för att ha dålig sex!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews