Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Testare av sexleksaker sökes - World Of Bliss

Testare av sexleksaker sökes

Du har säkert sätt den, annonsen som har omnämnts i de flesta tidningar och delats på Facebook den senaste veckan. Det är en väldigt roligt skriven jobbannons och framförallt en briljant marknadsföringsidé. Företaget Oliver & Eva går ut med att de söker testare av sexleksaker.

”Tidigare erfarenhet av njutning är meriterande men inte ett krav”, ”du är nyfiken på hur våra produkter kan underlätta slutkundens vardag, oavsett om det sker i hemmet, på jobbet eller under en bortamatch”. Vad? Menar de att folk ägnar sig åt sex på jobbet? Arbetsuppgifterna består i att “hämta ut sexleksaker hos närmaste postombud, packa upp sexleksaker (ur diskreta paket), testa sexleksaker, redogöra för produktens fördelar och nackdelar i Excel”. Du ska vara “driven och engagerad och brinna för att få till ett avslut”. Haha, väldigt roligt formulerat.
Oliver & Eva är enligt annonsen en ny typ av burtik för sexleksaker, de drivs av 8 grundvärderingar. Bland annat göra världen lite bättre varje dag, arbeta för en jämställd värld, vara ödmjuk, och jag älskar att de är ”lika peppade att på diskussioner om jämställdhet och HBQT-rättigheter i Uganda, som på den senaste iPhone-kopplade vibratorn. Det sistnämnda skulle jag vilja testa! 🙂
Lika roligt är det att annonsens omnämns i traditionella tidningar och skickas runt på internet. Ännu ett steg i riktning mot att frigöra sexualitet och sexleksaker. Själv går jag och nynna på reklamjingeln om sexleksaker för vuxna som ideligen sänds på någon radiostation. Tack å du stora erotikgudinna att sexleksakerna äntligen har fått komma ut ur garderoben och leka fritt!
Ha en underbar försommar vecka!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews