Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Viagara för kvinnor - World Of Bliss

Viagara för kvinnor

Nu har motsvarigheten till kvinnligt Viagara godkänts av den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA. Detta piller ska skapa lust hos kvinnor. Kritikerna menar att problem med kvinnors lust och att få orgasm är mer komplext än att ett piller kan lösa det. Dessutom är preparatet förenat med en rad risker.

Men tänk om det skulle fungera! Tänk om du har en partner du älskar men efter lång samvaro, barnafödande och all vardagstristess så infinner sig inte lusten längre. Tiden går och ju längre du har gått utan sex och lust, desto svårare är det att hitta tillbaka till det. Jag tror att ju mer sex och orgasmer man har, desto lättare har man att känna lust och få orgasmer. Så om detta piller skulle bidra till ökad lust tror jag att det ändå skulle kunna var himla bra. Tänk om det skulle kunna vända på en icke-lust trend och sparka igång lusten. Som en motorservice får igång en motor och dessutom får den att gå ännu bättre än tidigare.
Det skulle i den bästa av världar kunna bidra till att du får syn på vad det var som försatte dig i en sexuell olust. I den bästa av världar skulle din sexuella lust kunna ge dig kraft och energi och jävla anamma att säga till din sexpartner att om du skärper till dig och lagar mat, städar, tvättar, ge mig frukost på sängen, fotmassager, skaffar sexpack, blir jävigt rolig, snäll och kramar mig 100 gånger per dag, då kan vi ha ett super sexliv!
Om det är din partner som har mindre lust än du är det andra strategier som gäller. Då är det du som får luska ut vad det är din partner behöver av dig – utöver blåa piller.
Så fram med fler blåa piller som kickstartar vår lust. Helst utan biverkningar. Allra helst blåa piller i form av att vi ser till att säga till vår(a) partner(s) vad vi vill, inte vill, behöver, saknar, längtar efter, när, var och hur.
Ett annat alternativ är att kickstarta sin lust med att läsa erotiska noveller och titta på erotiska bilder eller filmer. Hur gör du?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews