Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Mäns 10 vanligaste sexfantasier - World Of Bliss

Mäns 10 vanligaste sexfantasier

Vad fantiserar män om egentligen när det kommer till sex?

Siten Everyday Health har med hjälp av sexexperter listat mäns 10 vanligaste sexfantasier. Genrellt handlar fantasier om sådant vi inte har, sexuella fantasier handlar ofta om det lite förbjudna eller tabubelagda. Vilka är då mäns vanligaste sexfantasier (enligt Everyday Health)? Jo, de är:

Ge sin partner kontrollen

En av de vanligaste sexuella fantasier hos män är att partnern tar kontrollen och bestämmer vad som ska hända. Allt från fantasier om att bli fullständig dominerad till fantasier om att kvinnan vet vad hon vill och tar för sig. Många män upphetsas rejält av en sexuellt självsäker kvinna. Det kan vara tröttsamt att alltid var den som ska initiera och styra sexakten. Att bli förförd kan vara en väldigt sexig omväxling och en stor egoboost.

Oralsex

En annan mycket vanlig sexuella fantasin bland män är att partnern gör något de vanligtvis inte gör. Sexforskaren Pepper Schwartz, fil dr i sociologi vid Washingtons universitet i Seattle genomförde en undersökning bland 100,000 vuxna och ställde frågor om deras äktenskap, pengar, sexualitet. Ett väldigt vanligt svar om sexuella fantasier var: min fru ger mig en avsugning – om hon inte brukar göra det.

Där vill jag ha den :O

Trekant

“Vad skulle vara bättre än en kvinna?” frågade Schwartz i studien. “Två” var svaret. Drömmen om en trekant är väldigt vanlig. Hur man får sin partner att gå med på det är en svårare fråga. Många män fantiserar också om en trekant med en ytterligare man, att ha vissa bisexuella fantasier var vanligt. Kanske är lättare att få sin kvinna att gå med på en trekant med två män än en ytterligare tjej.

Analsex

Schwartz rapporterade att den tredje vanligaste sexuella fantasin bland män är att ha analsex med en partner som vanligtvis inte gör det. “Hur får jag min flickvän att njuta av analsex?” är en vanlig fråga som ofta kommer upp, berättar hon. Läs mer här för att lära dig att ha analsex på ett roligt och behagligt sätt. Nyfiken? Läs mer: Analsex – varför och hur gör man?

Titta på sex

Många män upphetsas av att titta på kvinnor som har sex med andra kvinnor (vanligtivs på film). Voyeurism i allmänhet rankar högt på listan över mäns sexuella fantasier. Det kan kombineras med andra fantasier, inklusive att titta på sin partner med en annan sexuell partner, att titta på när partnern onanerar till orgasm eller upptäcka andra människor in flagrante delicto. Ett vanligt sätt att kunna leva ut den här fantasin är att kolla på bra porrfilmer tillsamans, t.ex. från kvalitets producenter som Erika Lust, X-Art m.m. Du kan se en lista på bra, parvänliga erotiska porrfilmer här.

Underkastelse

Många män njuter av sexuella fantasier där de är är mer av en passiv spelare. “Många män tycker om att vara undergivna”, enligt Ian Kerner, fil dr i mäns sexualitet. “Det står i motsats till hur de upplever sina liv utanför sovrummet. De tycker om att vara bundna, bli retade, eggas och smiskas.” Schwartz säger att en utvidgad variation av detta tema är en fantasi där en mans stjärt penetreras av sin älskare, man eller kvinna med strap-on. Det kan kanske kännas som ett stort steg att ta upp frågan om en strap-on eller bi-sex, men att som kvinna försiktigt efter dushen (när killen känner sig ren ;)) smeka runt stjärten är ett bra sätt att närma sig “området”, killen kommer antagligen bli förtjust i det, och då har ni ett nytt område att börja utforska.

Dominant kvinna med piska.. Och en lydig man.

Exhibitionism

Att ha sex i en offentlig miljö är också med på listan över mäns sexuella fantasier. Fantasier om att ha sex i offentliga miljö och att bli iakttagen ​​eller upptäckt. Vi rekommenderar att vara försiktiga med att leva ut denna fantasi eftersom sex och nakenhet på offentliga platser kan leda till pinsamma rättsliga konsekvenser. Att spela in när ni har sex kan ge samma typ av attraktion med mindre risk. Eller se bara till att leta upp en öde plats ;).

Dominans

För vissa män kan fantasin att ha total makt över sin partner i en sexuell situation väcka ganska heta känslor. Dessa typer av manliga sexuella fantasier kan också innefatta bondage och sadomasochistiska element som blandar smärta med sexuell upphetsning. Fantasier om rollspel, exhibitionism och voyeurism ingår i denna kategori.

Mjuka handbojor, perfekt till kärleksfull dominans

Fetischer

Mäns sexuella fantasier inkluderar ofta fetischer. En fetisch kan gälla ett antal kroppsdelar, såsom fötter eller föremål, som partnerns underkläder. Ofta ingår de sexuella fantasierna inte i det mannen i fråga gör till vardags. Fantasi är det perfekta utgångspunkten för att på ett säkert sätt experimentera med hur fetischer skulle kunna ingå i er sexakt.

Rollspel

För vissa män är en stark sexuell fantasi att klä upp sig och spela nya roller och berättelser. Heterosexuella män fantiserar om att spela karaktärer som starka män som möter attraktiva kvinnor. Schwartz säger att homosexuella eller bisexuella män ofta ha mer frihet att spela rollspel. “Det finns en homosexuell kultur som stöder denna sexuella fantasi,” säger Schwartz. Att klä sig i kostym, klä ut sig eller klä sig som kvinna och spela olika roller kan leda till spännande resultat.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews