Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Sexleksaker för Nyfikna - World Of Bliss

Sexleksaker för Nyfikna

Sommar, sol, semester, sex. Dags att kickstarta sexlivet eller vill ni ta ert sexliv till nya höjder? Varför inte testa lite spännande sexleksaker för första gången ? Sinful har tagit fram en perfekt box för er som vill prova på sexleksaker, “Sinful Sex Toy Starter Kit“, som riktar sig till par. Vi har fått nöjet att få en box för att testa och utvärdera den åt er.  

Sinful Sex Toy Starter Kit innehåller 6 sexiga sexleksaker:

1. Bulletvibrator med 7 vibrationsinställningar. Skön mot Klitoris, pung, bröstvårtor. Bulletvibratorn kan kombineras med penisringen och analpluggen. 

2. Penisring med kaninöron som smeker klitorisområdet under samlag. 

3. Analplugg i slank och snäll design. 

4. Dildovibrator, även den slank och smidig. 

5. Ögonbindel

6. Handklovar – mjuka manschetter som kan knäppas ihop med kardborrband.

Bonus: Vattenbaserad glidmedel följer med på köpet.

En snygg liten guide med introduktion till sexleksakerna följer med i paketet. Batterier till dildon och bulletvibratorn följer också med. 

Förpackning

Sexleksakskitet kommer i en snygg röd låda med svart sidenpapper överst när du lyfter på locket. Den känns flärdfull och elegant, värdig de snygga sexleksakerna. Lådan är så pass fin att den går att ha kvar för att förvara godsakerna i. 

Box med sexleksaker

Utseende och design

Varje sexleksak är snyggt individuellt förpackad i genomskinlig plast med var sin Sinful bruksanvisning. Alla sexleksaker i boxen är svarta och helheten känns stilfull och genomtänkt. Designen är minimalistisk, stilren och elegant. Sexleksakerna känns snygga utan att vara vulgära. 

Användarvänlighet

Alla sexleksaker i boxen är användarvänliga och intuitivt lätta att förstå sig på. (Även om du inte är en sexleksaksexpert). Det är enkelt att sätta in batterierna och göra bulletvibratorn och dildon startklar. Det är även väldigt enkelt och smidigt att sätta in bulletvibratorn i penisringen och analpluggen. Vårt samlade intryck är att alla sexleksaker är mycket användarvänligt designade.  

Bulletvibrator

Bulletvibratorn går att använda på många olika sätt. För att smeka utvalda kroppsdelar samt för att sätta in i penisringen och i analpluggen. Den drivs av tre små knappcellsbatterier som följer med paketet. Dessutom följer det med 3 stycken extra batterier. Det ligger en skyddsfilm för batterierna i vibratorn denna måste tas bort innan första användningen. Sedan är det bara att trycka på knappen och njuta av de olika vibrationerna. Den känns gudomligt skön mot klitoris och bröstvårtorna. Det är väldigt lätt och smidigt att sätta den på plats i penisringen och analpluggen.

Bulletvibrator

+ Snygg och lätt att använda.

+ Bra vibrationer.

+ Kan ge sköna orgasmer.   

Vibrator med kukring och plugg.

Penisringen 

Penisringen kan användas med eller utan bulletvibratorn. Kukringen används för att ge längre och fastare stånd. Vibrationerna som bulletvibratorn ger är sköna för både kuken och vaginan/klitoris. Testpatrullen använde lite glidmedel för att trä på penisringen och hade bulletvibratorn på från start.

Kukring, med plats för bulletvibratorn.

+ Vibrationerna var sköna för bägge parter.

– Kaninen nådde inte riktigt klitoris och materialet kändes lite lite hårt.

-/+ Penisringen satt inte lika tajt som andra penisringar som testkuken har använt tidigare, så har kuken aldrig använt en ring tidigare är den nog lagom tight.

Analpluggen

Analpluggen kan också användas med eller utan bulletvibrator. Den är väldigt slank och snäll i utformningen och glider lätt in i stjärten. Smörj in analpluggen med rejält med medföljande glidmedel och för in den sakta sakta. Det finns miljontals njutningsfulla nervändar i stjärten som ger dig fantastisk njutning när du väl slappnar av. Analpluggen passar bra för både honom och henne. Testpatrullen använde mängder med glidmedel och smekte sakat in analpluggen. När den hade vant sig på sin plats satte de in bulletvibratorn och testade de olika vibrationerna.

+ Snäll storlek, lätt att smeka in.

+ Sköna vibrationer 

– Lite liten, lite kort så den når inte till prostatan på killen. Prostatamassage ger ju så underbart sköna orgasmer.

Testpatrullen testade analpluggen på mannen i patrullen. Med en hand hölls analpluggen på plats med vibratioenrna igång. Med den andra handen och en rejäl klick glidmedel, smektes testkuken till en rejäl utlösning. 🙂 

Ansalplugg med hål för bulletvibrator

Dildon

Dildon är väldigt smal och elegant. Helt rak i sin form med reglerbar vibration. Den glider in lätt (bäst med glidmedel) och vibrerar skönt. Den kändes allra skönast mot klitoris.

Nybörjardildo

+ Lätt att använda, snygg.

+ Bra vibrationer.

– Lite för smal om du föredrar att bli utfylld.  

Ögonbindel och handklovar

Det finns inte så mycket att anmärka på när det kommer till boxens ögonbindel. Den var skön, mjuk och satt bra. Testpatrullen försåg kvinnan med ögonbindel samt handklovarna och testade sedan de olika sexleksakerna på henne. Handklovarna var väldigt mjuka och går lätt att anpassa till handleden. De sätts ihop med en liten karbinhake som testpersonen även kunde komma åt och ta sig loss. Testpatrullen spände fast hennes händer ovanför huvudet i sänggaveln. Utan att kunna se eller röra på händerna tvingades hon ligga och njuta av sexleksakerna. Ett fantastiskt sätt att bli bortskämd på. Skönt att vara bunden och ha ögonbindel på sig. Man behöver inte tänka eller känna att man förväntas göra någonting tillbaka just då. 🙂 En riktigt bra sak med handklovarna är att dom använde kardborrband för att spännas och “låsas” med, så ni slipper tappa bort en  nyckel och ringa några snygga brandmännen för att rädda dig (kan iofs vara en nackdel om det är just det du vill 😉

Ögonbindel
handbojor.

Paranvändning

Boxen är huvudsakligen avsedd för paranvändning. Visst går det utmärkt att använda varje sexleksak på egen hand för en sneaky sexstund för dig själv. Testpatrullen testade sexleksakerna tillsammans med väldigt tillfredsställande resultat. 

Kan användas på flera sätt?

De olika sexleksakerna i boxen kan kombineras på otaliga sätt. Användas ihop, var och en för sig, på oilika kroppsdelar, tillsammans, på egen hand. Endast fantasin sätter begränsningarna. Det går även att kombinera till exempel handklovar och ögonbindel med olika ingredienser från köket för en sexstund för alla sinnen. Experimentera med honung, chokladsås, vispad grädde. Kladda ner, slicka, njut. 

Orgasm – snabbhet och intensitet

Sex Toy Starter Kit handlar om att testa sexleksaker, experimentera, njuta. Att utforska er sexualitet, förlänga sexakten och kanske ha en riktig lång sexstund. Det känns mer som en sexleksakslåda för att dra ut på njutningen än en snabb väg till orgasm. Men det går så klart att köra en snabbis med. Håll bulletvibratorn mot klitoris och träng in med penisringen runt kuken på högsta vibration så blir det nog en snabb och intensiv orgasm. 

Edging – långsam njutning

Mera minnesvärt och kanske ännu intensivare blir det om ni håller på väldigt länge och drar ut på sexet. Smek varandra till gränsen av orgasm och pausa om och om igen. Det som kallas för edging. Då kan vi nästan garantera en intensiv minnesvärd orgasm. Även om orgasm så klart inte ska vara det enda syftet och målet med sex. Ibland kan det vara en bra avslutning att ingen av er kommer efter en lång sexstund.  Plågsamt och väldigt sexigt. 

Ljudvolym

Ljudvolymen kan vara nog så viktigt om man har andra i huset och bulletvibratorn hade en ganska låg ljudvolym. Den vanliga dildon däremot hade en ganska hög ljudvoluym. Rekommenderas ej på besök hos svärföräldrarna.

Rengöring

Alla produkter var riktigt lätta att göra rent med lite tvål och vatten. Tipset om ni ska använda buttpluggen är att låta den ha en kondom på sig, gör rengöring lättare och eventuell oro för renheten lättare att hantera. Bulletvibratorn var nog inte helt vattentät så använd rengöringsmedel istället.

Och för killar

Överaskande bra saker för par och killar. Kanske inget som är klockrent för onani för killar men som leksaker med en partner är de riktigt bra. Både ögonbindel och handklovar funkar givetvis lika bra på killar som tjejer beronde på vem ni vill testa att få bestämmanderätten. Våga att testa bägge två, ni kanske upplever helt nya sidor hos varandra (och er själva). 😉 

Buttpluggen funkar öven den lika bra för killar som för tjejer, även om den inte är lika bra som en prostataplugg för den typen av lekar. 

Penisringen är helt ok, klämmer inte åt jättehårt utan mera lagom och ger sköna vibrationer i hela kukområdet enligt testkuken. Vibratorn ger inte mycket men om han gillar buttpluggen får han kanske mera hjälp att utforska stjärten med hjälp av staven.

Slutsats

Boxen är ett bra initativ av sinful och den täcker allt en “nybörjare” bör ha för att börja utforska lekar med sexleksaker. Ingen produkt är i sig superbra jämfört med att köpa dedikerade stavar, pluggar eller BDSM grejor, men det är inte tanken med boxen heller. Om du redan har en uppsättning sexleksaker vet du nog vad du gillar, vad du är nyfiken på och vad du vill ha mera av. Men om du aldrig har testat något så är boxen superbra för att ge möjligheter att testa vad du och din partner tycker är skönt och tänder på. Men var beredd att du snart kommer köpa mera sexleksaker. 😉


Startkit med sexleksaker

Blissbetyg

För den oerfarne nybörjaren inom leksaksvärlden är boxen med vuxenleksaker ett riktigt bra köp, och får betyget “Läckert köp”. För dig som redan är sexleksakskonässör har sinful andra boxar som kan vara värda att kolla igenom.

Du hittar mer information om boxen och köper den på Sinful, en av de bästa webb-shopparna i Norden, med supersnabba leveranser, bra priser och som vanligt, väldigt diskreta.

Köp på Sinful

Stort tack till Sinful som skänkte boxen till World of Bliss för rescensionen. Vill du stödja World of Bliss och arbetet med att lyfta fram sex och erotik för kvinnor får du gärna köpa produkterna genom att klicka på länkarna ovan, vi får då en mindre provision.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews