satisfyer pro 2, sexleksak, erotik, mjukporr, orgasm, kvinnor, sex

Test och recension av Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2 – 2016 års bästsäljande sexleksak för kvinnor – utlovar de mest intensiva och snabba orgasmer du kan föreställa dig. Hur bra är den egentligen? World of Bliss testar.

Min enda tanke efter att ha testas Satisfyer Pro 2 är: har jag förstört mig själv för alla framtida orgasmer utan Satisfyer Pro? Det är generande sant att Satisfyer Pro ger oanade orgasmer, intensivare än någonsin och på rekordtid. Jag var skeptisk innan jag testade. Det är jag inte längre… Ok, först och främst, härmed erkänner jag att jag – en helt vanlig, ordentlig, prydlig (i alla fall på ytan) kvinna – använder sexleksaker. Och jag vet att jag inte är ensam om det även om vi kvinnor enligt mina erfarenheter väldigt sällan pratar om det.

Satisfyer Pro lyfts fram på första plats på i princip varje sexwebshop för närvarande. ”2016 storsäljare, bästa hit, bästa dit…” Vad är Satisfyer Pro egentligen och vad gör den så speciell? Det är en klitorisstiumlator som med hjälp av pulserande vibrationer och tryckvågor ger intensiv stimulering. Den är ungefär lika stor som en örontermometer med betydligt snyggare design. Munstycket placeras över klitoris och sedan är ditt jobb bara att välja hastighet och hålla kvar den på plats.

Satisfyer pro 2

Min hjärna har verkligen en envis tendens att ta över och förvägra mig orgasmer. Den kan dra igång och tänka tankar som ”Åh, du kan ju aldrig komma. Åh, nu tycker nog din partner att du tar alldeles för lång tid på dig. Åh, du kan bara komma om du gör exakt på rätt sätt. Åh, du tänker alldeles för mycket för att någonsin kunna komma”. Och så vidare. Med denna leksak hade min hjärna ingen chans. Självklart försökte hjärnan dra igång ”ha, det där funkar bara på andra men inte på dig”. Men det struntade min kropp totalt i. När jag väl hade kommit underfund med hur det kändes, fungerade, pirrade på bästa sätt så skötte resten sig själv. Jag tänker så här, om jag kunde komma så kraftfullt (på egen hand vid testtillfället), på så kort tid så kan nog vem som helst göra det…

Med största sannolikhet är Satisfyer Pro 2 även magisk att använda tillsammans med en partner. Din partner skulle kunna styra den, bestämma intensiteten, när du får komma och ge dig helt nya orgasmer – som han eller hon behagar och bestämmer. Dessutom är Satisfyer Pro vattentät så du/ni kan ta med den i duschen eller badkaret och uppleva obegränsat med orgasmer.

Användarvänlighet9
Orgasm intensitet9
Tid till orgasm. För snabb.,,5
Användas med partner9
Innovationsnivå10
Utseende/design9
Garanterad orgasm
Lätt att göra rent
Kommer för fort 😉
8.5

Vi kan rekommendera Mshop.se , diskreta och smakfulla leveranser med fin websida.

satisfyer pro 2, sexleksak, erotik, mjukporr, orgasm, kvinnor, sex
Vad tycker du om Satisfyer Pro 2?
Reader Rating2 Votes8.4
  1. Satisfyer är min absoluta favoritleksak. Största nackdelen är kanske att den ibland är svår att använda under sex med min kille.. Vibrationerna den skapar är helt annorlunda mot en vanlig vibrator. Håller med det du skriver att den nästan är för intensiv, så inget om jag vill ligga och njuta länge, men för en snabbis själv är den underbar.

  2. Haha, kan bara hålla med, satisfyern är något helt nytt. Orgasmen den ger upplever jag på ett helt nytt sätt.

    Jag vill också testa sexleksaker :D, vart hittar man jobb för det 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.