Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Våga onanera - World Of Bliss

Våga onanera

Hur står det till med ditt självförtroende egentligen? Ja, och med det menar jag givetvis det sexuella självförtroendet. För visst finns det ett sådant! Att ha ett självförtroende handlar om att tycka om sig själv. Vaknar DU varenda dag och känner kärlek till dig själv? Inte? Läs då vidare!

Att kvinnors sexlust skiljer sig från männens är inget nytt. Han blir sugen på sex. Han har sex. Vi däremot, vi är lite mer komplicerade än så. Vi vill ju inte bara nödvändigtvis tillfredsställa den omedelbara känslan av lust utan vi vill även vara emotionellt närvarande, och så ska det kännas rätt…och så ska vi känna oss bekväma med vår egen kropp…och så undrar vi om vi är bra nog i sängen….om vi luktar gott…om vi har rakat oss idag…och så stressar vi med vår egen orgasm för att den kanske tar för ”lång” tid…och i värsta fall – ja, då fejkar vi. Om vi nu ska lägga på lite mer så är ju dessutom medierna fulla av missvisande ideal om hur vi ska se ut och hur vi ska tillfredsställa männen. Männen??? Vad hände med att tillfredsställa oss själva först? Kan man älska någon annan om man inte älskar sig själv först? Kan man tillfredsställa någon annan om man inte tillfredsställer sig själv först? Och kan man få ett bra sexliv med någon annan om man inte känner sig själv och vet vad man själv vill ha först?

Många tror att sex handlar om mannens orgasm, att om en kvinna onanerar så handlar det om att träna upp sig för att senare kunna få orgasmer med män, istället för att vara i stunden och njuta av att älska sig själv. Men det finns så många kulturella stigman som säger att det är dåligt och fel och man vill gömma undan allt som har med kvinnlig onani att göra. Men att onanera är fantastiskt, och det bästa och säkraste sättet att lära känna sig själv! Dessutom är det det enda sättet för en del kvinnor att överhuvudtaget kunna få en orgasm och att uppleva riktig sexuell njutning.

Det är intressant att man i studier har kommit fram till att att de flesta kvinnor över 30 år känner en större lust till att onanera jämfört med samlag. Tittar man på det berömda Shere Hite’s frågeformulär (1976) ser man att att över 82% av kvinnorna i USA onanerar regelbundet, och av dem får 95% orgasm. Den nyare studien (The Gossard Big M Survey) visar att 92% av kvinnorna regelbundet tar sig tid att onanera. Den visar även att över 70% av sexuellt aktiva kvinnor rapporterar att de inte har vaginala orgasmer under samlag. Detta kan man då tyda som att det är lättare för kvinnor att tillfredsställa sig själva än att få en orgasm tillsammans med sin partner.

Så sätt igång tjejer! Utforska er själva! Släpp taget! Våga testa! Våga titta! Våga känna! Det handlar om att vårda sig själv och sin kropp. Kärleksförhållandet till dig själv är ju det längsta som du har!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews