Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Ny sexbloggare - World Of Bliss

Ny sexbloggare

Kul att äntligen bloggsidan verkar funka. Frågade Bliss om vi fick en egen sida att blogga på här, men har inte riktigt tagit steget. Det verkar så komplicerat med alla grejor, domäner, wordpress och inställningar. Men när Ms. Bliss lovade att fixa allt det tekniska på en snygg sida med bra layout kände jag att jag ville testa.

Nu är det ju inte bara jag som ska blogga, utan tanken är även att min kille ska göra det. Vi har tanken att ha en parblogg. Vi kommer snart skriva en liten presentetion av oss och vad vi kommer bjuda på, var mest nyfikna hur det funkade när Bliss skickade ett mail att det var redo att köra igång. Vi är tydligen något som kallas “beta testare”, vad nu det betyder. Min kille var inte så nöjd över det, han ser sig mera som en alfa, men tror att dom pratar om olika saker :D.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews