Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 3 steg till multipla orgasmer - World Of Bliss

3 steg till multipla orgasmer

multipla orgasmer njutning kvinna sex

Multipla orgasmer. Finns de? Funkar det? Kan vem som helst få de? Välkommen till de multipla orgasmernas värld! Tyvärr kommer inte prinsen på den vita hästen och ger de multipla orgasmerna till dig. Du måste göra jobbet själv! It’s a dirty work but somebody’s got to do it. Här kommer de: tre steg för att även du ska uppnå orgasm på orgasm på orgasm.

Ändra ditt sätta tänka

Om du redan innan tänker: ”det här kommer aldrig att funka för mig”, då är du med stor sannolikhet dömt att misslyckas att få multipla orgasmer. Det blir en självuppfyllande profetia. Tänk istället att rent biologiskt kan varje kvinna uppnå multipla orgasmer, så även du och det är klart att du ska unna dig det. Du måste prioritera din egen njutning och ändra ditt sätta att se på sex. Om du vill ha multipla orgasmer kan du inte göra som du alltid gjort och hoppas på ett nytt resultat. Du måste ta dig utanför din komfortzon och ta kontroll över din egen njutning. Gnid din klitoris mot din partner på ett sätt som känns skönt för dig. Ha långsammare sex. Ta med en vibrator in i leken så att du får det där lilla extra du behöver. Schemalägg en kväll i veckan som bara är till för din njutning – multipla gånger. Du kan inte vänta på att någon annan ska göra det för dig. En partner kan göra det med dig men orgasmen måste du ta eget ansvar för. Lär dig tekniken och ta för dig av din orgasmiska njutning. Köp en vibrator och gör det sedan om och om igen. Testa t.ex. en g-punkts vibrator.

G punkts vibrator
G-punkts vibrator

Gör knipövningar

Knipövningar – att knipa slidmuskulaturen som när du kniper av kisstrålen – tränar inte bara upp dina slidmuskler. Det gör det en tjusigt tajtare slida och ger dig starkare orgasmer. Orgasmer är en sammandragning av din bäckenbottenmuskulatur och när du stärker de får du ökat blodflöde där nere och starkare muskelsammandragningar vid orgasmer. Ja ,det är jätte tråkigt men om du gör knipövningar dagligen, bara spänn och slappna av i slidmusklerna, knip och slappna av så är du snart en slidmuskelmästare. Våra dagliga knipövningar giv oss idag och inled oss icke i frestelser…

Tekniken

Magic Wand

Nu är det dags för tekniken bakom de multipla orgasmerna. Ett hett tips är att skaffa en magic wand vibrator och ta saken i egna händer. Varje artikel och blogg om multipla orgasmer lovorda magic wand som den bästa vibratorerna av de alla. Sätt på lite skön musik, koppla av och sätt igång med din vibrator. Lek med lite olika tekniker och se vad som känns skönt för dig. Klara din klitoris inte av direktkontakt? Testa att röra vibratorn i cirklar runt klitoris, upp och ner och på ena sidan om klitoris. Klitoris är inte bara den synliga delen, nervändarna fortsätter en bra bit runtomkring. När du hittat ditt sätt så fortsätt med just den tekniken till det ljuva slutet. När du har fått din första orgasm tar du bort magic wand och hämtar andan. Din klitoris behöver nog vila en liten stund. Efter knappt 30 sekunder går du in för andra ronden. Eftersom din klitoris redan är så stimulerad av vibratorn kommer det inte ta lång tid tills du får nästa orgasm och nästa och nästa. Så småningom är det dags att sluta och återgå till ditt vanliga liv.

Multipla lycka till!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews