Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Sätt guldkant på ditt sexliv - World Of Bliss

Sätt guldkant på ditt sexliv

Nu har sommaren släppt sitt grepp lika snabbt som den kom men vilken underbar sommar vi har haft. Finns det något bättre än att njuta av varma sommardagar och ledighet? Den sista varma sommardagen överraskade jag min partner med en lyxig picknick och vattenskotertur ut i skärgården. På tu man hand satt vi på en varm klippa, drack bubbel och åt delikatesser. Vad som hände därpå tänker jag inte berätta. 🙂 Utflykten tog inte mer än 2-3 timmars avbrott från vardagen men laddade våra relationsbatterier rejält. Minnet av den kärleksutflykten ska jag bära med mig in i hösten och komma ihåg att återskapa när vardagen känns lite tråkig igen. Det krävs inte så mycket för att sätta guldkant på sin relation. Ett erotiskt sms, snygga underkläder, en ny sexleksak, vispgrädde ja enbart fantasin sätter gränserna. Om lusten inte finns där? Gör det ändå, den kommer på vägen! Ibland är jag extremt trögstartad men när jag sedan väl släpper mina mentala barriärer och alla 1000 vardagstankar (har jag hängt tvätten, vad ska vi laga till middag, barnen kommer säkert genom dörren när som helst nu) och släpper loss då är det ju alltid riktigt kul. Hur kan vi glömma det och låta vardagens tråkigheter ta över så mycket? Har du några bra tips på hur du sätter guldkant på din relation eller kommer i stämning? Dela gärna med oss!

Ha en härlig dag!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews