Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Smycken som även är sexleksaker - World Of Bliss

Smycken som även är sexleksaker

Hllasband som även är en sexleksak

Den senaste trenden inom sex- och erotikvärlden är smycken som i hemlighet även är sexleksaker. Halsband, armband, ringar som obemärkt är sexleksaker. Så sneaky och lite upphetsande att ha på sig smycken som är hemliga dubbelagenter för sexuell njutning. Praktiskt också att kunna smyga undan och ge dig själv en liten orgasm eller två.

Skulle du våga ha på dig ett halsband eller ring som även är en vibrator? Eller ett par supersnygga armband som kan sättas ihop och tjäna som handbojor så din partner kan göra “vad han eller hon vill” med dig. (Så länge han eller hon gör saker du gillar och blir upphetsad av).

Det härliga med dessa smycken är att de är snygga, väldesignade och genomtänkta. Du kan ha på dig dem som en snygg accessoarer och bortse från att det är en sexleksak. Och när andan faller på, när du känner dig superstressad på en jobbig släktmiddag eller när du är ute på en dålig dejt kan du använda dig av sexleksaken i smycket för att bli av med irritation eller spänning. Ingen i sällskapet anar vad du ägnar dig åt i ett undangömt rum.

Eller så kan du ta på dig ditt erotiska sexleksakssmycke och känna dig extra sexig och tänka på sex hela dagen inför en het middag med din partner eller presumtiva partner. När du tittar på din vibratorring eller känner ditt vibratorhalsband dingla mellan dina bröst påminns du om sexigare stunder och fantisera dig bort en stund.

Ett urval av de hetaste erotiska smyckena

Supersnyggt halsband med inbyggd vibrator

Halsbandet Vesper med pendyl som är en mini-vibrator är min absoluta smyckesfavorit. Det är företaget Crave som står för detta erotiska mästerverk. Halsbandet finns med kedja i silver, guld och roséguld.  är i rostfritt stål och har 4 olika hastigheter och pulserande funktion. Startknappen är väldigt diskrett och ser inte ut som en knapp utan som en designdetalj. Finns bland annat på Mshop.

Halsband som även är en sexleksak för sex och onani.

Halsbandet Vesper är inte bara supsersnyygt utan även en sexleksak, hängsmycket är en massagestav

Armband på dagen, handbojor på kvällen

Bijoux Indiscret har en mängd erotiska accessoarer i bondage/burlesque-stil. Dessa snygga armband kan du ha på dig som coola smycken på dagen och sedan sätta ihop med kedjan som handbojor för en sexig bondagesession på kvällen.  Finns på winkwink.se

Snygga armband som kan sättas ihop till handbojor för BDSM
De här snygga armbanden kan sättas ihop till sexiga handbojor – från snygga smycken till het sexleksak på nolltid

Halsband utformad som en piska

Ett annat smycke från Bijoux Indiscret är Whip Necklace, halskedjan med ett långt hängsmycke utformad som en  guldfärgad piska. Känn piskan mot din hud mellan dina bröst under dagen och fantisera om allt du skulle kunna göra med din partner eller presumtiva partner. Finns bland annat på Sinful.se.

Halsband med guldpiska som hängsmycke  för BDSM
Halsband och piska i ett, kittlar skönt mellan brösten och på valfri annan kroppsdel

Bijoux Indiscret 12 sexiga dagar

Den perfekta gåvan till dig själv är denna låda med 12 erotiska sexleksaker, smycken och accessoarer, speciellt uttänkta för kvinnlig sexuell njutning. Bakom varje lucka gömmer sig en sexig överraskning. Snygg design och sexigt innehåll. Den perfekta presenten till henne! Säljs bland annat på sinful.se.

12 sexiga överraskningar med erotik för kvinnor
12 sexiga överraskningar med erotik för kvinnor

Coolaste sexleksaker och smycken från Unbound

Unbound är det coolaste varumärket i sexleksaksbranschen. Det är ett gäng New York kvinnor som skapat det helt unika sexleksaksföretage Unbound med tillhörande communtiy. Deras hemsida är en supercool värld i sig med helt unik image och unika produkter. Kolla in på unboundbabes.com. Så här beskriver de sig själva:

We felt the world lacked a place to have fun, inclusive conversations around sex so we set out to create that world. Since its start, Unbound has gone from being a labor of love (translation: we started it in our tiny NYC apartments) to a leader in changing how feminists explore and enjoy their sex lives. Through our quarterly box,  online shop and Unbound Magazine, we believe in the radical possibilities of pleasure and that we are better when we, ahemcome together.

Unboundbabes.com – About us

Vibrator ring – Palma

Coolast i klassen är vibratorringen Palma, från Unbound. “The ultimate piece of statement jewelry”. Ringen är hypercool, snygg och dessutom en förtäckt vibrator. Kan det bli bättre? Coolare företag får man leta efter. Som en glammig stjärna bär man denna ring och känner sig precis lika cool som Unbounds image. Ingen av alla som beundrar ringen anar att det är en vibrator. Kommer du kunna titta komplimanggivaren i ögonen utan att rodna? Finns i silver och guld.

Supersnygga ringen Palma tjänstgör även som vibrator och dildo.
Supercoola ringen Palma från Unbound tjänstgör även som vibrator

Cleo Bangle Handcuffs

Ett annat snyggt smycke är armbandet Cleo Bangle Handcuffs från Unbound. Stapla armbanden på varandra på en arm och känn dig sexig. Trä armbanden på var sin arm och simsalabim har du blivit en sexig sexslav.

Cleo Bangle Cuffs guldarmband och handbojor från Unbound för BDMS sex
Cleo Bangle Cuffs armband från Unbound, armband och handbojor i ett

One Finger Massage Ring

Ännu en juvel från Unbound, är en förgylld ring för enhandsonani. De sköna sfärerna skapar perfekt tryck på valfria kroppsdelar. Eller som en av kommentarerna på Unbounds hemsida beskriver det: “I love wearing this, getting compliments and deciding whether to feel super cheeky (ie. in front of your partner’s relatives) or talk about how sick it is that it’s a clit stimulator too. This ring rules. Gorgeous and fun to use while massaging my partner and myself”. One Finger Massage Ring sexleksak finns också på Unbounds hemsida.

Snygg och skön massagering som sexleksak för onani.
Denna tjusiga ring kan med fördel även användas för att massera valfria kroppsdelar och skänka njutning

Snyggaste Bröstvårts- och klitorisklämmor

Detta snygga smycke från Unbound är en kombinerad börstvårtsklämma och klitorisklämma. Den ger dig extra skön stimulans på dina ädlaste delar. Den är så snygg att du blir upphetsad bara av att se dig själv i spegeln. Kedjan ger en behaglig tyngd som drar lätt i bröstvårtsklämmorna. Klämmorna är klädda i silikon och justerbara för en skön känsla. Klitorisklämman går att knäppa loss och kan även knäppas om så att det passar personer utan klitoris. Definitivt ett smycke för en speciell upplevelse. Nipple and Clit Clamp från Unbound.

Tjusigt smycke och bröstvårts- och klitorisklämma från Unboundbabes
Tjusigt smycke som fästs i dina bröstvårtor och klitoris eller annan kroppsdel om du saknar klitoris

Underkläder och smycken i ett – pärlstringtrosor

Snygga trosor med pärlor i grenen från Bracli. “De naturliga pärlorna är placerade nedtill på den feminina spetsen och stimulerar med en rysande friskhet runt dina intima omrden. Ett absolut måste till din sexiga underklädesgarderob”, enligt sinfull.se. Känn dig sexig och njut av pärlornas stimulering mot din klitoris och blygdläpparna. Låter som en bra inledning på en skön kväll men namnet “Orgasmtrosa” tror jag inte riktigt på. Men vem vet, hör av dig om du lyckas få orgasm av att ha på dig dessa. Finns bland annat på sinful.se.

Spetstrosor med pärlor i grenen för skön onani.
Orgasmtrosor, snygga spetstrosor med pärlor i grenen

Vilket smycke skulle du vilja ha? Eller har du kanske provat några av dessa? Skriv och berätta!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews