Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 En ny upplevelse.. - World Of Bliss

En ny upplevelse..

Min tjej kom med förslaget att vi skulle börja blogga om vårat sexliv för någon veka sedan, var minst sagt skeptisk. Men när tanken att skriva lite om sex i vårat förhållande mognat till insåg jag att det kan vara ett bra att göra bra sex än bättre. Vi är ett par runt 40, nedless to say, vi heter vare sig Pelle eller Lisa. Skulle mycket väl kunna göra det, helt anonymt är det ju. eller så gott som. Men vi kan ändå avslöja lite detaljer som gör det lättare för er läsare att förstå våran vardag, vi bor ihop i en mellanstor stad i mellansverige (vi är väldigt mellan på ytan som du kanske förstår). Vi har barn sedan tidigare bägge två som kommer varannan vecka, men samma vecka. Så varannan vecka är det fullt upp med träning, läxhjälp och sånt, och varannan vecka är det bara vi och vi kan göra vad vi vill….Exakt vad vi vill utan att tänka på något ansvar.

Vi har varit ihop i ca 5år nu, och gick in i förhållandet med ganska öppna kort vad vi gillar för typ av sex. Lisa hade mot slutet av sitt förra förhållande känt en dragning till en undergiven roll i sexlivet, och jag hade under en tid testat både att både vara sub och dom som det så avancerat heter. Insåg att jag i praktiken styrde även som sub, så det var bara att ta rollen som dom. När vi började prata om hur vi ville ha det sexuellt, som vi gjorde redan när vi började chatta på en dejtingsida, så hade vi både visionen av att ha en sub/dom relation sexuellt, men inte i vardagen.

Vi pratade även om att det skulle vara kul att gå på parklubb, och det vågade vi oss på efter något år. Vi kommer skriva mycket om det i sexbloggen, de är absolut något vi gillar, utan att vi på något sätt har blivit livsstils swingers.

Något vi upptäckte tidigt var att vi var ganska synkade vad vi gillar för typ av sex, vi älskar bägge två att kolla på porr, vi ser onani som något riktigt skönt och en sak vi bägge gör ofta, ibland själv och ibland ihop. Man kan lätt få intrycket av en sexblogg att vi alltid har fantastiskt sex 24/7, men även vi har en vardag. Men den gamla sanningen “lust föder lust” stämmer på oss, och om vi är lite småtrötta en kväll kan vi mycket väl kolla runt på pornhub efter någon läcker porrfilm och bara onanera ihop (eller Karin älskar att onanera samtidigt som hon runkar mig, helt ok för mig 🙂 ).

Vi har aldrig varit med om någon traditionell 3-kant eller liknande, men väl 4kant, 6kant och 8kant på swingersklubben. jag har nog alltid varit bi-nyfiken, men aldrig tagit steget att ha sex med en annan kille, men vi har länge pratat om att gå på bi-torsdag på klubben så jag om inte annat får testa att runka av en annan kille 😛 (när vi pratar om klubben menar vi swingers klubben). Karin har det lite lättare, hon har aldrig tänt på andra tjejer, men på klubben är det mera regel än undantag att tjejerna håller på lite med varandra. Så hon har aldrig haft sex med någon annan tjej, men smekt och blivit smekt av andra tjejer, och blivit ordentligt slickad i fittan av en annan tjej en gång :P, var riktigt läckert att se :P.

Ska skriva lite om några andra kinky sexäventyr senare, ett där Lisa fick gå på en strand helt nerkladdad med en fontänorgasm och sperma över brösten ….

/ Pelle

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews