Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Sommarens 10 populäraste sexleksaker - World Of Bliss

Sommarens 10 populäraste sexleksaker

Här kommer den äntligen, den hett eftertraktade 10 i topp listan över “Sommarens bästsäljare bland sexleksaker”. Som vi har väntat, tack MShop för leverans.

Nummer 1 på listan är…

..den gamla klassikern ”Rabbit med kaninöron” (även känd från ”Sex and the City”). Kaninöronen stimulerar klitoris och hela kaninen roterar för extra bra stimulans. En klassisk sexleksak.Mica Pettersson, lustexpert och butikschef på Mshop.

Att rabbiten håller sig kvar i toppen efter alla dessa år, vittnar om hur viktig klitoris är för kvinnors sexlust, enbart vaginal stimulans räcker ofast inte för att uppnå en orgasm,


Nummer 2 på MShops lista är en helt ny slags sexleksak, en klitorisvibrator (Satisfyer Pro 2) som man (eller kvinna) håller över klitoris och stimulering sker med hjälp av pulserande tryckvågor – utan att någonting rör vid klitoris. Perfekt för dig som ogillar direkt stimulans av din ädlaste kroppsdel. Har du läst våran test av Satisfyer Pro 2? Läs den här.

Den mest kända varianten av denna nykomling på stimulansmarknaden heter “Womanizer“.Om någon undrar vad männen väljer när de får välja sexleksak, så är det onaniägget Tenga Wavy som är vinnaren. En liten, diskret och lättanvänt manick. Man skalar bara av pappret, trä på ägget och sätter igång, inga batterier behövs. Perfekt med andra ordOch vad sägs om titeln ”lustexpert”? Fantastiskt! Vilken fenomenal raggningsreplik, ”jag är lustexpert”… Vem vill inte ha en egen lustexpert. Eller två? Här ser du hela listan. Snygg är den också.

Bäst säljande sexleksaker
  1. Tenga är värdelös… Är kille och har testat nästinitlll alla sexleksaker för killar som det finns, och hur man kan betala pengar för tenga grejor försår jag inte. Visst kan det vara skönt att dra tenga egg över ollonet, men absolut inte som det är tänkt. Har även testat de dyrare tenga grejorna,men dom är för trånga (int eför att jag är gigantisk, men misstänkter att dom är gjorda för asiater med mindre kukar).

    De enda sköna onanileksaker som jag tetsta för killar är fleshlight och cobra libre, dom är fantastiskt sköna att onanera med, och lätta att göra rent efter en kladdig orgasm med mycket sperma :P.

  2. Min kille fick ett tenga ägg av mig när jag skulle på min första längre tjänsteresa så han skulle få lite omväxling till att runka :D, men han sa att den var ok men inte mera. Enligt honom (som har lite killgrejor) är den enda riktigt sköna onanileksaken för killar fleshlight. Testade en satisfyer tidigare, men tyckte den var lite för intensiv, hade hoppats på en helt magisk upplevelse, men fick det inte 🙁

  3. Har testat både rabbit och satisfyern, och satisfyern vinner totalt för min del :), gärna kombinerat med en dildo.. ger magiska orgasmer. Men rabbit funkar inte för mig, förstår inte riktigt allt prat om den.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews