Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Womanizer – Gratis orgasmer till 1000 nordiska kvinnor - World Of Bliss

Womanizer – Gratis orgasmer till 1000 nordiska kvinnor

Den erotiska webshopen Sinful delade ut 1000 exemplar av sexleksaken Womanizer helt gratis.

Vi tycker att orgasmen är en viktig del av att vara människa. Alla har rätt att uppleva den njutning man får från en orgasm. Därför älskar vi, att vi under de kommande två veckorna kan bidra till att ge 1000 nordiska kvinnor orgasmer – helt gratis,” säger Sinfuls medgrundare, Mathilde Mackowski. Intresset för denna orgasmkmapnj var enormt, 15 500 kvinnor anmälde sig till utlottningen. Tyvärr är kampanjen avslutad men vi hoppas att det resulterade i många nya orgasmer.

Enligt den tyska sexleksaksproducenten Womanizer är det uppemot 1 miljard kvinnor världen över, som aldrig har upplevt hur det känns att få en orgasm. Det innebär var fjärde kvinna.

Men vad är Womanizer egentligen?

Womanizer 2GO
Klitorisstimulator för handväskan.
Womanizer W500 Pro
Klitorisstimulator de Luxe

Womanizer  är en klitorisstimulator som kommer med en “orgasmgaranti”. Med hjälp av denna smarta produkt hoppas Sinful kunna hjälpa kvinnorna nå hela vägen fram till den där orgasmen – även de kvinnor som aldrig har fått en orgasm tidigare. Womanizer2GO är en handväskmodell utformad som ett läppstift. Womanizer W500 Pro är de Luxe varianten med 12 stimuleringsinställningar.

Vi har inte testat Womanizern ännu, däremot har vi testat konkurrenten Satsifyer Pro 2 och är väldigt nöjda med resultatet. Garanterad orgasmgaranti kan jag intyga. Sinful.se är förövrigt Nordens största erotiska webbshop. Snygg, stilren och med ett otroligt stort utbud av leksaker.


Nyfiken på att se en tjej använda en Womanizer 2GO ? Hon får orgasm efter bara 50 sekunder 😛 Se filmen


Test av Womenizer
  1. Jag gillar womanizer bättre än satisfyern, jag har den där som ser ut som ett läppstift. Flyger med jobbet ibland, och vill kunna onanera och ha mysigt på hotellet, blir så tråkigt annars :D. Ibland måste jag ha kollegor med på flyget, och orkar inte checka in baggaget. Då är det väldigt praktiskt att womanizern inte ser ut som en sexleksak. Att flygplatspesonalen ser att det är en sexleksak bryr jag mig inte om, men vill inte att mina kollegor ska se den.. Men när den är ihoppfälld kan man aldrig gissa vad den är. Men har aldrig fått visa upp womanizern, antar att den inte triggar någon varning. Lär ju vara många som flyger med sexleksasker i baggaget.

  2. Den där var ritkigt bra, tycker den var lite mjukare och skönare jämfört med satisfyern, men kan ju ha med möjliga inställningar att göra. Kul att det börjar komma lite nya grejor, hade nästan tröttnat på min vibrator 😀

  3. Den där var riktigt bra, köpte an annan av varianterna av womanizer, men funktionen är ju densamma. Fick orgasm efter 30 sekunder :D, nästan lite väl fort. Kanske skulle testa lyxvarianten, kanske har inställningar som är lite “mjukare”. Men helt klart värt att ha, går ju att dutta på clittan med den om man känner att man kommer för snabbt. Kan också rekomendera den till alla tjejer som har svårt att få orgasm.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews