Womanizer – Gratis orgasmer till 1000 nordiska kvinnor

Den erotiska webshopen Sinful delade ut 1000 exemplar av sexleksaken Womanizer helt gratis.

Vi tycker att orgasmen är en viktig del av att vara människa. Alla har rätt att uppleva den njutning man får från en orgasm. Därför älskar vi, att vi under de kommande två veckorna kan bidra till att ge 1000 nordiska kvinnor orgasmer – helt gratis,” säger Sinfuls medgrundare, Mathilde Mackowski. Intresset för denna orgasmkmapnj var enormt, 15 500 kvinnor anmälde sig till utlottningen. Tyvärr är kampanjen avslutad men vi hoppas att det resulterade i många nya orgasmer.

Enligt den tyska sexleksaksproducenten Womanizer är det uppemot 1 miljard kvinnor världen över, som aldrig har upplevt hur det känns att få en orgasm. Det innebär var fjärde kvinna.

Men vad är Womanizer egentligen?

Womanizer 2GO
Klitorisstimulator för handväskan.
Womanizer W500 Pro
Klitorisstimulator de Luxe

Womanizer  är en klitorisstimulator som kommer med en “orgasmgaranti”. Med hjälp av denna smarta produkt hoppas Sinful kunna hjälpa kvinnorna nå hela vägen fram till den där orgasmen – även de kvinnor som aldrig har fått en orgasm tidigare. Womanizer2GO är en handväskmodell utformad som ett läppstift. Womanizer W500 Pro är de Luxe varianten med 12 stimuleringsinställningar.

Vi har inte testat Womanizern ännu, däremot har vi testat konkurrenten Satsifyer Pro 2 och är väldigt nöjda med resultatet. Garanterad orgasmgaranti kan jag intyga. Sinful.se är förövrigt Nordens största erotiska webbshop. Snygg, stilren och med ett otroligt stort utbud av leksaker.


Nyfiken på att se en tjej använda en Womanizer 2GO ? Hon får orgasm efter bara 50 sekunder 😛 Se filmen


Test av Womenizer

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.