Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Fejka orgasm - World Of Bliss

Fejka orgasm

penis, lustjakt.se, orgasm, sex, erotik, penis power cream, shiatsu
Shiatsu Man Power Cream
Lustjakt

Läser en pressrelease från siten lustjakt.se att “även” män fejkar orgasm och fascineras över produktreklamen i artikeln. “Trött på att fejka? Testa *Shiatsu Man Power Cream som ger omedelbar effekt och explosionsartat njutning”. Namnet på krämen är bara för bra: penis power cream. Jag vill också testa penis power kräm. Synd att jag saknar nämnd kroppsdel.

Jag raljerar absolut inte över svårigheten att få orgasm. Däremot tycker jag att det inte är huvudnumret i sexakten. Enligt artikeln har runt hälften av alla män (enligt en studie i USA) någon gång fejkat orgasm under ett vaginalt samlag. Anledningarna till fejkandet var bland annat att de inte ville såra sin partner, att de skämdes och kände sig omanliga. Andra angav att de inte ville säga att de inte var på humör för sex, att det var en dålig sexupplevelse eller för att de helt enkelt var för berusade för att uppnå klimax.

Det är synd att vi har sådan fokusering på orgasm, “The big O”. Sex är så mycket mera: närhet, beröring, leva ut, känna upphetsning, berusas av endorfiner. Visst är det fantastiskt att uppnå orgasm men jag förordnar att från och med nu går sex bara ut på att ha det skönt ihop. Att orgasmera eller inte – det är irrelevant. Glöm den där vedertagna tågordningen: kyssa, smeka bröst, smeka penis, av med kläderna, smeka lite mera, penetrering, mera penetrering, orgasm, klart. Kastar upp alla dessa komponenter i luften, blanda runt, ge dig hän och strunt i orgasmen. Någon gång får du en (förhoppningsvis), någon gång din partner, någon gång ingen av er. Men se till att ha lika kul för det.

*Om krämen: Shiatsu man penis power cream: smörjs in på penis precis innan sexuell aktivitet. Den förstärker den sexuella förmågan och ger en pirrande känsla i penis och ökar därmed möjligheterna att nå utlösning. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews