Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Workshop i fontänorgasm - World Of Bliss

Workshop i fontänorgasm

fontänorgasm, champagne, mjukporr

I mitt Facebook flöde dimper det ner en inbjudan till en praktisk workshop i fontän orgasm.


Fontänorgasm – En praktisk workshop

Lär dig att ge och att få fontänorgasmer.

En exklusiv workshop för max 5 par/konstellationer. Nybörjare såväl som erfarna utövare är varmt välkomna! Ta med dig den/dem du vill praktisera ihop med.

Intentionen med workshopen är ett Nyfiket Utforskande fritt från prestation och i kontakt med hjärtat!

Vi går igenom teori och förevisar sedan tekniken innan ni får praktisera i lugn och ro.

Vi skapar tillsammans en trygg miljö.

Det som händer i rummet stannar i rummet.

Säkert, sunt och överenskommet.

Pris: 750 kr per person”


Jag är mer än fascinerad när jag läser om eventet. Tänk att lära sig att ge och få fontänorgasmer. Wow! Men trots att jag driver denna site tänker jag att jag “aldrig” skulle våga delta. Jag skulle “aldrig” våga ha sex i workshop miljö framför andra personer och säkert skulle jag vara den enda som inte lyckas få fram ens en endaste droppe fontänorgasm. Kanske är det så att man inte har sex framför gruppen men jag är ändå för feg och hämmad för att våga anmäla mig.

Tusen guldmedaljer till alla modiga personer som deltar på kursen och aktivt jobbar på att utveckla sin sexualitet. Ni är mina hjältar. Å andra sidan, säg aldrig aldrig och det är därför jag har skrivit “aldrig” ovan.

Jag är egentligen otroligt modig. Jag har hoppat fallskärm, tävlat i rollerderby som 40+åring (fullkontaktsport på rullskridskor), seglat över Stilla havet, varit på fältkurs helt själv på Tanzanias landsbygd, startat företag, talat inför mängder av människor, dykt med hajar, i vrak och i grottor, fött barn och åkt bil med min pojkvän vid ratten (det läskigaste jag upplevt hittills).

Men att delta i en workshop i fontänorgasmer, det är LÄSKIGT på en hel annan nivå. Där stöter jag på en väldigt stängd dörr i mitt inre. Intressant. Undra hur det ser ut på andra sidan om denna dörr. 🙂

Det är när vi vågar utmanar oss själva och våra rädslor som vi växer som  människor. Vem vet, vi kanske ses på nästa workshop. Vågar du?

Mera information

Kurserna hålls av Linda Örtengren och Benny Andersson.

Linda Örtengren har jobbat som samtalsterapeut och coach sedan 2004. Linda jobbar främst med personer som vill komma i kontakt med, och utveckla sin sexualitet och har lång erfarenhet av att jobba med par som vill hitta mer njutning i livet.

Benny Andersson har ägnat sig åt personlig utveckling under 15 år. Benny är Reikimaster, tidigarelivterapeut, hypnosterapeut, diplomerad coach och tar emot klienter som vill öppna upp för ett större sexuellt flöde i livet.

Linda och Benny håller olika workshops i självutveckling såsom Tantriska beröringskvällar, Tantrisk oljeglidning och Intimmassage för par.

För frågor eller anmälan maila till: info@naknacoachen.se

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews