Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Test av sexleksaker för G-punkten - World Of Bliss

Test av sexleksaker för G-punkten

En bit in i varje fittan finns den fabulösa G-punkten. Stimulans av detta område känns extra skönt och kan ge fantastiska orgasmer, både G-punkts orgasmer och eller en förstärkning av en “vanlig” klitorisorgasm. Det är väldigt skönt när det området smeks, av några fingrar, en skön kuk eller av en g-punkts stimulator som – surprise surprise, är utformad just för att ge G-punkten den uppmärksamhet och stimulans den förtjänar.  

World of Bliss testpatrull har testat tre olika G-punktsstavar med mycket tillfredsställande resultat. Stort tack till webbutiken palora.se som har försett oss med G-punktsstavar. Palora har förövrigt ett otroligt stort utbud av märkes sexleksaker och har prisgaranti. Hittar du produkten billigare någon annanstans får du tillbaka mellanskillnaden. Dessutom har de fri frakt och snabba leveranser i diskreta paket. Jag tror ändå generat varje gång jag hämtar ut sexleksaker hos mitt lokala postombud att han på något sätt VET vad mitt paket innehåller :D. Denna gång innehöll mitt paket:

G-Punkts leksaker

LELO Ella G-punktsdildo

100% vattentät, dildo utan vibrationer

Rocks Off 120 mm G-punktsvibrator

100% vattentät, 5 olika vibrationsmönster. Minst av de tre stavarna. Lätt att smyga med i handväskan. 

Mae B – Lovely Vibes

Vibrator med 5 hastigheter.  Störst av de tre teststavarna. Den enda med klitorisstimulator. Skön, mjuk, rundad form. Sitter bra i handen, i fittan och mot klitoris.  

Förpackning

Som sig bör kom samtliga G-punkts stavar i snygg förpackning. Trenden på marknaden går helt tydligt mot snyggare och snyggare förpackningar. Dagarna då sexleksaker såldes i mörka småläskiga lokaler med någon ful och billig förpackning är nog i det närmaste utdött.  Nu känns de flesta sexlekasksförpackningar exklusiva när de dimper ner i din brevlåda. Extrapoäng till LELO för lyxigast förpackning. 


Utseende och design

Den snyggaste av de tre G-punkts stavarna var Lelos. Inte så förvånande, Lelo var först ut på sexleksaksmarknaden med riktigt snygga, eleganta, lyxiga sexleksaker i helt ny design. En stil som sedan har kopierats flitigt av andra sexleksakstillverkare. Lelo är med andra ord alltid Lelo. Sexleksaksvärldens toppdesigner. 

Rocks Off – Lelo Elle – Mae B

Det som skiljer en g-punktsstav från en vanlig dildo är att den är utformad för att ge extra tryck på g-punkten. Med en utbuktning, förtjockning eller böjning som kan hållas mot g-punkten. 

De andra två  G-punktsstavarna är snygga och smakfullt designade men inget utöver det vanliga. 

Användarvänlighet

Alla tre G-punkts stimulatorer var ganska enkla att förstå sig på. Eftersom G-punkten sitter en liten bit in i fittan och på framsidan mot magen förstår man att den utbuktande delen på staven ska vinklas framåt och masseras mot G-punkten.

Paranvändning

G-punktsstaven fokuserar på g-punkten och ger ingen direkt njutning till den andra parten som inte får sin g-punkt stimulerad. Visst kan den andra partern njuta av att smeka sin partner med g-punktsstaven men han eller hon får ju ingen egen stimulans. G-punktsstav känns mer som något för onani än för att användas tillsammans med din partner. Även om det så klart går jätte bra att ta in i den gemensamma sexstunden. 

Orgasm – snabbhet och intensitet

En del kan kanske komma endast genom stimulans av g-punkten. Andra behöver onanera – smeka klitrois eller använda en satisfyer pro 2 – när de använder g-punktsstaven för att få orgasm. Stimulans av g-punkten i kombination med klitorissmekning ger de flesta en betydligt intensivare orgasm än endast klitorisorgasm. Vad gäller “snabbhet” tar det nog lika lång tid med som utan g-punktsstav, beroende på alla andra omständigheter omkring en. G-punktsstaven skyndar inte på processen enligt vår bedömning. Men drar inte heller ut på den. 🙂  

Lelo Ella – vid första provningen kändes Lelon lite intetsägande eftersom den inte vibrerar eller har en del som ger stimulans mot klitoris. Lite längre fram i sessionen testade jag den igen och då, my oh my, gav den den skönaste stimulansen mot g-punkten av alla tre. Väldigt listigt utformad också, greppvänlig och rätt form för att ge det där lilla extra.

Mae B Lovely Vibes – har både vibrationer och en del som vibrerar skönt mot klitoris. Dildons form smeker och vibrerar skönt mot g-punkten inuti och samtidigt mot klitoris utifrån. En skön kombo som kan ge härliga och intensiva orgasmer. Den är även lite extra stor i toppen, så den sitter skönt i fittan utan att riskera att glida ut om du vill släppa den med handen.

Rocks Off – denna lilla goding har en väldigt böjd topp och flera olika vibrationer. Den är ganska liten och kort så den ska nå fram till g-punkten men inte längre. Den ger väldigt fokuserad stimulans på g-punkten. För att få klitorisorgasm behöver klitoris stimuleras manuellt samtidigt. Eftersom den är lite kort och liten kräver den lite mer precision i handhavandet. Den är lite obekvämare att manövrera än längre och fylligare g-punktsstavskompisar.    

Edging – långsam njutning

Precis som alltid går det att edga även med g-punktsstaven. Det vill säga, sluta stimulera, minska på upphetsningen och sedan börja om igen. För att dra ut på njutnignen. Men g-punktsstaven är inte mästare i sin klass (sexleksaksklassen) när det kommer till edging. 

Ljudvolym

Lelo staven är helt knäpptyst eftersom den inte ha någon inbyggd motor. De andra stavarna låter en del när du sätter igång vibrationerna. Så de lämpar sig bäst att använda när ljud inte spelar någon roll. 

Rengöring 

Lätt som en plätt. Alla tre går att skölja av, tvåla in och behandla med ytdesinfektion efteråt om du vill. 

Och för killar

Näej du, g-punktsstaven är mer en tjejgrej när det kommer till att skänka njutning. Killar kan använda dem för att ge njutning till en tjej men inte för egen njutning. 

Slutsats

Lelo Ella utest till vinnare av testpatrullen. Även om den inte har några vibrationer smekte den g-punkten allra skönast. Jag tror att den lite större ytan men med en viss hårdhet är den perfekta kompisen för g-punkten. 

Köp Lelo Ella

Mae B är också väldigt skön och även om hon blir nr 2 är hon nästan lika bra som Lelo. Det beror nog mer på tycke och smak. Hennes vibrationer är inte att leka med. Betyg på sexleksaker är alltid svårt, för allt är en fråga om tycke och smak. Gillar du något större med vibrationer är Mae B leksaken för dig.

Köp Mae B

Rocks Off blir testets trea. Liten och naggande god, lätt att ta med och slinka in. Men dess litenhet gör den lite svårare att manövrera. Den er fin njutning hamnar ändå på tredje plats i detta test. Men den är inte på något sätt dålig, utan vill du ha en liten smidig leksak med vibrationer är den absolut ett bra köp.

Köp Rocks Off

Stort tack till Palora som skänkte leksakerna till World of Bliss för recensionen. Vi får ingen kommission eller annan ersättning vid köp genom länkarna ovan.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews