7 siter med erotiska filmer för kvinnor

Nyfiken på porr för kvinnor?

Porrvärlden är en djungel och skillnaden mellan olika porrsiter är stor. På de största porrsiterna som nog vänder sig främst till manliga besökare, möts du av en hel del icke smakfulla porrbilder. Det är lätt att avskräckas när tjejerna är tydligt anorektiska och titeln innehåller ordet “teen” eller “gangbang”. Sexuella preferenser varierar enormt och vi dömer ingen, folk har olika erotiska fantasier och smaker. Men vi är inte intresserade av filmer där det känns som inte alla verkar må helt bra eller filmer som ger fel magkänsla.

De erotiska filmsiter vi föredrar är de som är mer estetiskt tilltalande och som innehåller filmer av högre kvalitet. Filmer som har mer påkostade miljöer, proffsig ljussättning och känns allmänt attraktivare. Där skådespelarna känns som vanliga människor och inte som offer. Bedömningen är högst subjektiv men skillnaden mellan grova porrsiter och snällare erotiska siter är ganska markant. (Okej, nu känner vi att alla anti-porr feminister skriker men det bjuder vi på).

Det sägs att internet översvämmas av gratis porr men så är det inte riktigt idag. De billigaste produktionerna av urusel kvalité kan vara gratis och korta filmklipp som bara visar en snutt av en film. Vill du titta på kvalitativ erotik utan reklamfält över halva bilden får du snällt betala. Samtliga siter som vi rekommenderar tar ut en månadsavgift, vi har testat och betalningstjänsterna är säkra. Dessutom har de tänkt till och det som står på ditt kontoutdrag avslöjar inte vad det handlar om.

Nyfiken på kvalitativ porr? Eller vill du tänja dina erotiska gränser och testa något nytt? Du är inte ensam, siffrorna varierar men en sak är säker, en stor andel av porrsurfarna på nätet är kvinnor. Så passa på nästa gång du har möjlighet och ge dig ut på din egen filmfestival.

Lust Cinema

Erica Lust, svenska filmskapare står bakom denna sida. Hon är ett känd namn inom erotiska filmer för kvinnor. Här finns hennes egenproducerade filmer samt andra erotiska filmer i samma genre. Lust Cinema lanserades 2010 som ett alternativ till “vanlig” porr. Du kan hitta allt här, men med Erica’s härliga syn på sex och erotik.

Besök LustCinema

Porrigt par kysser varandra

X – Art

Vackra, högkvalitativa erotiska bilder och filmer. Porr men av högkvalité och siten känns betydligt mer inbjudande att titta på än grabbiga hardcore porrsiter. Vill du se lite erotiska bilder som smakprov hittar du mycket från X-Art på vår “vuxensite”, Erotica by Bliss.

Besök X-Art

www.sssh.com


“Smart och sexig erotik av och för kvinnor”, är Sssh.com slogan. Förutom erotiska filmer finns här även medlemsforum, erotiska berättelser, bilder och annat smått och gott.


Satisfyer Pro 2

Vi har testat den nya Satisfyer Pro 2. Läs mera.


www.joybear.com

Joybear är ett engelskt produktionsbolag specialiserad på kvalitativa erotiska filmer för henne och honom. Vinnare av 2013 “Good for her” Feminist Porn award. En recension på deras sida lyder: “This is empowerment porn. Strong women having a dirty great good time.”

www.eroticax.com

Porrig erotik av hög kvalitet. De kallar det själva för vacker erotisk porr för den passionerade älskaren och romantisk sex mellan lustfyllda par. På eroticax hittar du sensuell porr och kärleksfull, passionerad sex.

www.forthegirls.com


Erotisk site för kvinnor med sexiga bilder skapade och utvalda för kvinnor, erotiska parbilder, manliga strippor, erotiska filmer och erotiska noveller. Här finns även artiklar, sextips och mycket mer. Lite grabbig design tycker vi men ändå bra.

www.brightdesire.com


Bright Desire är en sida med feministisk porr för kvinnor och män. De skriver själva att de visar ett annat slags porr: nydanande, feminsistisk, konstnärlig och positiv. De vill förmedla närhet, njutning, skratt, fantasi och glädje.  Här finns kortfilmer om sex, kvalitativa erotiska filmer, recensioner, krönikor, bilder och filmer.

  1. Erika Lust var verkligen bra, hade en mysig kväll med min kille där igår ;). Svårt annars att hitta lite mera smakfull romantisk porr. Vill ju ändå se lite action i filmerna, men smakfullt.. Är svårt att hitta.

  2. X-Art var riktigt bra, synd bara att det kostar lite, men är värt det :), skönt att slippa allt annat på xhamster och liknande sidor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.