Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Nätdejting – Happy Panncake - World Of Bliss

Nätdejting – Happy Panncake

Tänkte det var dags att testa nätdejting. Tänkte att jag som självutnämnd leg. relationsexpert kan bidra med lite bra tips i ämnet framöver. Oj, va nöjd jag blev med min profiltext på Happy Panncake. Tänkte det är lika bra att vara ärlig “up front” eller vad sägs om det här:

“Om  du söker en otroligt lång, krävande, bekräftelsemanisk, självständig och jobbig kvinna har du kommit rätt!

Om du dessutom är superrolig, smart och intelligent har du möjlighet till en plats på min prospectlista!

Det förutsätter dock att du är ok med att jag spelar xxx (sport) 3 ggr i veckan och du kan tänka dig att ha mat färdig till mig efter min träning och tvättar mina träningsskydd när de luktar illa. I så fall är du välkommen att höra av dig!”

Haha, det hela är förstås skrivet med glimten i ögat. Rätt man kommer förstå det, fel man gör sig icke besväret. Eller? Vi får väl se om min teori håller. Jag tror att det är viktigt att nätdejta med humor och glimten i ögat. Jag tror att det blir fel om man ger sig in i nätdejtingjungeln med tankar som “jag kommer aldrig träffa någon, jag vill hitta mannen med stort M”. Jag tror att man ska passa på och utmana sig själv och verkligen stå upp för sina värderingar. Vem farao vill göra sig till och börja dejta med en perfekt fasad som sedan krackelerar vid dejt fem? Han eller hon måste gilla alla mina sidor så det är lika bra att slänga fram de direkt. Jag vill bli uppskattad, respekterad och ha kul. För det är jag så värd. Och du med!

Fördelen med Happy Panncake, eller HP som vi i “branchen” säger, är att tjänsten är gratis. Kan iofs dra till sig många lycksökare, men vi får se. Senare kommer en genomgång av alla olika dejtingsiter, för och nackdelar m.m. Eller så hinner jag träffa någon innan :).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews