Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Erotisk opera – Den djupaste platsen - World Of Bliss

Erotisk opera – Den djupaste platsen

Jag hävdar med bestämdhet att erotik är inne. Nya bevis för detta: i Skåne turnerar i skrivande stund en nyskriven erotisk operaförställning, “Den djupaste platsen”. Ett erotiskt triangeldrama om ensamhet och begär.

– Det är en erotisk opera, det förekommer naken- och sexscener mellan de olika människorna, berättar regissören Helena Röhr och konstnärlig ledare för Freebird, för skånskan.se. Hon tycker att det är viktigt att sexualitet gestaltas på scen. – Men att gå över till något som liknar porr, det är jag inte alls intresserad av. Det handlar om att beröra, ‘åh vad jag känner igen mig.’

Musiekn i operan är helt nyskriven och bakom produktionen står Freebird och Öresundsoperan. Turnén besöker bland annat Helsingör, Ystad, Halmstad. Malmö och Köpenhamn. Kul!

Mer info om operan

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews