Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Tinder – Dejtingtips del 2 - World Of Bliss

Tinder – Dejtingtips del 2

Tinder

Sist skrev jag om dejtingsiten www.HappyPancake.com och den ironiska, kaxiga texten jag la upp där, på skoj med glimten i ögat. Det gick inte hem på något vis. Till mitt försvar har jag hört av andra att de också har fått väldigt dåligt med respons på den siten. Och i ärlighetens namn känns den ganska mossig både i layout, funktion och publik. Bort med den. Mitt äventyr har fortsatt på – ja du gissar helt rätt- www.tinder.com istället. Siten som är på allas läppar.

Är det verkligen ok att bara rata eller välja någon utifrån utseende? Jag har varit nyfiken på Tinder så länge men inte riktigt vågat mig på det. Jag bor ju på en liten ort och tänk om någon lokal man känner igen mig. Akward! Men vad är livet utan lite mod? Så nu finns även jag på Tinder och det är rätt underhållande att swipa bort eller like:a kandidaterna.

Efter ett tag på Tinder går det väldigt lätt att välja “nope” eller “like”. 29 av 30 går bort för mig. Urvalet blir lättare och lättare. Följande attribut på fotot går fet bort direkt:

 • Spänna musklerna – det gör mina tonårssöner dagarna i ända och bör inte göras efter 18 års ålder…
 • Nakna överkroppar – too much, too soon. Lämna lite till andra dejten tack…
 • Snickare – mitt ex är snickare… behöver jag säga mer? (Det är absolut inget fel på yrket eller yrkesutövarna egentligen, bara fel för mig).
 • Fula kläder – ansträng dig lite, du blir inte snyggare av fula kläder. Vem vill dejta en snubbe som inte uppdaterad gaderoben sedan 1995?
 • Sura, svåra, arga miner – nej tack, jag vill inte vara till för att göra dig glad, få en utskällning eller dras ner i ditt själadjup. Har nog med egna demoner…
 • Fula tatueringar – får mig att kategorisera att det här är en viss typ av man… (Snygga, coola, genomtänkta tatueringar tycker jag dock om).
 • “Livets hårda skola” som yrkes-/utbildningstitel – betyder att han inte gått ut gymnasiet. Jag vill ha intellektuell stimulans…
 • Lustiga hattar – vad är det med män och töntiga hattar… ingen bra raggningskombo i min värld.
 • Fel namn – heter han som mitt ex går han bort… Sorry, inget fel på namnet eller exet men det blir lite fel i min hjärna.
 • Ingen bild och ingen text – äääh, nej. Hur ska man “like”:a någon man inte vet något om?
 • Drickandes öl i ful miljö – nej tack, för mycket “öööh, grabbar, supa”!
 • Toalett i bakgrunden – så många bilder tagna i badrum. Att se en toalett och mannen i en och samma bild ger min hjärna fel associationer. Kiss, bajs, kille…
 • Superful hemmiljö i bakgrunden – jag är snobb…
 • Guld eller silverkedjor – sorry grabbar, tjocka halskedjor är ful och omodernt..

När jag gillar en person sveper jag bilden åt höger och “Like”ar honom eller henne. Om han eller hon han även gillar mig blir det en match och han (ja, jag söker bara killar, sorry tjejer 😉 ) åker in i mitt stall. Då plingar det till “du har en match” och vi kan börja chatta med varandra på Tinder. Jag är väl uppe i 30 hästar i mitt stall (matchningar) nu efter en halv vecka. Nästa steg är att inleda en konversation. Mer om det i dejtingtips del 3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews