Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Att vara sexig - World Of Bliss

Att vara sexig

“Being sexy is more of an attitude than a look of airbrushed perfection”.

(Att vara sexig handlar mer om attityd än en perfekt skapad look). Dessa rader snubblade jag över idag och det ligger mycket i det. Inte för att jag anser att man ska gå omkring och vara sexig dagarna i ända. Men när man känner sig snygg/sexig så utstrålar man det också. Ibland passerar man en “fotomodells” snygg människa men hon eller han ser ändå inte vacker ut, för att hon eller han inte strålar inifrån. Sedan möter jag en person som egentligen inte är snygg enligt mediernas standard men jag tänker, åh vad vacker hon (eller han) är. Tänk om jag kunde utstråla sådan air av belåtenhet och sexighet. Här gnäller jag för mig själv för några extra hull här och där och gravitationskraftens inverkan på min 40+ kropp. Så möter jag en alldeles kurvig strålande vacker skönhet som inte ens är snygg i modevärldens ideal men som ändå känns så snygg. Strålglansen kommer verkligen inifrån.

Jag tänker så här, om du känner mig sexig och snygg inifrån så bidrar det på ett positivt sätt för dig i alla möten du har. Då känner du att du äger fett, vågar bjuda mer på dig själv och skapar ett positivare samspel med din omgivning. (Precis som möten blir ganska negativa när jag känner mig ful och misslyckad). Det är förvisso inte lätt att känna sig sexig och snygg och lyckad alla dagar. Men då brukar jag hjälpa mig själv på traven genom att klä upp mig, sminka mig och ta på mig extra snygga underkläder. Då skapar jag mig själv genom yttre attribut och det hjälper mig att även må bättre mentalt. Det innebär inte att jag airbrushar mig själv för att se perfekt ut. Det innebär att jag ge mig själv uppskattning genom att iklä mig sådant som får mig att känna mig vacker och sexig och det smittar av sig på mitt humör. Utstrålning som kommer inifrån överglänser med råga all påklistrade yttre vida.

Ja men varför ska man gå omkring och se sexig ut, tänker nu vän av ordning. Kanske för att livet blir roligare då. Sex är en av våra fundamentala drivkrafter och även om jag inte vill gå omkring och se ut som att jag vill ha sex så ger känslan av sexighet en positiv energi. Så gå ut och känn dig sexiga, sprid positiv energi och bidra till världs fred. World Peace Sisters!

🙂 Bliss

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews