Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Sex om sex – del 1 - World Of Bliss

Sex om sex – del 1

sex om sex, erotik, mjukporr, dogging, cuckolding

Har du någonsin funderat på hur ofta kassörskan i närbutiken har sex? Vilken ställning grannarna gillar bäst? Eller vad busschauffören har för hemliga fantasier? Nu har du chansen att följa med sex stycken olika människor in i sovrummet – eller upp på köksbordet. De skulle kunna vara din granne, din frisör eller din arbetskamrat. Alla har vi våra hemligheter, här delar sex vanliga människor med sig utav sina.

Emma är en 21-årig tjej, hon ser sig själv som experimentell eller bisexuell. Hon har ingen partner för tillfället eller rättare sagt så har hon flera.           – – Men inga engångsligg, det är inte min grej, säger Emma. Eftersom jag gillar lite mer extrema grejer så vill jag att vi ska vara bekväma med varandra. Därför har jag olika KK’s som jag träffar. 

Hon har helst sex varje dag, gärna flera gånger per dag. Fullt så ofta blir det inte riktigt, men minst tre gånger i veckan. När det kommer till att ta initiativ så föredrar Emma att vara den som blir förförd.
– Jag vill att det ska vara pang på, att bli upptryckt mot en vägg eller nedslängd i sängen. Retas kan de göra sen, när de har tagit första steget. Men i dagsläget är mina KK’s på den mesigare sidan, så det är oftast jag som tar initiativet.

Vart sexet äger rum spelar ingen större roll – hon har gärna sex överallt. Dock helst inte i sängen, det tycker hon är tråkigt. Inomhus är köksbordet en favorit. Sedan ska sexet gärna vara lite våldsamt och spännande. Gärna med rollspel där hon spelar ovillig.
– Under sex gillar jag att bli sedd som ett objekt, eller en sexdocka, som killen får göra vad han vill med. Men för tillfället är hon inte nöjd med sitt sexliv.
– Nej, jag har bara tråkiga sexpartners för tillfället, säger hon. Jag vill hitta någon som hänger med i mina svängar. Gangbang vill hon också testa, så snart hon har hittat några att dela den upplevelsen med.

Krister är en 50-årig man som tidigare varit gift, men numera lever som singel. Han är hetero och har sex ungefär två gånger i veckan, oftast är han den som tar initiativ till det. Om han får välja så vill han helst bli förförd med sexiga underkläder. Han tänder även på oljiga lekar, men har ännu inte fått chansen att leva ut fantasin.
– Men det viktigaste är att båda gillar det, säger han. Det är då sexet blir bra.

Helst har han sex inomhus, att hålla på ute är ingenting för honom. Favoritställningen är doggystyle, men han gillar också att bli riden. Bästa sexet hade han på en bröllopsfest, med sin dåvarande flickvän.
– Det var på hennes väninnans bröllopsfest, berättar han. Vi hade sex utomhus i nattmörkret medan man skymtade de andra gästerna.
Han är dock inte riktigt nöjd med sitt sexliv i nuläget, och det finns mycket kvar som han hoppas på att få testa.

Sandra är 26 år, heterosexuell och sambo. Hon har sex allt mellan 5 och 8 gånger i veckan. Hon och hennes sambo tar initiativ lika ofta. Hon gillar att bli förförd genom att hennes partner retas, med lite beröring på magen och låren.

– Sådär så jag inte riktigt vet om han tänker göra något mer eller inte, förklarar hon. Om han slutar så blir jag galen!

Hon är någorlunda nöjd med sitt sexliv. Hennes känsel har blivit sämre efter att hon åt antidepressiva för några år sedan, hon måste fokusera väldigt mycket för att kunna få orgasm. Dessutom har hennes sambo fått svårt att hålla sig, och måste stanna upp mitt i sexet ganska ofta, vilket också gör det svårare för henne att njuta.

Hon tänder på vetskapen om att hennes partner kollar på porr. Hon tycker själv att det är konstigt, eftersom det samtidigt gör henne arg. Hon tror att det beror på att ett av hennes ex valde att ligga och kolla på porr bredvid henne när hon sov, vilket hon inte alls tycker är okej.

– Efter det har jag blivit väldigt känslig för sådant. Men när jag har sex och har svårt att komma så föreställer jag mig att min kille sitter och kollar på porr och runkar, och då kan jag komma. Jag kan även fantisera om att han har sex med någon annan, så det är kanske någon slags njutning kopplad till ilska och äckelkänsla.

Hon föredrar att ha sex någonstans där det finns risk att bli upptäckt eller att någon hör. Den bästa sexuella upplevelsen var när hon och hennes pojkvän hade trekant med hans kompis. Hon skulle gärna testa gangbang med flera av hans vänner men det tror hon inte att hon kommer att få uppleva.

– Jag skulle även vilja testa att ha sex med en tjej, men det kommer nog heller aldrig att ske, avslutar hon.

 Fortsättning: Sex om sex, del 2.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews