Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Mr Grey - World Of Bliss

Mr Grey

”Jag måste på allvar sluta att läsa Fifty Shades….min man kan inte leva upp till mina krav längre. Jag vill ha mer sex, mer erotik, fler orgasmer….eller vad säger jag. Jag vill ha EN orgasm! EN! Är det för mycket begärt?!”

Så här lät min väninna för ett tag sedan och jag tyckte det var så befriande att vi nu helt plötsligt tagit våra samtalsämnen till en helt ny nivå. För aldrig tidigare har jag haft en inblick i hennes sexliv och inte hon i mitt heller för den delen. Men efter E L James omåttligt populära böcker har sex blivit OK att prata om för mig och mina väninnor. Hur fantastiskt är inte det?

Det har sagts att böckerna inte är trovärdiga, att språket är platt, ja, inte ens tillräckligt snuskigt. Men vilken heterosexuell kvinna drömmer inte om en man som ägnar hela sin energi åt sin partner och hennes sexualitet? Som möter hennes behov av komplimanger, engagemang och goda samtal? Dåligt sex, långtråkiga samlag och uteblivna orgasmer finns det för mycket av i världen redan. Nu har fantasier och lust uppstått hos nästan 100 miljoner läsare och det måste väl vara det enda som betyder något? Att sex, fantasier och lustar är något som är OK att prata om! Att be om! Att njuta av!

Jag tror att vi kvinnor har vaknat upp nu. Låt oss inte nöja oss med halvtaskig sex 3,8 gånger i månaden. Låta oss vara mer nyfikna, låt oss våga utforska mer både på egen hand och med en partner och låt oss våga prata mer med vår partner om hur vi faktiskt vill ha det. För tjejer, det är nu vi lever, låt oss göra det bästa utav det – en orgasm i taget!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews