Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Trepartsförhållanden & regnbågsfamiljer - World Of Bliss

Trepartsförhållanden & regnbågsfamiljer

För två år sedan blev Jenny och maken Erik kära i sin kollega Hampus. Idag lever de ihop alla tre. I TV4 ‘s “Jenny Strömstedt” (11/11-2014) berättar Familjen Fridland/Engström om sitt familjeliv som består av Mamma, Pappa, Pappa och fem barn.  Jag blir alldeles varm om hjärtat när jag läser om de i Expressen.se. Stor, stor eloge till de som vågar gå ut och stå för sina livsval. Underbart att bejaka sina känslor, strunta i samhällets normer och låta hjärtat bestämma hur man vill leva sitt liv. Jag har alltid tänkt att det är så knasigt att “vi” har bestämt att ett kärleksförhållande ska bestå av två individer och dessa två ska vara en man och en kvinna. Tänk att homosexualitet var förbjudet fram till 1944! Tack och lov blir regnbågsfamiljer allt vanligare (homosexuella par med barn) och homosexualitet allt mer accepterad. Tack till alla er modiga människor som öppet lever era regnbågsliv och bidrar till att skapa ett öppnare samhälle! Jag är övertygad om att grottmänniskorna levde i poly-, homo- och heterorelationer in en salig blandning.

Läs mer om familjen Fridland/Engström sin familj i deras blogg.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews