Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Kaloriberäkna ditt sexliv - World Of Bliss

Kaloriberäkna ditt sexliv

se, kaloriförbrukning

Hur många kalorier brände du när du hade sex senast?

I en ny smart kaloriräknare, framtagen av sinful.se kan du få reda på exakt hur många kalorier du förbrukar när du har sex. Du fyller i din vikt, kön, sexposition och hur länge ni hade sex. Sedan får du fram en snygg graf för din kaloriförbränning samt hur mycket mat och motion det motsvarar.

Hur många kalorier bränner man under sex? Exakt hur många är ju helt beronde på vad och hur länge man håller på, men en kvinna bränner ca 34 kalorier i missionären i 10 minuter. Om du har sex med en kille kan du istället välja att rida, då bränner du hela 68 kalorier :).

Det är ganska imponerande hur seriös kaloriräknaren är. För att beräkna förbränningen har sinful använt sig av ett MET-värde (metabolic equvalent of task) som räkans ut med formeln: kalorier (kcal) = MET x kropssvikt x tid. Detta har kombinerats med kalorisiffror från boken ”Position of the day playbook”, genomsnittliga vikten av danska kvinnor och män och antagandet att den genomsnittliga tiden för sex som enligt en undersökning är 10 minuter.

Sinful tillägger också att ”resultaten i kaloriräknaren kan variera jämfört med den faktiska kaloriförbränningen. Då sex kan utföras i olika grader av intensitet är det inte möjligt att precis räkna ut den faktiska kaloriförbränningen, men man kan få en ungefärlig uppskattning.” Mycket sätt, det går att utöva samma position i olika grader av intensitet. 

Jag förbrukade 54 kalorier i sängen imorse. Det innebär att jag kan korta ner min löprunda med 5 minuter i eftermiddag. Eller så kan jag ta 0,7 glas vin ikväll. Om jag nu skulle bry mig om min kaloriförbrukning. Eftersom jag lever för att älska min kropp precis som den är och njuta av livets godsaker inom vettiga gränser bryr jag mig inte om kalorier. Jag försöker balansera mitt liv så jag motionera och äter gott i sådan utsträckning att jag blir glad och mår bra. Oavsett så är kaloriräknaren en rolig grej. 


Testa själv!

sex, kaloriberäknare, mjukporr, erotik, ställning


Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews