Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Tyska sexvanor - World Of Bliss

Tyska sexvanor

par, kärlek, sex, dejting, singlar

Tyskar i parförhållanden är betydligt nöjdare med livet än singlar. Men singlar är inte missnöjda med livet, varannan singel är överlag nöjd med livet, avslöjar en omfattande tysk studie med temat livet, kärlek och sex. Män i relationer är något nöjdare med livet än kvinnor, knappt 70% av männen och 65% av kvinnorna som lever i parförhållanden är nöjda eller mycket nöjda med livet. Kvinnor i relationer är nöjdare med sexlivet än männen, 54% av kvinnorna mot 48% av männen. Var fjärde män och var femte kvinna är däremot missnöjda med sitt sexliv.

Singlar som dejtar och har sex är lyckligare än singlar med ett stillsammare liv. Mera sex, fler dejter, bättre vänskapsförhållanden är de faktorer som skiljer lyckliga och mindre lyckliga singlar åt. Lyckliga singlar har ett aktivare socialt umgänge: de träffar sina vänner regelbundet, de reser med vänner, de dejtar och har sex oftare.

Varannan person är missnöjd med sitt sexliv och bara varannan tysk är nöjd med sitt kärleksliv. Var femte par har sex flera gånger i veckan, var tredje bara max en gång i månaden. Singlar är överraskande sexuellt aktiva, framför allt de tyska singelmännen har ett aktivt sexliv. Var tionde singel har sex flera gånger i veckan.

Romantisk bild av hamburg.
Hamburg från sin romantiska sida.

Personer med en stadigvarande partner har betydligt oftare sex än singlar. Knappt hälften av alla tyskar i fasta relationer har sex minst en gång i veckan. 31% har bara sex en gång i månaden eller än mer sällan. En tredjedel av singlarna har sex minst en gång i månaden, 28% oftare än så.
I kärleksförhållanden är trygghet viktigare än romantik. Folk förväntar sig i sitt kärleksförhållande framför allt trygghet, ömsesidigt stöd och varaktighet. Romantik och sex rankas lägre som krav för kärleksförhållande. För män är erotik viktigare även singel män vill experimentera sexuellt.
Parförhållande är viktigare för män än för kvinnor. Singelmän längtar mer efter en relation och dejtar oftare än singelkvinnor. Överlag önskar sig män mer än kvinnor en familj. Kvinnor blir från en viss ålder mindre relationsstyrda: i fyrtioårsåldern är kvinnor utan partner till exempel väldigt nöjda.

För kvinnor är trohet och intellektuellt utbyte viktigare. Eget utrymme i relationen, inspiration och finansiell försörjning är andra faktorer som är viktigare för de tyska kvinnorna. Fler tyska männen än kvinnor vill ha mer erotik, bra sex och sexuella variationer. Det här är framför allt viktigare för gifta män. 75% gifta män men bara 60% gifta kvinnor tycker att bra sex är viktigt.

Varannan tysk man – oavsett relationsstatus – förväntar sig sexuella variationer i ett förhållande. Hos kvinnor varierar lusten till sexuella variationer med relationsstatus. Bara 29% av singelkvinnorna strävar efter nya sexuella erfarenheter medan 38% av kvinnor i parförhållanden vill utöka repertoaren.

tyskt älskade par
Par är generellt nöjdare.

Singlar för en sundare livsstil. I motsats till vad man skulle kunna tro, så lever de tyska singlar sundare än deras bundna landsmän. Singlar dricker mer sällan alkohol, jobbar mer sällan över, tittar mer sällan på TV och träffar oftare vänner.

Studien genomfördes online av Tysklands ledande dejtingsite ElitePartner och besvardes av över 10 000 respondenter. Studien går under namnet “livet, kärlek, sex – vad som berör Tyskland 2015” och frågorna fokuserade bland annat på vad som får tyskar att känna lycka, hur nöjda singlar och personer i parrelationer är, förväntningar på förhållanden och sex samt betydelsen av vänner. Hela studien (på tyska) hittar du här www.Partnerschaftsstudie.de.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews