Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 När onanerade du senast? - World Of Bliss

När onanerade du senast?

Onanera– varför? Ja, varför denna fokus på onani undrar en del kanske. Mitt spontana svar är: för att det är skönt, för att det frigör endorfiner, får dig att må bra, får dig att sova gott, lär dig om din kropp, kan ge dig underbara orgasmer, ger dig förutsättningar för ett bättre sexliv med en partner/s. En stunds egensex kan vara ett perfekt sätt för att koppla av, njuta och bara vara närvarande i nuet. En onanistund om dagen minskar dina stressnivåer.

Var tredje tjej mellan 18 – 35 år onanerar minst en gång i veckan. Hur det ser ut för oss över 40 år hittar jag ingen statistik på men det sägs ju att kvinnors sexliv blir som bäst efter 40… 🙂 Men varför pratar vi kvinnor så sällan om onani? Det är betydligt mera socialt accepterad för killar att onanera och att prata om det. Medan tjejer sällan pratar om onani med varandra. Statistiken (se nedan) visar också att det är fler killar än tjejer som onanerar i varje åldersgrupp. Dags att ändra på detta!

När du onanerar lär du dig hur din kropp funkar, hur dina orgasmer funkar och vad som känns skönt. Med regelbunden onanin tränar du faktiskt upp dig att få orgasm lättare. På så vis bidrar dina onanisessioner på egen hand till bättre sex med andra. Dessutom kan du då visar din partner vad du gillar och hur du gillar att bli berörd. Kommunikation är som bekant fundamentalt för ett bra sexliv. Tyvärr är din partner med största sannolikhet ingen tankeläsare så du måste samla ditt mod och kommunicera vad du vill ha och gillar. Sedan är det också otroligt sexigt att onanera tillsammans med en partner. Att titta på när din partner onanera och att själv onanera inför din partner. Båda samtidigt eller bara en i taget.

Om du är ovan att onanera och har svårt att hamna i rätt sinnesstämning börja med att ta ett varmt bad eller en dusch, tänd levande ljus, sätt på skön musik, skapa en skön atmosfär. Bestäm dig för att smeka dig själv en stund varje kväll innan du somnar. Inte nödvändigtvis med orgasm som mål utan bara för att träna upp dig och väcka  ditt libido till liv. Jag brukar läsa mängder av erotiska snusknoveller (googla på erotica så hittar du mängder med erotiska noveller on line). Några sidors erotikläsning är för mig en garanterad motorväg till en lyckad egensexsession. Om du aldrig har fått till det där med att onanera läs Bliss onaniguide.

Vad väntar du på? Ha en trevlig helg nu! 🙂

onani masturbation masturbated

Onani kvinnor statistik.


Nyfiken på flera vackra bröst?

Besök X-Art, erotik med lite snyggare modeller.


Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews