Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Nya sexleksaker - World Of Bliss

Nya sexleksaker

Fredag – helg! Jag inledde helgen med att beställa några sexleksaker av Bliss sexleksaksleverantör. Ja, jag måste ju testa hur leverantören levererar och se hur produkterna ser ut i verklighet. Annars hade jag nog inte köpt några sexleksaker just nu. Jag har några olika roliga grejer som min kära man köpt åt mig och inte behöver väl jag några fler. Visst tycker jag att det i teorin är kul och sexigt och livsbejakande med sexleksaker men att beställa några själv är ett ganska stort steg ändå. Jag skulle nog inte komma på tanken i vardagen, skulle inte veta vad jag ska välja eller var jag skulle shoppa. Köpa sexleksaker är något som jag skulle skjuta upp till framtiden när jag har lite mera tid och energi för sex och när jag har blivit mitt sexigare alter ego. Men nu  köpte jag några å yrkets vägnar, plötsligt hade jag en väldigt bra anledning att utöka min sexuella leksakssamling. Oj så roligt. Nu kommer jag på mig själv att gå här och väntar ivrigt på att mitt leksakspaket ska anlända. Trevlig fredag kväll på er!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews