Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Populära trender för sexleksaker 2019 - World Of Bliss

Populära trender för sexleksaker 2019

Vilka är de mest populära Sexleksaker 2019 såhär i början av året? Se vilka produkter och köpmönster som trendar i sexleksaksbranchen 2019.

Uppladdningsbara – Alla sexleksaker ska vara lätta att ladda med en vanlig USB-laddare, helst med induktionsladdning. Det är inte främst av miljöhänsyn utan för att det gör det så mycket enklare och mer hygieniskt. Man kan göra sexleksaker som är lätta att rengöra och vattentäta men även mera “insättningsbara” när krav på batteri och kontakter försvinner.

Vibration i miniformat – minimala leksaker som går att använda tillsammans med din partner så som den fantastiska We-vibe dominerar 2019 och skulle inte existera om det inte fanns laddningsbara batterier.

Air-Tech – sexleksaker som ger clitoris stimulering med luftteknik, som Womanizer eller Satisfyer, blir mer och mer populär. Det här är en typ av leksak som inte existerade tidigare och vi kommer säkert se många mera varianter framöver.


Bluetooth och Wifi – Uppkopplade sexleksaker. Kanske osexigt att prata om mobiltelefoner men Bluetooth och wifi öppnar upp för att kunna leka med en partner på distans. Leksaker som din partner kan styra från andra sidan världen blir alltmer populära. Även app baserade sexleksaker när du leker själv blir allt vanligare. Mycket lättare att bestämma vibrationsmönster med mera från en app än med knapptryckningar.


Varumärken – Brydde sig någon om märket på sexleksaken tidigare? Jag tror inte det men numera är varumärket väldigt viktigt i medel och högre prisklassen. Fler och fler tillverkare som vill leverera kvalitetsprodukter satsar på att göra sitt unika varumärke känt. Lelo, Swede, We-Vibe hör till de mest kända sexleksaksvarumärken som marknadsför sig som kvalitetsmärken i premiumsegmentet.

Lelo, Svenskt sexleksaksmärke i lyxsegmentet

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews