Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Oralsex för kvinnor – våga få din fitta slickad - World Of Bliss

Oralsex för kvinnor – våga få din fitta slickad

De flesta män gör ingen hemlighet av att de älskar att ta emot oralsex. Om du känner en kille som har en penis slår vi vad om att det finns en 100% chans att han älskar en avsugning. Det borde inte heller komma som någon större överraskning att kvinnor också älskar oralsex och få fittan slickad, även om statistiken visar att han får betydligt mer oralsex än hon. Dags att vända trenden! Hur gör vi det? Hur får vi vår partner att förstå att vi vill ha oralsex och få våran fitta slickad? RÅGA!

Ja, just så enkelt är det. Fråga efter det du vill ha, så enkelt att vi glömmer bort det. Vi måste bli bättre på att uttrycka vad vi vill istället för att hoppas att han ska kunna läsa våra tanker. Det känns kanske lite genant, tänk om han inte vill eller tänk om han tycker det är ofräscht eller för hårigt. Samla mod och fråga efter oralsex. Många män (förhoppningsvis de flesta) tycker att det är attraktivt med en kvinna som vet vad hon vill ha och frågar efter det. Då känner han sig dessutom eftertraktad och vet att han ger dig något du vill ha istället för att behöva gissa sig fram. Nästan alla män älskar att slicka fitta också, så du kan vara säker på att din partner också får ut något av det.

Några tips för att undanröja dina mentala hinder och uppnå oförglömlig oralsex när du får fittan slickad:

Tips #1 Den ofräscha känslan

Är du orolig för att det ska lukta illa eller känner du dig ofräsch efter att ha haft din vagina instängd hela dagen? Börja er sexstund med en gemensam dusch. Vips så känner du dig fräsch ”därnere” och säkerligen lite upphetsad efter att ni har tvålat in varandra och kopplats av i duschen en stund. Efter det kan du få din fitta slickad utan att oroa dig om att den är ofräsch.

En gemensam dush innan sex är en bra början för att känna sig trygg på oralsex.
Tips #2 Allt detta hår

Är du orolig för att han ska få fullt med hår i munnen och mellan tänderna? Många män tycker att ett välansad venusberg är vackert och sexigt. Många kvinnor känner sig sexigare med en vältrimmad buske. Föreställ dig hans blick när han tittar på din nyanlade, vackert glittrande vagina. Oavsett om du satsar på Brazilian wax (helt bar), French wax (en tunn landningsbana av hår kvar) eller bara trimmar bikinilinjen och klitorisområdet, så känner du dig mer presentabel och inbjudande för att ta emot oralsex. Genom att ansa bort hår runt klitorisområdet blir det också lättare för honom att hitta rätt och riktigt njuta av att slicka din fitta dig. En alldeles hårig penis skulle nog inte heller vara lika inbjudande att suga av.

 Tips #3 Kuddtricket

Det här tricket gäller egentligen all sex där kvinnan ligger på rygg. När du ligger på rygg med uppdragna och särade ben, lägg då en kudde under din rumpa så att bäckenet vinklas upp. Då kommer din klitoris fram på bästa vis och du hamnar i bästa position för att han ska kunna stimulera din G-punkt med sina fingrar. Återigen – fråga efter det du vill ha som till exempel G-punkts stimulans. Han kommer bli så nöjd när han ger dig en ännu starkare orgasm när han slickar din fitta.

En kudde under rumpan gör det lättare att bli slickad.
Tips #4 Sexleksak

Kasta in en dildo eller massagestav i leken. Om det är skönt att komma med hjälp av en massagestav på egen hand, hur skönt är det då inte att kombinera det med en skön mun på klitorisområdet? En vibrator med G-punkts stimulering är perfekt för detta fittslickaräventyr.

Lycka till – fråga efter det du vill ha – och njut!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews