Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Orgasmgaranti – Vilket förpliktande ord - World Of Bliss

Orgasmgaranti – Vilket förpliktande ord

Läste med glädje på SVT att den orgasmgaranti som vissa återförsäljare av sexleksaker ger i samband med köp av Satisfyer Pro 2, och hur den typen av luftdrivna sexleksaker har inneburit helt nya möjligheter för kvinnor som har haft svårt att få klitorisorgasm.

satisfyer pro 2

Du kan se hela inslaget om den här typen av sexleksak på SVT.

Ett bra ord är kanske lufttrycksvibrator, då den med hjälp av luft stimulerar klitoris. Dokumentären intervjuar kvinnor som haft svårt att nå orgasm, trott att dom varit lite asexuella eller att det varit något fel på dom. Alla vittnar om att en Satisfyer Pro 2 (eller de andra typerna som finns) verkligen öppnar en helt ny värld av underbara orgasmer, vilket är extra kul att läsa om. Just avsaknad av orgasm kan verkligen vara en show-stop för tjejer, och att då dra fram en lufttrycksvibrator för att nå en underbar orgasm är så enkelt och förlösande lustfyllt.

Dokumentären intervjuar även tjejer som i sin ungdom lärde sig allt om hur man skulle tillfredsställa en kille, men aldrig hur dom skulle tillfredsställa sig själva med onani. Ca 25% av världens kvinnor har svårt att nå orgasm, och många av dom som har haft svårt lyckas med hjälp ev den här typen av sexleksak.

Nyfiken att läsa mera? Vi har givetvis också testat Satisfyer Pro 2 ,

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews