Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 3 trender i sexleksaksbranschen - World Of Bliss

3 trender i sexleksaksbranschen

mshop sexleksaker

Nya sexleksaker med innovativa lösningar och mer avancerad teknik är det heta på sexleksaksmarknaden nu. ”Kraven från kunderna har ökat. Man är inte längre nöjd med en batteridriven rabbit med fem vibrationsmönster, likaväl som man vill uppdatera sin mobiltelefon, vill man ha ny och bättre teknik när det kommer till sexleksaker, och helst ska de vara uppladdningsbara med USB. Om utvecklingen fortsätter i det här rasande tempot, lär var och varannan äga en Virtual Reality-leksak om fem år”, enligt Lustexperten på Sveriges största sexleksaksbutik Mshop.

Trendigt 1 : Pulserande tryckvågor

Beröringsfria klitorisvibratorer (till exempel Satisfyer Pro) som stimulerar klitoris med pulserande tryckvågor är “the number one” på marknaden just . Du behöver alltså inte röra, trycka eller flytta på klitorisvibratorn, utan en innovativ vakuum-tekniken ger en kittlande pulsering.

Trendigt 2 : Vibrerande pulsplatta som framkallar utlösning

En nyhet för män är onanileksaker som kan hjälpa till att få utlösning, även om han inte har erektion. (Till exempel Space Stroker) Hållaren som man för in penisen i sänder oscillerande stimulanser via en pulsplatta på leksakens underdel. Detta ger starka vibrationer som i sin tur skapar njutning och senare även utlösning. Denna teknologi har använts i läkemedelsindustrin under tio år, där den hjälpt män med ryggradsskador att trots sitt handikapp kunna skaffa barn.

Trendigt 3: Parleksaker som stimulerar båda samtidigt

Att använda sexleksaker tillsammans blir allt mer populärt. De som efterfrågas mest är de som är formade som ett U, och som kvinnan bär under samlaget. Ena änden ligger mot klitoris och andra inne i vaginan. (Till exempel WeVibe). På så sätt stimuleras hennes mest erogena zoner, men även hans penis under penetrering. Till några av dessa parleksaker kan man ladda ned en app, som gör det möjligt för någon annan än användaren att styra vibrationerna. Ett utmärkt sätt att ha sex på även på distans.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews